Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Ændringer til dine medlemsoplysninger

Det er nemt og hurtigt at rette dine medlemsoplysninger.

Det er vigtigt, at du holder DJ opdateret på oplysningerne om dig selv. Nogle af dine oplysninger kan du selv rette, mens du skal kontakte DJ for at få rettet andet.

Du er selv ansvarlig for at videregive de rigtige oplysninger til os. Du vil modtage en mail med de informationer, du har oplyst. Her er det vigtigt, at du tjekker, at alle oplysninger er korrekte. Er der fejl i oplysningerne, skal du kontakte os hurtigst muligt, så vi kan få det rettet.

Hvad vil du have rettet?

Ny arbejdsplads

Skifter du arbejdsplads, skal du skrive en email til medlemsafdelingen.

Ændring af navn eller adresse

Vi får automatisk navne- og adresseændringer, som er meddelt folkeregisteret. Hvad angår levering af Journalisten, slår ændringen hurtigere igennem, hvis du også orienterer Postnord.

Er du bosat i udlandet, eller har du navne- og adressebeskyttelse, skal du sende ændringer til os, da dit navn og din adresse ikke udleveres til os fra Folkeregisteret.

Ny email, arbejdstitel eller telefonnummer

Har du fået nyt telefonnummer, ny arbejdstitel eller ny e-mail, kan du selv foretage ændringerne ved at logge ind på Mit DJ.

Skift af specialgruppe, kreds eller forening

Som medlem i DJ er du automatisk tilknyttet en geografisk kreds. Dit kredsmedlemsskab er som udgangspunkt knyttet op på din arbejdsgivers fysiske placering. Hvis du er freelancer eller selvstændig, er det bestemt af din bopæl. Har du ønske om at ændre dit kredsmedlemsskab, kan du kontakte os på mail

Du kan også være med i en specialgruppe eller en specialforening defineret af din faglighed og dine interesser. Har du ønske om at skifte specialgruppe eller forening, skal du kontakte os på mail.

Læs mere om DJ's kredse, grupper og foreninger

Studiemedlem i DJ

Hvis du er vendt tilbage til dine studier og skal ændre din status til studiemedlem, skal du selv kontakte medlemsafdelingen og svare på følgende spørgsmål:

  • Hvad studerer du?
  • Hvorhenne studerer du?
  • Hvilken periode omfatter studiet?

Disse oplysninger sendes via email til medlemsafdelingen.

Opsigelse af medlemskab

Ændring af kontingent

Som medlem af DJ kan du få nedsat dit forbundskontingent, hvis du fx overgår til dagpenge, eller du i en periode har nedsat indtægt. Læs hvordan du kan få ændret dit forbundskontingent.

Fandt du den information du søgte
Tilføj email hvis du ønsker svar retur.