Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Søg puljen for genudsendte arkivproduktioner vist på Ramasjang eller DR2 i 2022

Søg rettighedsmidler for genudsendte arkivproduktioner vist på Ramasjang eller DR2 i 2022.

Puljen dækker for genudsendte arkivproduktioner vist på flow-tv i 2022 på Ramasjang eller DR2.

Det er ikke alle produktioner, som er vist på ovenstående kanaler i 2022, som du kan søge rettighedsmidler for. Puljen er kun for genudsendte arkivproduktioner, vist på Ramasjang eller DR2.

Fremgår din produktion ikke i oversigten over viste genudsendte arkivproduktioner i 2022, kan det være fordi din produktion ikke er en arkivproduktion. 

Bemærk, vi fordeler rettighedsmidler for to forskellige puljer: Klipbrug af produktioner vist på flow-tv og denne pulje (arkivproduktioner vist på flow-tv).

Oversigt over genudsendelser af arkivproduktioner vist på Ramasjang eller DR2 i 2022: Hent en excel liste med arkiv produktioner vist på flow-tv i 2022

Læs her inden du søger:

Hvem kan søge?

Freelancere hos DR.

Hvem kan ikke søge?

Fastansatte og tidsbegrænset ansatte hos DR.

Hvilke funktioner kan søge?

Se, hvilke funktioner der kan søge i vores FAQ.

Hvordan søger jeg?

Har du allerede modtaget et skema, skal du kun søge, hvis du finder flere produktioner end det, DJ har registeret på dit tilsendte skema.

Har du ikke fået tilsendt et skema, skal du søge via nedenstående formular. 

I højre side finder du krediteringer, som DJ har modtaget. 

Find de arkivproduktioner, som du har været med til at producere, som freelancer hos DR og ansøg dem i nedenstående formular. 

OBS: Har du flere produktioner, skal du oprette en ansøgning per. produktion. 

Har du flere end 10 produktioner, bedes du sende os en mail på rettighedsmidleridj@journalistforbundet.dk. Herefter modtager du et Excel-ark, du kan udfylde i stedet for at ansøge via DJ´s hjemmeside. 

Hvornår kan jeg søge?

Puljen kan søges fra 17. december 2023 - 18. januar 2024.

Dokumentation

DJ har modtaget krediteringer på udsendelser, og derfor er det ikke nødvendigt at sende dokumentation for disse. Hvis du tilføjer udsendelser, hvor du ikke står krediteret, skal du vedhæfte dokumentation for disse i form af kontrakter, honoraropgørelser, fakturaer, skærmdump af rulleteksten eller bekræftelse fra produktionsselskabet. 

Udbetaling fra andre organisationer

Hvis du tidligere har modtaget midler for denne pulje fra andre organisationer, kan du ikke søge. 

Det skal du være opmærksom på

Du kan søge for arkivproduktioner, som DR i 2022 har stillet rådighed på dr.dk.

En arkivproduktion skal været produceret af eller for DR og skal som udgangspunkt være over seks år gammel. For drama produktioner er det 10 år.

DR kan i særlige tilfælde anvende yngre produktioner. Det gælder dog kun nyheds- eller aktualitetsproduktioner, som er særligt knyttet til et aktuelt tema.

I så fald vil produktionerne fremgå af DR’s rapportering.

Medlem af
Er du blevet fastansat eller tidsbegrænset ansat efter 1. januar 2013?
Kanal
Der kan uploades et ubegrænset antal filer til dette felt.
512 MB grænse.
Tilladte typer: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsm, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, zip.
Når du trykker ”send”, vil DJ behandle de personoplysninger, som vi modtager af dig, som beskrevet i DJ's privatlivspolitik