Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Book en karrieresamtale

En karriereudviklingssamtale kan udvikle sig i mange forskellige retninger, alt efter hvad du ønsker at sætte på dagsordenen. Vores grundlæggende tilgang til samtalen er dog fast:

For at kunne betjene flere medlemmer og for at minimere ventetid, gennemføres karrieresamtaler enten via telefon eller Skype.

 

Vi holder med dig

Uanset hvilken situation du er i, og hvilke ønsker du har for udvikling, vil du opleve, at karrierekonsulenten "holder med dig". Vi har ikke andre dagsordner end at gøre vores yderste for at hjælpe dig i den retning, du ønsker.

Vi udfordrer dine overbevisninger

Hvis vi skal hjælpe dig, kan det tit være nødvendigt at udfordre dig. Måske skal du udfordres på dit mål – måske på dine overbevisninger om, hvordan markedet ser ud, eller om, hvordan omverdenen ser på dine kompetencer. Vi kender ikke nødvendigvis den store sandhed, men vi kan løsne op for fastlåste situationer ved at udfordre dine overbevisninger om, hvad der er sandt.

Vi tager rådgiverkasketten på, hvis det er relevant

Vores erfaringer sætter os på visse områder i stand til at udtale os skråsikkert. Vi er fx eksperter i jobsøgningsteknik og bygger vores udsagn på erfaringer om, hvordan det faktisk lykkes vores medlemmer at lande et nyt job. Vi ved også en masse om trends og udviklinger på medie- og kommunikationsarbejdsmarkedet.

Men først og fremmest vil vi coache dig

Det betyder, at vi ikke vil gøre os til eksperter på, hvilket mål du skal vælge, og at vores vigtigste redskab er spørgsmål.

Målet med samtalen er, at du skal gå derfra med skitsen til en handlingsplan og troen på, at det faktisk kan lade sig gøre for dig at realisere denne plan.

Book en karrieresamtale:

Jeg giver samtykke til, at Dansk Journalistforbund må videregive mit navn, e-mail og telefonnummer til DJ’s eksterne konsulent, hvis samtalen afholdes af denne. Samtykket gælder udelukkende til videregivelse en gang. Videregivelsen sker efter DJ’s persondatapolitik. Mit samtykke er frivilligt og kan trækkes tilbage ved at kontakte Dansk Journalistforbund, Gammel Strand 46, 1202 København K, Tlf. 33428000, persondata@journalistforbundet.dk
 
Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

Jonathan Bjerg Møller

MÅLRETTEDE ARRANGEMENTER

Mød andre som dig, videndel og socialiser i præcis det omfang, du har behov for og lyst til. DJ's faglige netværk er funderet i netop dit fag.

MEDLEMSFORDELE

Vi forhandler løn og arbejdsforhold via overenskomster, tilbyder juridisk hjælp og personlig karriererådgivning om dit arbejdsliv og arrangerer arrangementer for dig.

Ud over faglig tryghed giver vi dig adgang til billige forsikringer og gode rabatter.