Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Afholdt webinar : Skriveterapi

Psykoterapeut Annette Aggerbeck giver dig indsigt i de mange fordele ved at bruge skriveterapi i krisetider og hjælper dig i gang med at skrive.

Psykoterapeut Annette Aggerbeck giver dig indsigt i de mange fordele ved at bruge skriveterapi i krisetider og hjælper dig i gang med at skrive.

Når vi har det svært, har vi brug for redskaber. På dette webinar får du et redskab, som du kan have glæde af resten af livet, ikke mindst i krisetider. Redskabet er skriveterapi, som består af særlige skriveteknikker, du kan bruge til personlig udvikling. Skriveterapi hjælper os blandt andet med at blive mere robuste over for modgang i livet og giver os større indre ro. Ved at skrive i så kort tid som 15 minutter, kan du ændre dine tanker og følelser i positiv retning. At skrive kan også hjælpe dig til færre bekymringer, mindre stress og bedre nattesøvn. Og ikke mindst: det kan styrke dit immunforsvar, så du ikke så nemt bliver syg. Det viser forskning.

I løbet af webinaret får du indblik i nogle af de mange fordele ved skriveterapi. Du laver også en effektiv skriveøvelse undervejs, som kan hjælpe dig fremover. Så hav pen og papir parat.

Skriveterapi er nemt og kræver ingen forudsætninger.
Oplægsholder er psykoterapeut og specialist i skriveterapi Annette Aggerbeck

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk