Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Ansættelsesrådgivning for Ledere i DJ

Kender du dine vilkår som leder – og hvor går du hen, når du oplever udfordringer på din arbejdsplads? DJ har en indgående viden om medie- og kommunikationsbranchen og vejleder ud fra både lovgivning og branchekendskab.

DJ tager hånd om din arbejdsmæssige situation som leder og vejleder dig, når du skifter job, skal på barsel, bliver sygemeldt, får uoverensstemmelser med din arbejdsgiver, bliver opsagt mm.

DJ’s faglige rådgivning tilbyder hjælp til:

Kontraktgennemgang

Hvilke forhold bliver du ansat under? Især hvis du skifter fra en overenskomstbaseret kontrakt til en individuel kontrakt, er det særligt vigtigt at være opmærksom på, om din nye løn og vilkår faktisk matcher de goder, du ofte mister. Eksempelvis hvad angår opsigelsesvarsel, barsel, efteruddannelse, ferie og orlov. Din forhandlingssituation er særligt gunstig i en ansættelsessituation, så sørg for at sikre dig de bedste vilkår allerede ved ansættelsen.

Opsigelse eller fratrædelse

Er du blevet opsagt eller ønsker du selv at komme videre? Bliv vejledt til at sikre dig den bedst mulige afvikling af dit ansættelsesforhold. Er du i tvivl om din opsigelse er sket på usagligt grundlag, foretager vi en juridisk vurdering af situationen.

Barsel

Hvordan er dine muligheder og rettigheder som leder, hvis du skal på barsel?

Sygdom

Uanset om det er en hjernerystelse, en brækket arm eller en stressdiagnose, der forhindrer dig i at passe dit arbejde, kan du få rådgivning til at håndtere din situation

Lønniveau

Hvad skal du have i løn – og hvad får andre i en tilsvarende stilling? Vi hjælper dig med at finde det rette lønniveau, når du skal ansættes i en lederstilling.

Bonus/provision

Bliver bonus- eller provision del af din lønpakke, så få hjælp til at forstå og forhandle ordningen, inden du accepterer den.

Klausuler

Indeholder din kontrakt en konkurrence- og/eller kundeklausul og vil du sikre, at den opfylder lovgivningens krav, kan du få den gennemgået.

Ferie

Er dine ferierettigheder lige så gode som dine ansatte, er du i tvivl om din feriepenge, eller har du brug for vejledning om lovgivningen på dine egne vegne, kan du søge råd hos DJ.

Konkurs

Få hjælp til at anmelde din sag til Lønmodtagerens Garantifond, hvis din arbejdsgiver går konkurs.

Jurister og konsulenter sidder klar alle ugens hverdage og kan kontaktes på telefon, mail eller ved personligt fremmøde.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk