Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Ændringer til dine medlemsoplysninger

Det er nemt og hurtigt at rette dine medlemsoplysninger.

Det er vigtigt, at du holder DJ opdateret på oplysningerne om dig selv. Nogle af dine oplysninger kan du selv rette, mens du skal kontakte DJ for at få rettet andet. Du kontakter medlemsafdelingen på medlem@journalistforbundet.dk.

Du er selv ansvarlig for at videregive de rigtige oplysninger til os. Du vil modtage en mail med de informationer, du har oplyst. Her er det vigtigt, at du tjekker, at alle oplysninger er korrekte. Er der fejl i oplysningerne, skal du kontakte os hurtigst muligt, så vi kan få det rettet.

Hvad vil du have rettet?

Ny arbejdsplads

Skifter du arbejdsplads, skal du skrive en email til  medlemsafdelingen.

Ændring af navn eller adresse

Vi får automatisk navne- og adresseændringer, som er meddelt Folkeregisteret. Hvad angår levering af Journalisten, slår ændringen hurtigere igennem, hvis du også orienterer Postnord.

Er du bosat i udlandet, eller har du navne- og adressebeskyttelse, skal du sende ændringer til os, da dit navn og din adresse ikke udleveres til os fra Folkeregisteret.

Ny email, arbejdstitel eller telefonnummer

Har du fået nyt telefonnummer, ny arbejdstitel eller ny e-mail, kan du selv foretage ændringerne ved at logge ind på Mit DJ. Vær opmærksom på at vi 14. december 2020 har lanceret et nyt IT-system tilknyttet Mit DJ medlemssider. Læs vejledningen her.

Valg og skifte af kreds, specialgruppe eller -forening

Som medlem i DJ er du automatisk tilknyttet en geografisk kreds. Dit kredsmedlemsskab er som udgangspunkt knyttet til din arbejdsgivers fysiske placering. Hvis du er freelancer eller selvstændig, er det bestemt af din bopæl. Har du ønske om at ændre dit kredsmedlemsskab, kan du kontakte os på mail.

Vil du vælge eller skifte specialgruppe, kan du gøre det her. 

Vil du være medlem af en specialforening eller interessemedlem i en specialgruppe, skal du skrive til medlem@journalistforbundet.dk 

Læs mere om DJ's kredse, grupper og foreninger

Læs mere om O- og I-medlemskab

Studiemedlem i DJ

Hvis du er vendt tilbage til dine studier og skal ændre din status til studiemedlem, skal du selv kontakte medlemsafdelingen og svare på følgende spørgsmål:

  • Hvad og hvor studerer du?
  • Hvilken periode omfatter studiet?

Disse oplysninger sendes via email til medlemsafdelingen.

Opsigelse af medlemskab

Ændring af kontingent

Som medlem af DJ kan du få nedsat dit forbundskontingent, hvis du fx overgår til dagpenge, eller du i en periode har nedsat indtægt. Læs, hvordan du kan få  ændret dit forbundskontingent.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk