Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Bliv arbejdsmiljørepræsentant

Vil du være med til at gøre en forskel for dine kolleger? Har du lyst til at arbejde med sundhed, trivsel og arbejdsglæde - så stil op som arbejdsmiljørepræsentant.

Arbejdsmiljørepræsentant

Arbejder du på en virksomhed med over 10 ansatte? Har du lyst til at vide mere om sundhed, trivsel, arbejdsglæde og stress? Har du lyst til at udvikle dig selv, og har du lyst til at påvirke dit og dine kollegers arbejdsmiljø? Så overvej, om du skal melde dig til at være arbejdsmiljørepræsentant næste gang, der er valg på din arbejdsplads.

Hvem kan vælges?

Alle medarbejdere har valgret, også lærlinge, deltidsansatte, løstansatte, afløsere, vikarer og praktikanter. Du må ikke være arbejdsgiver, arbejdsleder eller chef.

Dem, du vælges af, er også dem, du repræsenterer. En arbejdsmiljørepræsentant vælges for min. to år ad gangen og max. fire år - herpå skal der være et nyt valg. Der er dog ingen begrænsninger for, hvor mange gange man kan blive genvalgt.

Hvad får du ud af det?

Du bliver en del af det faglige netværk af dygtige og inspirerende tillidsvalgte og arbejdsmiljørepræsentanter i mediebranchen.

Du bliver tilbudt en masse relevante kurser indenfor arbejdsmiljø. Først og fremmest skal du deltage i det lovpligtige arbejdsmiljøkursus på 30 timer. Derefter har du ret til to dages uddannelse det første år, og halvanden dag de efterfølgende år.

DJ tilbyder kurser indenfor: forhandling, konfliktmægling, den svære samtale og stress-og konflikthåndtering.

Du bliver inviteret med til det årlige todages stævne for tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter.

Du modtager nyhedsbreve med det, der rører sig inden for arbejdsmiljøet og bliver medlem af den lukkede Facebook- gruppe for arbejdsmiljørepræsentanter i DJ.

Du får hurtig adgang til DJ’s faglige konsulenter, for vi ved, at I ofte er travle og har brug for et hurtigt svar. Så vi står klar til at klæde dig på til at udføre dit hverv som arbejdsmiljørepræsentant.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk