Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Book en BIZ-sparring

Få individuel, dedikeret rådgivning til din opstart som freelancer eller sæt mål og få midler til at nå nye steder hen med din forretning.

Ønsker du personlig sparring på din virksomhed/freelancetilværelse i mediebranchen, har du mulighed for at få en BIZ-sparring med en konsulent i DJ’s karriereafdeling. Du har mulighed for at få én samtale om året. Samtalen varer op til en time, og vi kan tilbyde to forskellige BIZ-sparring samtaler afhængig af dit behov:

BIZ-sparring opstart

Du vil gerne være freelancer/selvstændig, men du har brug for sparring til at komme godt i gang. Samtalen kan hjælpe med at afklare og håndtere de udfordringer, du kan stå overfor under opstarten som freelancer eller selvstændig. Samtalen tager udgangspunkt i din konkrete situation og behov, men kan blandt andet berøre, om du skal være lønmodtagerfreelancer eller selvstændig (med eller uden cvr-nummer), dine kunder, dit budget, din skattemæssige status, de juridiske rammer etc.

Hvis du er helt nystartet freelancer, eller overvejer du at starte op, er det en forudsætning for at få en BIZ Sparring Opstartssamtale, at du har deltaget på kurset BIZ Intro. Find næste kursus i kalenderen.

BIZ-sparring forretningsudvikling

Du er i gang og har været det i en periode, men du trænger til at blive klogere på de muligheder, din freelancetilværelse / selvstændige virksomhed kan byde på. I forretningsudviklingssamtalen går vi din virksomhed efter i sømmene for at se nærmere på, om der er uudnyttede muligheder, du kan udforske. Samtalen tager udgangspunkt i din konkrete situation og behov, men kan blandt andet berøre dine udfordringer, hvordan du kan ændre/udvide din kundegruppe, om du trives som selvstændig – og hvordan du kan håndtere, hvis du ikke gør osv.

Sådan får du mest ud af BIZ-sparring

Jo bedre forberedt du er på samtalen, jo mere får du ud af den. Derfor vil vi anbefale, at du sætter god tid af til at udfylde skemaerne nedenfor. Det kan bringe dig nærmere en afklaring om, hvad du allermest har behov for sparring på i samtalen.

Generelt om BIZ-sparring

For at kunne betjene flere medlemmer og for at minimere ventetid, gennemføres BIZ-sparringer enten via telefon eller Skype.

Der er sat en time af til hver samtale, og du har mulighed for at få én samtale om året for at sikre, at så mange medlemmer som muligt får adgang til at bruge tilbuddet.

Book din samtale nedenfor og angiv, hvilken type samtale du ønsker. Så vil du blive kontaktet af en konsulent fra Faglig Rådgivning.

Forud for samtalen får du tilsendt et skema, som du bedes udfylde så grundigt som muligt og returnere senest tre dage før samtalen. På den måde er vi bedst muligt forberedt på samtalen og kan give den mest grundige rådgivning med udgangspunkt i præcis din situation.

Meld afbud, hvis du bliver forhindret

BIZ-sparring samtalerne med konsulenterne i Faglig Rådgivning er en efterspurgt ydelse blandt vores medlemmer, så bliver du forhindret, så meld afbud hurtigst muligt, så vi kan overlade pladsen til en anden og finde en ny tid til dig hurtigst muligt. 

Baggrundsfarve

Andreas Weiland