Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Book en trivselssamtale

DJ's trivselskonsulenter står klar til at hjælpe medlemmer, der mistrives i arbejdslivet.

Der kan være mange forskellige grunde til, at du ikke trives i dit arbejdsliv. Du kan være ramt af stress, men vi hjælper også medlemmer, som er del af konflikter eller udsat for mobning eller chikane, digitalt eller i den fysiske verden. Seksuel chikane er et særligt indsatsområde for DJ og har vores store opmærksomhed.

Book en trivselssamtale eller skriv til djkt@journalistforbundet.dkTil tider er en enkelt samtale tilstrækkelig til at løse op for situationen, men ofte har vi forløb over to og tre samtaler. Som udgangspunkt gennemfører vi alle samtaler telefonisk.

Vi har også situationer, hvor DJ's trivselskonsulent vurderer, at psykologsamtaler eller akut krisehjælp er den relevante løsning. I disse tilfælde kan DJ bevilge psykologsamtaler eller krisehjælp via Dansk Krisekorps, hvis du ikke via arbejdsgiver eller studium har adgang til psykologhjælp.

Hvem kan få en trivselssamtale?

Alle medlemmer af DJ der oplever, at de mistrives i deres arbejdsliv.

Hvordan skal du forberede dig til en trivselssamtale?

En trivselssamtale kan godt gennemføres uden forberedelse og til tider kan du være så berørt, at det er udfordring nok blot at tage telefonen, når DJ's trivselskonsulent ringer på det aftalte tidspunkt.

Baggrundsfarve

Andreas Weiland