Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Stress og trivsel banner

Book en telefonisk samtale

Samtale om:

Her får du et overblik over de samtaler, du kan booke gennem vores selvbetjeningssystem.

TJEK DIN ANSØGNING & CV

Rikke Ahm

TJEK DIN ANSØGNING & CV

Få en halv times sparring til din jobansøgning med DJ’s karrierekonsulenter. Vi gennemgår din ansøgning og CV og giver tips til, hvordan du kommer tættere på en samtale.

Læs mere og book

Coach til jobsamtale

Rikke Ahm

COACH TIL JOBSAMTALE

Få en halv times sparring inden din jobsamtale. Vi coacher dig til både 1. og 2. jobsamtale og klæder dig bedst muligt på til at komme igennem nåleøjet.

Læs mere og book

KARRIERESAMTALE

Rikke Ahm

KARRIERESAMTALE

Få en times sparring om dit arbejdsliv med en karrierekonsulent. Få inspiration, konkret viden og gode råd. 

Læs mere om book

BIZ-SPARRING OPSTART

Rikke Ahm

BIZ-SPARRING OPSTART

Book en afklaringssamtale og få hjælp til at klare de udfordringer, der kan være ved at starte som din egen chef. Samtalen tager udgangspunkt i din konkrete situation og behov, men kan fx berøre, om du skal have cvr-nummer eller ej, dine kunder, dit budget, din skattemæssige status, de juridiske rammer etc.

BIZ-SPARRING FORRETNINGSUDVIKLING

Rikke Ahm

BIZ-SPARRING FORRETNINGSUDVIKLING

I forretningsudviklingssamtalen går vi din virksomhed efter i sømmene for at se nærmere på, om der er uudnyttede muligheder, du kan udforske. Samtalen tager udgangspunkt i din konkrete situation og behov, men kan fx handle om dine kunder, din trivsel, dine udfordringer mm.

TELEFONSAMTALE VEDRØRENDE FREELANCERE/SELVSTÆNDIGE

Rikke Ahm

SPARRING TIL FREELANCERE/SELVSTÆNDIGE

Få råd og vejledning i livet som selvstændig eller freelancer. Du kan få sparring på konkrete spørgsmål om kunder og opgaver, stille spørgsmål og vende konkrete udfordringer.

Læs mere og book

TRIVSELSSAMTALE

Rikke Ahm

TRIVSELSSAMTALE

Er du ramt af stress, havnet i en konflikt, udsat for mobning eller chikane, digitalt eller i den fysiske verden eller har været udsat for seksuel chikane, kan du være i mistrivsel.

Læs mere og book

Arbejdsskadesamtale

Rikke Ahm

TELEFONSAMTALE VEDRØRENDE ARBEJDSSKADE

Har du en aktuel arbejdsskade – eller er du i tvivl, om du skal anmelde en hændelse/påvirkning på dit arbejde som en arbejdsskade, kan du få råd og vejledning i DJ. 

Læs mere og book

Ledersparring

Rikke Ahm

LEDERSPARRING

DJ's ledersparring tager afsæt i dit behov og dine konkrete ledelsesmæssige udfordringer og dilemmaer. Men sparringen kan også handle om din karriere og din trivsel.

Læs mere og book

SOCIALRÅDGIVNING

Rikke Ahm

SOCIALRÅDGIVNING

Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med sygdom, fleksjob, førtidspension, seniorpension, tabt arbejdsfortjeneste mm., kan du få en samtale med DJ's socialrådgiver.

Læs mere og book

Outplacementsamtale

Rikke Ahm

TELEFONSAMTALE VEDRØRENDE OUTPLACEMENT

Hvis du blevet opsagt eller har indgået en frivillig fratrædelse, har du måske fået mulighed for outplacement fra din tidligere arbejdsgiver. Som medlem af DJ har du mulighed for at booke tid til sparring omkring, hvordan du kan bruge outplacement-midlerne.

Hvem kan få en samtale?

Alle medlemmer af DJ.

Vi sidder klar til at give dig sparring uanset, om du er fastansat, studerende, freelancer, selvstændig, nyuddannet eller ledig.

Som udgangspunkt gennemfører vi alle samtaler telefonisk.

I tvivl? Så ring ☏