Gå til hovedindhold

Book en karrieresamtale

En karriereudviklingssamtale kan udvikle sig i mange forskellige retninger, alt efter hvad du ønsker at sætte på dagsordenen. Vores grundlæggende tilgang til samtalen er dog fast:

Book en karrieresamtale ved at ringe på 33 42 80 00 eller udfyld formularen nedenfor.

 

Ventetid kan forekomme - der kan være op til 3 ugers ventetid på en karrieresamtale.

Vi holder med dig

Uanset hvilken situation du er i, og hvilke ønsker du har for udvikling, vil du opleve, at karrierekonsulenten "holder med dig". Vi har ikke andre dagsordner end at gøre vores yderste for at hjælpe dig i den retning, du ønsker.

Vi udfordrer dine overbevisninger

Hvis vi skal hjælpe dig, kan det tit være nødvendigt at udfordre dig. Måske skal du udfordres på dit mål – måske på dine overbevisninger om, hvordan markedet ser ud, eller om, hvordan omverdenen ser på dine kompetencer. Vi kender ikke nødvendigvis den store sandhed, men vi kan løsne op for fastlåste situationer ved at udfordre dine overbevisninger om, hvad der er sandt.

Vi tager rådgiverkasketten på, hvis det er relevant

Vores erfaringer sætter os på visse områder i stand til at udtale os skråsikkert. Vi er fx eksperter i jobsøgningsteknik og bygger vores udsagn på erfaringer om, hvordan det faktisk lykkes vores medlemmer at lande et nyt job. Vi ved også en masse om trends og udviklinger på medie- og kommunikationsarbejdsmarkedet.

Men først og fremmest vil vi coache dig

Det betyder, at vi ikke vil gøre os til eksperter på, hvilket mål du skal vælge, og at vores vigtigste redskab er spørgsmål.

Målet med samtalen er, at du skal gå derfra med skitsen til en handlingsplan og troen på, at det faktisk kan lade sig gøre for dig at realisere denne plan.

Hvem kan få en karrieresamtale?

Hvordan skal jeg forberede mig til samtalen?

Book en karrieresamtale:

Fandt du den information du søgte