Gå til hovedindhold

Ændringer

Det er nemt og hurtigt at rette dine medlemsoplysninger.

Har du fået nyt telefonnummer, e-mail eller har du fået en ny arbejdstitel, kan du selv foretage ændringerne ved at logge ind på Mit DJ. Skifter du derimod arbejdsplads, skal du skrive en email til medlemsafdelingen.

Vi får automatisk navne- og adresseændringer, som er meddelt folkeregisteret. Hvad angår levering af Journalisten, slår ændringen hurtigere igennem, hvis du også orienterer Postnord.

Andre ændringer

Ønsker du at skifte specialgruppe, -forening eller kreds, kan du sende ændringerne til os. Så hjælper vi dig med at foretage ændringerne.

Er du bosat i udlandet, eller har du navne- og adressebeskyttelse, skal du sende ændringer til os, da dit navn og din adresse ikke udleveres til os fra folkeregisteret.

Din overenskomst- og tillidsrepræsentant fastlægges automatisk ud fra din arbejdsplads. Kontakt os, hvis du har spørgsmål hertil.

Du er selv ansvarlig for at videregive de rigtige oplysninger til os. Du vil modtage en mail med de informationer, du har oplyst. Her er det vigtigt, at du tjekker, at alle oplysninger er korrekte. Er der fejl i oplysningerne, skal du kontakte os hurtigst muligt, så vi kan få det rettet.

Ønsker du at melde dig ud?