Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu
Blogging

Canva.com

Blogging

Bloggere

Bloggere i DJ

Forbundet for Influenter og Bloggere er en sammenslutning af danske influenter, der helt eller delvist lever af deres blogs og sociale medier.

Influenterne er organiseret, fordi der er et stort behov for organisering af denne nye branche, som mangler fælles vilkår, retningslinjer, fælles forståelse for lovgivning m.v. 

Som medlem af specialgruppen er du samtidig medlem af Dansk Journalistforbund med alle de fordele, der medfølger et fagforbund, men du vil være særligt tilknyttet bloggruppen, som arbejder specifikt for dine vilkår og interesser, ligesom vi afholder kurser, sociale events, indbyrdes sparring mv. En af de store mærkesager for Forbundet for Influenter og Bloggere er at lancere et sæt Etiske Retningslinjer, der skal guide og beskytte influenter i deres arbejde med at producere indhold, men også er tænkt som en tryghed for læserne.

Jakob Carlsen

FAQ om blogs

Mette Secher

FAQ om blogs

Få råd og vejledning til, hvordan du sikrer dig, at du overholder ophavsretsloven samt hvordan du forholder dig til professionel blogging.

BLOGGERE: VI HAR BRUG FOR, AT NOGEN TALER VORES SAG

Camilla Stemann, betyrelsesmedlem i Forbundet for Influenter og Bloggere:

"Vi mangler nogen, der kan tale vores sag. For vores identitet og image er svækket. Jeg siger ofte selv, at jeg er skribent – ikke blogger – når jeg er til middagsselskab. Det er ærgerligt, der ikke er den ligestilling imellem fagene.

Vi har brug for, at der er nogen, der forsvarer faget og giver det en blåstempling – og det håber vi at vi ved at organisere os kan få,” siger Camilla Stemann.

Bloggere

Jonas Pryner Andersen

BLIV MEDLEM

Skriv til DJ's medlemsafdeling og fortæl, at du ønsker at blive medlem af Forbundet for Influenter og Bloggere.