Gå til hovedindhold

Bliv medlem

Medlemmerne siger:

"Jeg fik en række super-råd i forhold til at gå til jobsamtale, og det var medvirkende til, at jeg fik en oplevelse af at fremstå meget professionel til samtalerne. Det endte da også med, at jeg fik jobbet hos fagbladet Søfart."
Ebbe Fischer
Journalist
"Som freelancer sidder jeg meget alene, og så er det rart at kunne ringe ind og spørge "en voksen", når jeg har brug for råd om fx aflønning eller juridisk rådgivning om ophavsret. Jeg har også været glad for DJ's kurser, som jeg oplever som meget relevante og omfattende rent emnemæssigt."
Katrine Sekjær
Freelancejournalist
"Det er jo nærmest en Guds gave at have mulighed for at få hjælp fra en advokat til at beregne og fremføre sådan et erstatningskrav (32.400 kr.). Jeg har været meget tilfreds med forløbet og den støtte, jeg har fået."
Stig Stasig
Fotograf
"DJ's stressrådgiver havde nogle helt konkrete, brugbare råd og spørgsmål, jeg kunne stille mig selv, når jeg følte mig presset. Jeg har skrevet flere af hendes råd op på et stykke papir, og når jeg føler mig stresset, finder jeg papiret frem og læser papiret igen. Det hjælper altid."
Annika Raunstrup
Studerende

Er du i tvivl om din situation, så ring på 3342 8000.

Vælg din situation i boksene herunder og udfyld derefter formularerne.

Du kan optages som nyuddannet indtil seks måneder efter endt uddannelse.