Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

DJ søger medlemmer til test af nyt system om ophavsretskrænkelser

DJ skal i gang med at teste en ny søgemaskine til at finde ophavsretskrænkelser af tekst. Derfor søger vi hjælp fra medlemmer, der producerer tekster - fx journalister, kommunikatører, bloggere.

DJ hjælper hver dag medlemmer med ophavsretskrænkelser. Den nye søgemaskine vil kunne hjælpe med at finde ophavsretskrænkelser og dermed sikre, at du som medlem kan finde og forfølge krænkelser af din ophavsret.

Læs mere om ophavsretskrænkelser

For bedre at kunne opdage og forfølge brud på medlemmernes ophavsret, er DJ i gang med at indfase et nyt søgesystem, der kan opfange ulovlig brug af tekster på nettet. For at kunne tilrette søgesystemet, så det passer bedst muligt til DJ-medlemmers arbejde, har vi brug for 20 testpersoner.

Så er du DJ-medlem, og arbejder du med at skrive tekster, fx som journalist, kommunikatør eller blogger, kan du nu få adgang til at søge i søgemaskinen og finde ud af, om dine tekster på en eller anden måde er blevet misbrugt. Vi vil derefter bruge dine oplevelser og tilbagemeldinger til at optimere søgemaskinen.

Man skal forvente at bruge ca. 20 minutter foran skærmen og derefter fortælle om sin oplevelse i et 10 minutters telefoninterview. Testen skal gennemføres i løbet af oktober.

Alle DJ-medlemmer får mulighed for at bruge søgemaskinen, når den er gennemtestet og helt klar til brug.

Du kan melde dig via formularen herunder. Vi har brug for 20 personer og vil forsøge at sammensætte gruppen så bredt som muligt. Vi håber, du har lyst til at hjælpe os.

Primære faglighed

Kommentarer

Nils Henrik Thoresen

tor, 09/10/2020 - 11:17

Spennende å kunne prøve dette systemet.

Steen Blendstrup

tir, 09/15/2020 - 13:03

De fleste af mine tekster er nok artikler (altså journalist), men en del blogs er det også blevet til, så ...