Gå til hovedindhold

Billig forsikring

DJ har en aftale med Tryg Forsikring om formidling af forsikringsprodukter. Ønsker du at gøre brug af aftalen med Tryg Forsikring, skal du kontakte DJ's forsikringsrådgivere, som sender dig et tilbud.

Som medlem kan du købe forsikringer med fordelagtige betingelser i Medlemsbutikken. Du betjenes personligt af vores erfarne rådgivere. Forsikringerne tegnes hos Tryg Forsikring, men vi hjælper dig med spørgsmål og tilbud på nye forsikringer, hvis du eksempelvis får brug for en rejseforsikring, køber hus eller får en ny bil.

Produkterne og leverandørerne

Medlemmerne opretter private forsikringer i Tryg. Al administration af forsikringsaftalen med Tryg, bortset fra skadesbehandling, ligger hos DJs forsikringsrådgivere.

Administration

DJ opkræver ikke administrationsbidrag. Leverandørerne tjener mindre på produkterne til gengæld for en tilsvarende besparelse, som fremkommer ved at de ansatte forsikringsrådgivere overtager kontakten til medlemmet i form af formidling, rådgivning og service.

Kontakt

Vi er klar ved telefonerne på alle hverdage fra 10-15 på 7021 6444. Du kan også skrive til os på medlemsbutikken@tryg.dk, hvor vi svarer inden for 24 timer. Tryg Forsikring kontaktes kun, når du vil anmelde en skade.

Hvis du ønsker at opsige dine forsikringer, skal det gøres skriftligt til medlemsbutikken@tryg.dk

 

Fandt du den information du søgte

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

Jonas Pryner Andersen

SE UDVALGTE LIVESTREAMS FRA FAGFESTIVAL

Under Fagfestival kan andre end deltagerne nyde godt af udvalgte sessions fra det stærke program.