Gå til hovedindhold
Bliv medlem
studerende

andrea

Andrea - Studerende på DMJX i København

På DMJX i København spænder de forskellige uddannelser bredt og alligevel ender de studerende på tværs af studier, som kollegaer ude i branchen. Derfor er det andreas’ fornemmeste opgave, at skabe et studiemiljø med fokus på fællesskabet, i allerhøjeste grad.

Ved at sætte fokus på det faglige - og sociale miljø blandt de studerende, forsøger vi at bidrage til et stærkere bånd mellem de forskellige uddannelser og en sundere, stærkere og rigere skole. Derfor samarbejder andrea også med DSR og Arkiv E om arrangementer, både faglige og sociale. 

Vi arbejder for at styrke fagligheden, studerendes rettigheder og praktik- og studieforhold. Derudover støtter vi også gerne agendaer, der vedrører skolens ledelse og-eller politikerne, hvis det er med til at fremme vores værdigrundlag. 

Som medlem af andrea får du også de sædvanlige medlemsfordele fra DJ, som billig forsikring, juridisk rådgivning, praktikkontrakter, stress- og trivselssamtaler, forhandlingskurser, faglige kurser, billige ferielejligheder rundt i Europa og mere til. 

andreas bestyrelse består af aktive studerende, som går op i at det skal være sjovt, trygt og meningsfuldt at være studerende på DMJX i København. 

Bestyrelsen mødes cirka én gang om måneden til bestyrelsesmøde og arbejder for at de studerendes ønsker og idéer kan blive til virkelighed. 

andrea er en af studenterorganisationerne i DJ og sammen med de andre studenterorganisationer har vi et stort netværk i vores samarbejdsforening, ''Danske Mediestuderende''. 

Hvis du vil i kontakt med andrea kan du sende en mail til andrea.dmjx@gmail.com eller række ud til os på instagram eller Facebook.

andrea

FØLG ANDREA PÅ INSTAGRAM
 

@hejfraandrea

andrea

andreas bestyrelse

At være bestyrelsesmedlem er en stor mulighed for at udvide dit personlige netværk og gøre en forskel for dine medstuderende. 

Du kan stille op til vores generalforsamling to gange om året, i marts og oktober.

Forperson: Fie Friis Volbroek

Næstforpersoner: Jakob Bomgaard og Sofus Tao Esthave Pedersen

Bestyrelsesmedlemmer: 

  • Andreas Sterup-Teper, Nikolai Kjær Rasmussen, Sofie Blangsted, Maria Linnebjerg, Sofie Winther, Katrine Ringsborg, Mille Meldgaard.


Kasserer: Emma Frøslev Larsen

 

Søg Guldfrø

Har du en episk idé? Eller drømmer du om at skabe et projekt, der ændrer folks liv? Men måske er du lidt lav på cash? Frygt ej - det er grunden til, projektpuljen GULDFRØ eksisterer.

Vi ønsker at honorere de andrea-medlemmer, som har grydeskeen i et specielt, ambitiøst, kreativt, modigt eller anderledes projekt. Alle ansøgninger er velkomne.

Hvert år sætter vi 20.000,- af til GULDFRØ.

Jakob Carlsen

DJ HJÆLPER DIG I PRAKTIKKEN

Der er stor forskel på dine muligheder og forhold i praktik, alt efter hvilken uddannelse, du er i gang med.

 

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.