Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Afholdt webinar: Fra helt til skurk og tilbage igen

Tommy Zwicky var vant til hæder og ros for sit arbejde som journalist. Lige indtil han gjorde et karriereskifte som kommunikationschef hos Huawei. Få måneder efter valgte han dog at opsige sin stilling. Hør om tankerne bag, hvordan man arbejder med kommunikation i strid modvind og stil alle de spørgsmål, du har lyst til.

Tommy Zwicky var vant til klap på skuldrene og prestigefyldte priser for sin nyhedsjournalistik til børn hos DR og Politiken. Lige indtil han gjorde et kontroversielt karriereskifte. I juni måned stillede han sig forrest i køen til bøllebank i medierne, da han sagde ja til at blive kommunikationschef for kinesiske Huawei.

Men det der skulle være et drømmejob blev en kort fornøjelse. Da en historie om Huaweis medvirken i overvågning af etniske mindretal kom frem, sagde Tommy stop. Det kunne han ikke forsvare. En beslutning der blev hyldet af mange.

Men var han naiv da han tog jobbet? Er Huawei et farligt firma?

Hør om tankerne bag det radikale skifte, hvordan man arbejder med kommunikation i strid modvind og stil alle de spørgsmål, du har lyst til.

Praktisk om webinaret: 
Det er gratis at deltage, og webinaret er for alle medlemmer af DJ - Medier og kommunikation.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk