Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Afholdt webinar : Projektledelse -3 veje til succes

Bliv skarp hvad du kan gøre for at få styr på dine projekter, så de bliver en succes. Det er helt afgørende, at du får lavet en god opstart, får styr på mål og midler i projektet, bruger de rigtige værktøjer og sikrer at projektet hænger godt sammen med strategien i din organisation.

Fokus på dine interessenter og en god opstart af projektet

Grundige drøftelser med og involvering af interessenter er helt afgørende både i opstart og senere faser af projekter. Vi oplever, at grundige møder og nysgerrighed på antagelser og effekt ofte klemmes ud af kalenderen i de tidlige projektfaser. Ikke mindst hos projektejer og styregruppe. Det samme gælder kommunikation og dialog med de mange forskellige interessenter.

Skab forandringerne med klassiske greb

Her kigger vi på nogle af de værktøjer og processer, der er helt elementære i klassisk projektledelse. De hjælper dig med at få styr på forholdet mellem tid, ressourcer og opgaver, at få styr på, hvad projektet skal forandre, at få taget forretningsudvikling ind i form af en business-case og at få designet dine faser i projektet fra start.

Bryd paradokset - grib det agile og favn vandfaldstilgangen

Der findes et klassisk paradoks: Store beslutninger træffes tidligt i projektet, hvor indsigten er mindst! Ofte er projektlogikken lidt for låst på forudsigelighed og slutprodukt. Men det kan man arbejde med ved at tænke sin proces mere agilt og dermed ikke være for låst på forhånd.

Oplægsholderne Rasmus Visby og Søren Mikael Rasmussen trækker på konkrete eksempler og mange års erfaring fra en række journalistiske arbejdspladser – som både medarbejder og leder. Begge fungerer nu som selvstændige konsulenter i hhv visby.dk og rasmussennordic.dk.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk