Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Sidste frist fredag - Ekstraordinært delegeretmøde

FreelanceGruppens bestyrelse håber at se så mange som muligt til DJ's ekstraordinære delegeretmøde d. 24. november. Derfor betaler vi for dig, der ikke allerede er valgt som delegeret.

Delegeretmøde15

Hung Tien Vu Billedet er fra DJ's delegeretmøde 2015 i Kolding.

Var du delegeret i foråret, er du det stadig. Du skulle gerne have fået mail fra DJ med anvisning på at registrere dig senest på fredag - den første november. Kontakt DJ på dj@journalistforbundet.dk, hvis du ikke har modtaget mailen. 

Brug taleretten - få refunderet billetten

Men vi vil også gerne give ikke-delegerede mulighed for at deltage og bruge deres taleret. Derfor refunderer gruppen deltagergebyret og giver transportrefusion for ikke-delegerede, der deltager, så alle er stillet lige. Vi betaler for alle O-medlemmer. Du kan tjekke, om du er O- eller I-medlem ved at kigge på din overførsel i netbank. 

Tilmeld dig VIA DETTE LINK senest fredag d. 1. november.

 

DOWNLOAD DETTE BILAG, hvis du skal have dækket din transport og deltagelse. Fremgangsmåde og kriterier for at få refusionen er beskrevet i bilaget. Hvis du har spørgsmål, er de velkomne hos forperson, Sus Falch, på sfa@freelancegruppen.dk eller tlf. 40453886.

Formøde kl. 11 i DGI-byen

I bestyrelsen tager vi det ekstraordinære delegeretmøde - med valg af formandskab og hovedbestyrelse - alvorligt. Derfor holder vi et formøde kl. 11 i DGI-byen. Så er der tid til at registrere sig enten før eller efter mødet, da registreringen åbner kl. 10.30, og delegeretmødet begynder 11.45. Der bliver også oprettet en Facebook-gruppe for alle, der deltager. På mødet kan vi drøfte mødets dagsorden og valg af formandskab og hovedbestyrelse.

Kommentarer

Poul Monggaard

tor, 10/31/2019 - 15:06

Jeg deltager gerne

Katrine Nadia Jørgensen

fre, 11/01/2019 - 13:43

Som svar til af Poul Monggaard

Kære Poul, først og fremmest skal du klikke på linket i artiklen - senest i dag! Du får det lige igen her: https://journalistforbundet.dk/XDEL2019

Derefter skal du udfylde skemaet, som jeg har lagt ind i artiklen... Bedste hilsner Katrine Nadia / webredaktør