Gå til hovedindhold
Bliv medlem
'
TTØ logp

OPLÆGSHOLDERE 2022

Vi se igen i januar 2024
 

Angelina portræt

Angelina Owino

Angelina Owino er uddannet fotojournalist fra DMJX og har studeret kunstfotografi og digital fotojournalistik på University of Missouri, USA.

Udover at arbejde som klassisk fotojournalist for diverse medier,  arbejder Angelina også med sig selv som lærred. Hun er i sin kunst og som foredragsholder optaget af begrebet sårbarhed.

Angelina Owino er i sal A kl 10.50 med "Prisvinder på lavbudget"

Christian Als

Christian Als

Christian Als er frem for alt eventyrer. Fotograf, explorer og filmskaber med speciale i landskabsfotografi, dronefotografi og forskellige filmformater. Så længe han kan huske, har han været tiltrukket af det store eventyr og episke landskaber.

Christian Als er uddannet fotojournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har vundet mange internationale priser for sit fotografi.

Christian Als er i sal A kl. 15:30 med oplægget: "Fra krigsfotograf til bjergtagende natur"

ttø

privat

Ellie Jokar blev for alvor et kendt ansigt i 2013, da ’Det slører stadig’ dukkede op på DR2 og fik debatten til at rase. Siden da har hun slået sit navn fast som standupper, debattør og, ikke mindst, med YouTube-programmerne ’Den lyserøde taxi’, hvor episoden med Rasmus Paludan har rundet mere end 2 million visninger på Facebook og Youtube, og har medført indslag i Politico, Al Jazeera, BBC og ABC Australia. Ellie har modtaget adskillige priser og nomineringer for sit arbejde og har i dag sit eget produktionsselskab.

Ellie Jokar er i sal A kl. 16:10 med oplægget "Vilje, mod og humor sparker døre ind"

Mihai Zahiu

Privat

Mihai Zahiu - assisterende professor på UCL Erhvervsakademi på uddannelserne Design, Digitalisering og Marketing. Master i Marketing og Bachelor i Journalistik, Advertising & Public Relation. 
Mihai underviser danske og udenlandske studerende i digital konceptudvikling og marketing management og skaber flotte visuelle præsentationer til undervisningen med værktøjer han viser under sit indlæg.

Mihai Zahiu  er i sal B 
15:30-16:00.  Indlægget er på engelsk

ttø

Helga Theilgaard og Angelle Peters

Pernille Garde Abildgaard er rådgiver, forfatter, indehaver af TAKE BACK TIME, der arbejder for at knuse hamsterhjulet og skabe lykkelige medarbejdere og sunde, fremtidssikrede virksomheder.

Bo Kønsskov er partner og COO i Abtion. Bo er en af ophavspersonerne til 4-dages arbejdsugen i Abtion og har med succes været med at lede organisationen igennem den store forandring.

Pernille Garde Abildgaard og Bo Kønsskov er i sal A kl. 11:40 med oplægget "Sådan er det muligt at få en 4-dages arbejdsuge på 30 timer med fuld løn".

Hanne Lise Thomsen bio

Hanne Lise Thomsen

Hanne Lise Thomsen er kunstner med base i København. Hendes værker er drevet af to lidenskaber: den ene rettet mod byens atmosfæriske sted, og den anden mobiliseret mod undertrykkelse.

Den ene er æstetisk, den anden politisk, men altid flettet sammen. Hanne Lise Thomsen er uddannet fra Det Kongelige Kunstakademi, København. 

Hanne Lise Thomsen er i sal A kl. 14:15 med oplægget "Billboard Project – fotokunst til storbyens rum"

Mads Vestergaard er filosof og har forsket i fake news og digital misinformation på Institut for Kommunikation, Københavns Universitet.

Han er forfatter til bogen Digital totalitarisme (Informations Forlag, 2019) og er sammen med Vincent F. Hendricks forfatter til bogen FAKE NEWS - Når virkeligheden taber (Gyldendal, 2017), som også er udkommet på engelsk som Reality Lost - Markets of Attention, Misinformation and Manipulation (Springer 2019)

Mads Vestergaard er i sal A kl 13:15 med oplægget "Fake news og visuel manipulation – før, nu og i fremtiden"

Katinka Bukh (f. 1967) har været Weekendavisens designchef siden 2018. Hun er uddannet som grafisk designer og har blandt andet været ansat som layoutchef på Politiken og som art director for DSBs passagermagasin Ud og Se.

Katinka har arbejdet i New York i tre år for bl.a. Time Magazine og som designchef på netmediet Zetland. Hun har modtaget en række danske og internationale designpriser og hæder for print- og digitalt design.

Katinka Buhr er i sal A kl. 13:15 med oplægget "Verdens bedste avisforside - Weekendavisens redesign"

Maja Dyrehauge Gregersen har været administrerende direktør for Copenhagen Photo Festival siden 2016 og ansvarlig for rebranding af festivalen med vægt på eksperimentering og bæredygtighed, samt et stærkt internationalt fokus og flerårige europæiske samarbejder.

Maja Dyrehauge Gregersen er i sal B 10:50-11:25 med oplægget "Hold styr på festivalen"

Mille Bruun Sjøgren og Cille Rosentoft er digitale nomader. De elsker freelancelivet, friheden og eventyret. Mille arbejder fra destinationer rundt om i verden som Voiceover artist, foredragsholder, podcaster og indehaver af communitiet Freeliving.dk sammen med Cille Rosentoft.

Cille lever af skriftlig formidling og kan arbejde fra sin båd og de syv verdenshave. Hun skriver rejseartikler, guides til sejlerlivet, undervisningsmateriale, kronikker og klummer.

Mille Bruun Sjøgren og Cille Rosentoft er i sal A kl. 10:00 med oplægget "Skab dig som digital nomade"

Vibeke Kjær er Art director og digital producer i DR. Hun har arbejdet hos TV2 Design, DR Sporten, DR3 Ung og nu i DR Branding og brugerrelationer.

Maria Thykjær er motion graphic designer på Berlingske og har tidligere arbejdet som motion designer på LEGO Education og DR Ramasjang.

Begge har deres uddannelsesmæssige baggrund fra Designskolen i Kolding.

Vibeke Kjær og Marie Thykjær er i sal B kl 11:40 med oplægget
"Digital first – digital udvikling på de store medier"

Lone Tvedergaard Bach

&Co

Lone Tvedergaard Bachpartner og Senior Strategist i &Co.

&Co er bureauet bag de iøjnefaldende og engagerende visuelle kommunikation for virksomheder som VELUX, TV 2 og TIVOLI. Partner og Senior Strategist, Lone Tvedergaard Bach vil i sit oplæg fortælle om de både strategiske og kreative processer, der ligger bag udviklingen af stærk visuel kommunikation.

&Co er en del af North Alliance der bestående af førende nordiske bureauer involveret i kommunikation, design og teknologi

Oplægget "Awardwinning Storytelling" er i sal A kl. 10.00

ttø

Har du bestemt dig?

Lørdag d. 30. april 2022

PRISER medlemmer / ikke medlemmer
 

TAL TIL ØJET er blandt andet støttet af kulturelle ophavsretsmidler, der kommer fra brug af visuelt indhold. Derfor er billetpriserne forskellige alt efter, hvad du arbejder med.

 500 kr.:
Hvis du bliver du krediteret på rulletekster for produktion til TV og film eller arbejder som grafiker, tegner, fotograf, videofotograf, VJ eller producerer du på anden måde visuelt indhold.
Kontakt din specialgruppe om tilskud til deltagelse.
( >Ikke medlem af DJ: 650 kr.)

 1.000 kr.:
Hvis du er du skrivende journalist eller kommunikatør, der slet ikke producerer visuelt indhold.
( >Ikke medlem af DJ: 1.800 kr.)

Kontakt din specialgruppe i DJ om evt. tilskud til deltagelse.

➤ ➤ Køb billet

➤ ➤ AFBUD sendes senest 19.01.22. kl. 23.00 

Da DJ yder både organisatorisk og økonomisk støtte til arrangementet kan medlemmer købe billetter billigere.