Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu
'
Danske bloggere i DJ

Canva.com

DANSKE BLOGGERE I DJ

Hvem er Danske Bloggere i DJ

Vi er en sammenslutning af danske influenter, der helt eller delvist lever af vores blogs og sociale medier. Influenterne er organiseret, fordi der er et stort behov for organisering af denne nye branche, som mangler fælles vilkår, retningslinjer, fælles forståelse for lovgivning m.v. 

Som medlem af specialgruppen er du samtidig medlem af Dansk Journalistforbund med alle de fordele, der medfølger et fagforbund, men du vil være særligt tilknyttet bloggruppen, som arbejder specifikt for dine vilkår og interesser, ligesom vi afholder kurser, sociale events, indbyrdes sparring mv. En af de store mærkesager for Danske Bloggere i DJ er at lancere et sæt Etiske Retningslinjer, der skal guide og beskytte influenter i deres arbejde med at producere indhold, men også er tænkt som en tryghed for læserne.

Det er værd at bemærke at Dansk Journalistforbund er et fagforbund, som specialiserer sig indenfor freelancere i kommunikationsbranchen, så der er mulighed for at uddanne dig eller tage kurser indenfor forretningsforståelse, ligesom der er juridisk hjælp og rådgivning om fx kontrakter, ophavsret m.v.

 

Jonas Pryner

Danske bloggere baggrundsfarve

Canva.com

Kontakt DJ's medlemsafdeling og fortæl, at du ønsker at blive O- eller I-medlem af Danske bloggere i DJ.

pexels.com

Danske bloggere i DJ har til formål at arbejde for bloggeres interesser i forhold til fx SKAT, markedsføringsloven, arbejdsvilkår, ophavsret, inkasso mm.

Jakob Nielsen

KONTAKT DJ

➤ Vi opfordrer til, at du bruger vores formular - så slipper du for at vente i lang telefonkø.

DJ holder, i perionden 16.-27. marts, ikke åbent for personligt fremmøde.

Tlf.: 3342 8000 ny tlf. tid: kl. 10-15
Email: dj@journalistforbundet.dk