Gå til hovedindhold

Ansættelsesvilkår

DJ kæmper for gode ansættelsesvilkår for alle!

En af grundstenene i en fagforenings arbejde er at sikre sine medlemmer gode ansættelsesforhold. DJ har igennem årtier været en vigtig del af de forhandlinger, der har medført stærke ansættelsesvilkår for ansatte i medie- og kommunikationsbranchen igennem indgåelse af overenskomster og husaftaler. 

Men også for freelancere og selvstændige har DJ kæmpet for støtte op om, at man ikke stilles væsentligt dårligere, bare fordi man ikke har et fast job.

Ordentlig løn, rimelige forhold under barsel og sygdom, ret til ferie og meget mere er rettigheder, der ikke er kommet af sig selv, og som vi i fællesskab stadig skal kæmpe for at sikre. DJ kæmper for gode ansættelsesvilkår både for journalister, kommunikatører, fotografer, grafikere, tv-folk, studerende og freelancere.

Jakob Carlsen

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

RÅDGIVNING

Jakob Nielsen

KONTAKT DJ

Vi står klar til at hjælpe dig. Vi har åbent på hverdage kl. 9.00 - 16.00. Vi besvarer din henvendelse, så hurtigt vi kan på hverdage.

Tlf.: 3342 8000
Email: dj@journalistforbundet.dk