Mediernes tilstand i Danmark

04. mar. 2016 – kl. 11.35
Del:
DJ samarbejder med SDU og Publicistklubben om undersøgelsen Mediernes Tilstand i Danmark. DJ-medlemmer modtog spørgeskema torsdag.

Som et led i afdækningen af 'mediernes tilstand' har DJ valgt at samarbejde med Syddansk Universitet og Publicistklubbem om årets undersøgelse af en række forhold, der gør sig gældende for mediernes og journalisternes vilkår.

DJ har derfor udsendt spørgeskema til medlemmerne torsdag den 3. marts.

Resultaterne af undersøgelsen vil blandt andet bliver bragt på Journalistforbundet.dk i løbet af april.

Det er DJ's håb at opnå en høj svarprocent i undersøgelsen og anbefaler derfor medlemmer at svare på den til gavn for viden om medlemmernes tanker om medieudviklimgen i Danmark.

 

Tags: Medlemmer Af: Troels Johannesen

Relateret indhold

DJ og A-kasse i ét
Du kan blive medlem af DJ fra kun 77 kroner om måneden. Oveni får du gratis a-kasse. På den måde er du sikret en indtægt, når du står med eksamensbeviset i hånden.
Læs mere
Tilbagebetaling
Overskydende kontingent retur på Nemkonto
Læs mere
24Syv: Fra frysepunkt til klar dialog på 24Syv
Jørgen Ramskov har en fortid, ’hvor hovedformålet var at holde så mange faglige møder som muligt’. I dag er han som chef for Radio 24Syv mere pragmatisk, men har stadig respekt for både...
Læs mere

Relaterede nyheder

Voxpop: Det gør vores arbejde meningsfuldt
Hvad kendetegner et meningsfuldt arbejde? Vi har spurgt seks forskellige medlemmer, og den faglige udfordring vægter højt. De vil gerne både flyttes - og flytte noget selv.
Læs mere
”I skal arbejde ydmygt for demokratiet”
DJ’s formand Lars Werge afholdte i dag festforelæsning for de nyuddannede journalister på SDU. ”Journalistikken går en stor fremtid i møde”, lød det fra Werge, der sendte de studerende ud...
Læs mere
DJ: Kommunerne sjusker med sygedagpenge
Fejl på fejl. Den kommunale fejlprocent er helt oppe på 36%, når det gælder vurderingen af, om folk er uarbejdsdygtige eller ej. Et bekymrende højt tal, mener DJ, der hjælper et stigende...
Læs mere

Arrangementer

Pas på dig selv
DJ tilbyder to dages træning i at passe på dig selv i en medie- og kommunikationsbranchen under store forandringer. Du får redskaber til at forebygge og håndtere stress. Du får viden om hvad...
Læs mere
Grundlæggende webudvikling med HTML og CSS (DJ rabat)
Kurset henvender sig til journalister, fotografer, kommunikationsmedarbejdere og andre formidlere
Læs mere
JobWorkShop - skriv så du bliver kaldt til samtale!
Mange af DJs medlemmer er gode til at skrive. Men de fleste kan blive bedre til at skrive en moderne effektiv jobansøgning. Lær at skrive personligt, konkret, virksomhedsrettet og om fremtiden.
Læs mere