Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Book en trivselssamtale

DJs trivselskonsulenter står klar til at hjælpe medlemmer, der mistrives i arbejdslivet.

Der kan være mange forskellige grunde til, at du ikke trives i dit arbejdsliv. Du kan være ramt af stress, men vi hjælper også medlemmer som er del af konflikter eller udsat for mobning eller chikane, digitalt eller i den fysiske verden. Seksuel chikane er et særligt indsatsområde for DJ, og har vores store opmærksomhed.

Kontakt os via telefon på 33 42 80 00 eller udfyld nedenstående digitale blanket. Så kontakter vi dig med tilbud om en times trivselssamtale. Til tider er en enkelt samtale tilstrækkeligt til at løse op for situationen, men ofte har vi forløb over to og tre samtaler. For tiden gennemfører vi alle samtaler telefonisk eller via Microsoft Teams.

Vi har også situationer hvor DJs trivselskonsulent vurderer, at psykologsamtaler eller akut krisehjælp er den relevante løsning. I disse tilfælde kan DJ bevilge psykologsamtaler eller krisehjælp via Dansk Krisekorps, hvis du ikke via arbejdsgiver eller studium har adgang til psykologhjælp.

Hvem kan få en trivselssamtale?

Alle medlemmer af DJ, der oplever at de mistrives i deres arbejdsliv.

Hvordan skal du forberede dig til en trivselssamtale?

En trivselssamtale kan godt gennemføres uden forberedelse, og til tider kan du være så berørt, at det er udfordring nok blot at tage telefonen, når DJs trivselskonsulent ringer på det aftalte tidspunkt. Hvis du har ressourcerne til det, kan det øge udbyttet af trivselssamtalen, hvis du i forvejen sender en mail til den trivselskonsulent, du skal tale med, og beskriver din situation.

Baggrundsfarve

Andreas Weiland