Gå til hovedindhold
Bliv medlem
forsikringer banner

Billig forsikring

weiland

Bliv forsikret gennem DJ

Som medlem af DJ kan du købe forsikringer med fordelagtige betingelser i Tryg Forsikring (Medlemsbutikken). Du betjenes personligt af vores erfarne rådgivere.

Forsikringerne tegnes hos Tryg Forsikring, men vi hjælper dig med spørgsmål og tilbud på nye forsikringer, hvis du eksempelvis får brug for en rejseforsikring, køber hus eller får en ny bil.

HAR DU BRUG FOR AT ANMELDE EN SKADE?

Andreas Weiland

Forsikringer til freelancere og selvstændige

Erhvervsforsikring

I samarbejde med CO*NECT Forsikringsagentur tilbyder DJ forsikringspakker, der er målrettet selvstændige medlemmer.

Forsikringer til studerende

Udstyrsforsirking

DJ har en forsikring for studerende medlemmers lån af transportabelt kamera- og videoudstyr, samt udstyr hertil, med op til 50.000 kr. pr. skadebegivenhed. Selvrisikoen pr. skade er 1.000 kr., der ved skade skal betales af medlemmet. Forsikringen er betalt af DJ og gælder alle studerende medlemmer.

Andre forsikringer

Lønsikring

Som medlem af AJKS, DJ’s a-kasse, har du mulighed for at tegne en fordelagtig lønsikringsaftale. Du kan sikre op til 90 % af din nuværende løn inkl. dagpenge og andre ydelser.

Lønsikring sikrer op til 90 % af din nuværende løn.

Mediernes Pension

Ordningen indeholder en række fleksible forsikringer og attraktive opsparingsmuligheder, der kan sikre dig og din familie.

TryghedsGruppen

Udover at udbetale bonus til sine medlemmer uddeler TryghedsGruppen gennem TrygFonden også penge til projekter, der øger trygheden i Danmark — det er fx hjertestartere og livreddertårne.