Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Hungrer du også efter politisk debat? Stil op til Fagligt Forum 2018

Stil op til Fagligt Forum 2018 og få direkte indflydelse på DJs vigtige fagpolitiske dagsordner. Brug halvanden dag med dine kolleger i DJ, hvor vi skal debattere fagenes og DJs fremtid.

Delegeretmøde 2015

Hung Tien Vu Deltagere til delegeretmøde i Dansk Journalistforbund.

Hvad er Fagligt Forum?

Fagligt Forum er DJs forum for politikskabelse. Fagligt Forum holdes hvert andet år i april – i de år, hvor der ikke er Delegeretmøde. Formålet er at bruge halvanden dag sammen på at debattere og lytte sig frem til, hvad der bør være DJs holdninger og politikker på forskellige aktuelle fagpolitiske emner. DJs hovedbestyrelse beslutter, hvordan programmet skal se ud.

Hvad skal vi debattere i år?

I 2018 er der to store temaer til debat på Fagligt Forum:

Fagenes fremtid
Det gennemgående tema på søndagens program bliver fagenes fremtid: Medie- og kommunikationsbranchen forandrer sig med rivende hast. Hvad betyder det for de fagligheder, som medlemmerne af DJ har? Og hvad betyder det for de uddannelser, som de kommende mange års medlemmer af DJ skal gennemgå? DJ har nedsat en arbejdsgruppe, som skal studere dette vigtige emne nærmere. På Fagligt Forum vil nogle af arbejdsgruppens medlemmer fortælle om de foreløbige resultater. Og Fagligt Forums deltagere får indflydelse på arbejdet igennem oplæg, gruppearbejde mv.

Fremtidens forbund
Mandagens program handler mere konkret om DJ: Hvordan skal DJ Medier & Kommunikation se ud i fremtiden? Hvordan skal DJ hjælpe medlemmerne? Og hvordan skal organisationen indrettes?I forlængelse af Delegeretmødet sidste år blev der nedsat en arbejdsgruppe, som vil fremlægge sine forslag og diskutere dem med Fagligt Forums deltagere.

Hvor og hvornår foregår det?

Fagligt Forum holdes på Hotel Scandic Sluseholmen, Molestien, København SV
søndag den 22. og mandag den 23. april 2018.

DJ betaler transport, fortæring og overnatning.

ARRANGEMENTET ER AFHOLDT.

Du skal være medlem af DJ - Medier & Kommunikation og O-medlem af FreelanceGruppen, for at stille op som delegeret for FreelanceGruppen.
Hvis du er i tvivl, om du er O-medlem af FreelanceGruppen, kan du tjekke det på Mit DJ eller på din betalingsoversigt i Betalingsservice.

Kommentarer

Sara Høyrup

tor, 02/01/2018 - 15:22

Jeg stiller op.

Susanne Falch

tor, 02/01/2018 - 16:05

Som svar til af Sara Høyrup

Godt Sara - men du kan ikke stille op som delegeret ved at skrive i kommentarfeltet her - men måske er det bare en tilkendegivelse? Du skal følge proceduren, som beskrevet i artiklen. Bedste hilsener Sus

Tak, Sus. Ja, det var ment som en tilkendegivelse. Jeg er på listen af opstillede nu.

Abelone Glahn

tor, 02/08/2018 - 16:57

Kreds 2
Stiller op som delegeret

Peter Abrahamsen

tor, 02/08/2018 - 16:59

Tilhører Kreds 2
Er o medlem af FLG
Stiller op til delegeretvalg, evt suppleant altså begge dele

Kære Peter og Abelone. I skal udfylde registreringerne - se link i artiklen. ;)