Gå til hovedindhold
Bliv medlem
moms banner

Delegeretmøde

#delmøde23

Hvert andet år afholdes delegeretmøde, som er DJ’s øverste myndighed. På delegeretmødet aflægges beretning og regnskab for den forgangne periode, der godkendes budgetramme for den følgende periode, og der er valg til DJ's hovedbestyrelse og formandskab.

Når der vælges delegerede til delegeretmøde, sker det ved en række valg i medarbejderforeninger, specialgrupper og studenterorganisationer - typiske ved generalforsamlinger.

Delmøde

Mikkel Inumineq Formand Tine Johansen på talerstolen

Delegeretmødet 2023 i gang

Kandidatpræsentation banner

Kandidatpræsentationer

Praktisk information

Program

Programmet for delegeretmødet. Mødet starter søndag den 23. april kl. 11.00, og registreringen åbner kl. 9.30. Mødet forventes afsluttet mandag den 24. april ca. kl. 17.

Overnatning

Delegerede indlogeres på følgende hoteller:

Hotel Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding
Hotel Saxildhus, Banegårdspladsen 1, 6000 Kolding
Hotel Kolding, Banegårdspladsen 7, 6000 Kolding

Information om, hvor den enkelte indkvarteres, udsendes fra sekretariatet i uge 15. Delegerede, der skal overnatte på Hotel Saxildhus eller Hotel Kolding, kan aflevere deres bagage på hotellet ved ankomsten til Kolding, inden bussen tages til Comwell.

Transportgodtgørelse

Forbundet dækker transportgodtgørelse svarende til billigste offentlige transport. Delegerede med mere end fire timers rejsetid, samt delegerede fra Bornholm og Grønland, kan vælge mellem overnatning fra dagen før mødets start på hotel i Kolding eller betaling for kørsel i egen bil.

Rejsebilaget udleveres på delegeretmødet og skal afleveres i sekretariatet i underskrevet stand. Rejseudgifter refunderes inden for 14 dage.

Bus til/fra Kolding Station

Der er arrangeret bustransport fra Kolding Station i tidsrummet kl. 9.30-10:45, ligesom der vil være busser til stationen efter delegeretmødets afslutning. Busserne kører i pendulfart.

Parkering

Der er gratis parkeringspladser foran Hotel Comwell Kolding.

Forplejning

Søndag morgen fra kl. 9.30 serveres morgenkaffe med brød. Der serveres frokost begge dage og en tre-retters middag søndag aften. Ønsker til særlig forplejning skal anføres ved tilmelding. Der kan ikke serveres særlig forplejning, hvis det ikke er bestilt i forvejen.

Fotografering

Der vil være en fotograf, som tager billeder til nyhedsdækningen af delegeretmødet både til Journalisten og til journalistforbundet.dk. Ønsker du ikke at være på billederne, skal du meddele det til sekretariatet ved din ankomst.

Hvis du selv tager billeder, skal du være opmærksom på at overholde reglerne for databeskyttelse. Fotos er persondata, og fagforeningsmedlemskab er følsomme persondata. Derfor må du som udgangspunkt ikke tage fotos af delegerede. Tager du billeder kun til privat brug, er det ikke omfattet af GDPR, men vær sikker på, at du så ikke deler billederne - heller ikke på sociale medier. Og det er god stil at spørge personerne om lov, inden du tager billedet.

Opstilling til Hovedbestyrelsen

På delegeretmødet vælges formand, næstformand, 13 medlemmer til hovedbestyrelsen samt seks suppleanter. Medlemmer af DJ kan stille op til valget til hovedbestyrelsen indtil mandag 24. april kl. 10. Forinden skal kandidater aflevere en udfyldt stillerliste til dirigenterne. Læs mere i vedtægternes §25 og find stillerlisten på siden her.

Dokumenter

Alle relevante dokumenter uploades løbende her på siden. Beretning, dagsorden og regnskaber vil være til rådighed i løbet af uge 14.

Safetyfond banner

Safetyfond indbetalinger