Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Årets Leder 2019

Prisen Årets Leder i Medie- og kommunikationsbranchen 2019 uddeles til en leder, som har markeret sig som leder, og som inden for sit felt - medier eller kommunikation - har opnået særlig opmærksomhed ved at skabe resultater i form af økonomisk, strategisk eller organisatorisk succes.

Prisen gives til en leder, der gennem sit lederskab fremstår som et forbillede for andre ledere i medie- og kommunikationsbranchen.

Den 28. februar 2019 blev prisen for første gang uddelt. Prisen 'Årets Leder' gik til Erik Harr, der er direktør i FADL. Læs mere om begrundelsen og de andre nominerede.
 

LEDERSPARRING

DJ tilbyder individuel ledersparring til medlemmer af foreningen Ledere i DJ.

Sparringen tager afsæt i dit behov, dine konkrete overvejelser og dilemmaer. Udgangspunktet for sparringen er dine ledelsesmæssige udfordringer, men kan også handle om din karriere og trivsel.

DJ’s ledelsesrådgivere er certificerede professionelle coaches, som har en ledelsesbaggrund og mange års erfaring i at rådgive ledere på alle niveauer.

Rasmus Degnbol

FORDELE FOR LEDERE

Ledere i DJ har mulighed for at få kontraktrådgivning, deltage i netværk, få efteruddannelse og de samme gode fordele som alle andre medlemmer af DJ.