Mediernes tilstand i Danmark

04. mar. 2016 – kl. 11.35
Del:
DJ samarbejder med SDU og Publicistklubben om undersøgelsen Mediernes Tilstand i Danmark. DJ-medlemmer modtog spørgeskema torsdag.

Som et led i afdækningen af 'mediernes tilstand' har DJ valgt at samarbejde med Syddansk Universitet og Publicistklubbem om årets undersøgelse af en række forhold, der gør sig gældende for mediernes og journalisternes vilkår.

DJ har derfor udsendt spørgeskema til medlemmerne torsdag den 3. marts.

Resultaterne af undersøgelsen vil blandt andet bliver bragt på Journalistforbundet.dk i løbet af april.

Det er DJ's håb at opnå en høj svarprocent i undersøgelsen og anbefaler derfor medlemmer at svare på den til gavn for viden om medlemmernes tanker om medieudviklimgen i Danmark.

 

Tags: Medlemmer Af: Troels Johannesen

Relateret indhold

Tilbagebetaling
Overskydende kontingent retur på Nemkonto
Læs mere
24Syv: Fra frysepunkt til klar dialog på 24Syv
Jørgen Ramskov har en fortid, ’hvor hovedformålet var at holde så mange faglige møder som muligt’. I dag er han som chef for Radio 24Syv mere pragmatisk, men har stadig respekt for både...
Læs mere
Jydske: Samarbejdet på hård prøve
Topchefen på JydskeVestkysten mener, at det er blevet sværere at samarbejde, fordi danskernes vandring væk fra papiravisen presser priserne – også på journalister. Alligevel vil han kæmpe...
Læs mere

Relaterede nyheder

Voxpop: Det gør vores arbejde meningsfuldt
Hvad kendetegner et meningsfuldt arbejde? Vi har spurgt seks forskellige medlemmer, og den faglige udfordring vægter højt. De vil gerne både flyttes - og flytte noget selv.
Læs mere
”I skal arbejde ydmygt for demokratiet”
DJ’s formand Lars Werge afholdte i dag festforelæsning for de nyuddannede journalister på SDU. ”Journalistikken går en stor fremtid i møde”, lød det fra Werge, der sendte de studerende ud...
Læs mere
DJ: Kommunerne sjusker med sygedagpenge
Fejl på fejl. Den kommunale fejlprocent er helt oppe på 36%, når det gælder vurderingen af, om folk er uarbejdsdygtige eller ej. Et bekymrende højt tal, mener DJ, der hjælper et stigende...
Læs mere

Arrangementer

JobWorkShop - skriv så du bliver kaldt til samtale!
Mange af DJs medlemmer er gode til at skrive. Men de fleste kan blive bedre til at skrive en moderne effektiv jobansøgning. Lær at skrive personligt, konkret, virksomhedsrettet og om fremtiden.
Læs mere
Tag hånd om din karriere – bliv heldig med vilje
Dette er kurset for dig, der er opsagt, fritstillet eller har været ledig i kortere tid, og som har lyst til at finde ud af, hvad der skal være næste skridt i din karriere.
Læs mere
Karriereudvikling for dig i job
Det går jo meget godt. Du har jo et arbejdsliv, som mange ville misunde dig. Og du er erfaren og kompetent, til det du gør.
Læs mere