Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Danske Mediestuderende

Velkommen til(bage) til studiet

Nogen af jer er startet i praktikken, andre på studiet og atter andre har sommerfugle i maven, fordi vi nærmer os første dag på et nyt studie. Uanset hvad, så skal der fra Danske Mediestuderende lyde et hjerteligt velkommen tilbage fra en velfortjent sommerferie.

Vi behøver ikke sige meget om, at det indtil videre har været et anderledes år for alle. Det er der rigeligt andre, der siger. Men det betyder, at mange af jer vil komme tilbage til et anderledes studie med både nye og gamle udfordringer. Vi følger med på medieuddannelserne via vores lokalforeninger, men hvis I oplever noget i forbindelse med undervisningen eller praktikken, som ikke er optimalt eller lever op til en ordentlig kvalitet, så sig til. Vi vil gerne vide det, så vi kan hjælpe hinanden med at få det bedst mulige ud af vores nye hverdag.

På den mere positive side, skal vi også fejre, hvor dygtige mediestuderende er. Derfor kan vi også se ind i et festligt efterår, hvor vi skal fejre Kravlings 20-års jubilæum. Tillykke til de nominerede, som i løbet af den sidste måned er blevet offentliggjort. Og tak til et vanvittigt dygtigt planlægningshold, som følger myndighedernes anbefalinger nøje for at kunne give os den bedste fest og største fejring, der er sundhedsforsvarligt muligt.

Til slut vil jeg bare ønske jer en god studiestart. Jeg håber, at vi ses ude til de forskellige generalforsamlinger, for selvom vi har travlt hver for sig med vores uddannelser og studiejobs, så skal der stadig være plads til at mødes. På generalforsamlingerne vil der blive snakket uddannelse, kvalitet, praktik, corona, netværket og festet i det omfang det er sundhedsforsvarligt muligt.

De sommerligste hilsner på vegne af formandskabet i Danske Mediestuderende
Mie Hovmark

baggrund

Formand: Mie Hovmark Christensen
Næstformand: Rane Rosencrone von Benzon
Landskasserer: Oliver Jøhnk Boel