Gå til hovedindhold
Bliv medlem

andrea

andrea — Studerende på DMJX i Emdrup

andrea er studenterorganisationen på DMJX i Emdrup. Vi arbejder for faglighed, studerendes rettigheder, praktik- og studieforhold, netværk og good times.

Vi arbejder som studenterorganisation for vores rettigheder og muligheder som studerende. Det inkluderer overenskomster for praktik, kvalitetssikring af studier, påvirkning af skolens ledelse og politikere i sager, hvor der er noget på spil for os, de studerende.

Vi arbejder også for at understøtte fagligheden og studiemiljøet blandt elever på skolen. Vi vil knytte stærkere bånd mellem de forskellige uddannelser, både på socialt og fagligt niveau. Derfor arbejder vi for tiden på samarbejder på tværs af årgange og med DSR og Arkiv E om studieaktiviteter.

Derudover får du alle de sædvanlige medlemsfordele fra DJ, som billig forsikring, juridisk rådgivning fx til praktikkontrakter, stress- og forhandlingskurser, faglige kurser, billige ferielejligheder rund omkring i Europa osv.

Alt det kan vi ikke gøre uden aktive studerende, der vil gøre lidt ekstra. andreas bestyrelse er frivillig, og vi mødes ca. én gang om måneden til bestyrelsesmøde. Der er højt til loftet og plads til at realisere vilde idéer. 

Vi har et stort netværk med alle de andre studenterorganisationer i DJ i vores samarbejdsforening, Danske Mediestuderende

Hvis du vil i kontakt med os, så send en mail til andrea.dmjx@gmail.com  

Gruppefoto

andreas bestyrelse

At blive bestyrelsesmedlem er en stor mulighed for at udvide dit personlige netværk og gøre en forskel for mange mennesker. Du kan stille op til vores generalforsamling to gange om året, i marts og oktober.

Forperson: Anna Sophie Lyskjær Noer

Næstformand: William Nittebjerg Nielsen

Bestyrelsesmedlemmer: Nicklas Stampe Raabjerg, Andrea Frederikke Bisgaard Rørly, Anton Dandanell Nielsen, Elitsa Raycheva & Molly Marie Munksgaard Jacobsen.

Suppleanter: Lucas Francis Claver, Christine Emilie Schultz og Mathilde Hald Jespersen.

 

Andrea

Søg Guldfrø

Har du en episk idé? Eller drømmer du om at skabe et projekt, der ændrer folks liv? Men måske er du lidt lav på cash? Frygt ej - det er grunden til, projektpuljen GULDFRØ eksisterer.

Vi ønsker at honorere de andrea-medlemmer, som har grydeskeen i et specielt, ambitiøst, kreativt, modigt eller anderledes projekt. Alle ansøgninger er velkomne.

Hvert år sætter vi 20.000,- af til GULDFRØ.

Jakob Carlsen

DJ HJÆLPER DIG I PRAKTIKKEN

Der er stor forskel på dine muligheder og forhold i praktik, alt efter hvilken uddannelse, du er i gang med.

 

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.