Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Arbejdsmiljø

Pas på dig selv og dine kollegaer

 

DJ kæmper for at sikre alle medlemmer et godt og trygt arbejdsmiljø. Stress, konflikter, fysisk arbejdsmiljø m.m. er udfordringer, som kan være en kæmpe barriere for at udføre sit arbejde og i øvrigt have det godt på arbejdspladsen - og derhjemme.

Arbejdsmiljø er en ting, der skal tages meget alvorligt både af arbejdstager og arbejdsgiver - og også, hvis du er din egen arbejdsgiver!

arbejdsmiljø

Stress

Stress er et stigende problem i samfundet generelt - og også i medie- og kommunikationsbranchen. Stress kan være fuldstændig ødelæggende for et menneske - og kan også komme i milde former. DJ støtter medlemmer, der oplever stress i deres arbejdssituation - både i mild eller svær grad.

 

Jakob Carlsen

Jakob Carlsen

FÅ HJÆLP HVIS DU ER STRESSET

DJ har en række tilbud til dig, der er ramt af stress, dig der vil undgå at blive stresset og til dig der ønsker at øge trivslen på din arbejdsplads.

Jonas Pryner

GUIDE: VEJEN TIL ET GODT ARBEJDSLIV

Vi motiveres af forskellige ting i joblivet, men der er stadig nogle fællesnævnere for, hvad der sikrer et grundlæggende godt arbejdsliv. DJ har samlet en række af dem.

Jakob Carlsen

SÅDAN HÅNDTERER DU KONFLIKTEN

Kend konflikttrappen så du kan nedtrappe konflikten. Få viden om, hvordan en konflikt kan udvikle sig og få gode råd til, hvordan en konflikt kan løses på de forskellige trin.