Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Billig forsikring

DJ har en aftale med Tryg Forsikring om formidling af forsikringsprodukter. Ønsker du at gøre brug af aftalen med Tryg Forsikring, skal du kontakte DJ's forsikringsrådgivere, som sender dig et tilbud.

Som medlem kan du købe forsikringer med fordelagtige betingelser i Medlemsbutikken. Du betjenes personligt af vores erfarne rådgivere. Forsikringerne tegnes hos Tryg Forsikring, men vi hjælper dig med spørgsmål og tilbud på nye forsikringer, hvis du eksempelvis får brug for en rejseforsikring, køber hus eller får en ny bil.

Er du nyuddannet? Er du studerende? Eller i fast arbejde?
Uanset hvad er det vigtigt at have de rigtige forsikringer til den bedst mulige pris.

Er du selvstændig?

Læs mere om DJ Erhvervsforsikring

TryghedsGruppen

Udover at udbetale bonus til sine medlemmer uddeler TryghedsGruppen gennem TrygFonden også penge til projekter, der øger trygheden i Danmark – det er fx hjertestartere og livreddertårne.

Læs alt om medlemsbonus fra TryghedsGruppen.

Produkterne og leverandørerne

Medlemmerne opretter private forsikringen gennem Tryg. Al administration af forsikringsaftaler med Tryg, behandles af Medlemsbutikken, bortset fra skadebehandling som behandles af Tryg Skadeafdeling.

Kontakt

Vi er klar ved telefonerne mandag til torsdag 9-16 og fredag 9-15 på 7021 6444. Du kan også skrive til medlemsbutikken, hvor vi svarer inden for 24 timer. Tryg Forsikring kontaktes kun, når du vil anmelde en skade.

Hvis du ønsker at opsige dine forsikringer, skal det gøres skriftligt til medlemsbutikken

Jamal Christensen // Montgomery

LØNSIKRING

Sikrer dig, at din økonomi ikke falder sammen, hvis du en dag bliver ramt af ledighed – uanset om du er lønmodtager eller selvstændig.

Lønsikringen sikrer dig op til 85% af din løn.

Jakob Carlsen

STYR PÅ FORSIKRING & PENSION

Er du ordentligt forsikret? Og hvad med din pension? DJ hjælper dig med at få et overblik.

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.