Illustration: Andreas Weiland

Hvem skal uddele Cavlingprisen?

29. mar. 2016 – kl. 09.00
Del:
DJ skal vælge ny Cavling-komité. Den består af fem personer, som de næste tre år skal udvælge modtageren af Cavlingprisen. Valget af komiteen foretages af Hovedbestyrelsen på et møde i juni 2016. Det er tid til at foreslå din kandidat.

Valget til Cavling-komiteen foregår på baggrund af indstillinger, som kommer fra kredse, grupper og foreninger samt fra enkeltmedlemmer.  

Indstillingerne skal ledsages af et kort CV på max et A4-ark på den indstillede således, at hovedbestyrelsen i korthed kender kandidatens baggrund, nemlig: Navn, alder, stilling, evt. arbejdsplads. Nuværende og tidligere beskæftigelse, som har relevans for Cavlingkomiteens arbejde bedes også inkluderet. Kontakt: adresse, telefon, mail og evt. henvisning til hjemmeside.

Medlemmer af Cavling-komiteen skal være medlemmer af DJ. Indstillinger af kandidater skal være DJ i hænde senest fredag den 20. maj 2016.

Send til Mette Eeg på me@journalistforbundet.dk skriv ”Cavling” i emnefeltet eller send pr. post til Gammel Strand46, 1202 København K.

Spørgsmål til Cavling-komiteens arbejde kan ligeledes rettes til Mette Eeg på 33428000.

Cavling-komiteen udvælger nominerede til prisen samt finder vinderen. Arbejdet i Cavlingkomiteen er frivilligt. Der ydes dog tabt arbejdsfortjeneste for mødedage. Arbejdet i komiteen indeholder en del læsning af materiale og gennemgang af andet materiale. Komitémedlemmerne skal være klar til at tage dage ud af kalenderen i november og december. 

Her kan du se den nuværende Cavling-komité
.

Tags: Cavling Af: Troels Johannesen

Kontakt

Relateret indhold

Retningslinjer
Retningslinjer for Cavling-komitéens arbejde er som følger:
Læs mere
Fundats for Henrik Cavlings Fond
Læs hele Fundatsen for Henrik Cavlings Fond her.
Læs mere
Cavlingprisen 2013
Forslag til Cavlingprisen 2013
Læs mere

Relaterede nyheder

Her er den nye Cavling-komité
I dag valgte hovedbestyrelsen i DJ Cavling-komité for de næste tre år. To nye ansigter er kommer til, mens tre fortsætter. Ny formand er Ida Ebbensgaard.
Læs mere
”Jeg er især glad for, at udenrigsjournalistikken hædres!”
Puk Damsgård er stolt over og glad for, at også udenrigsjournalistikken hyldes med hendes Cavlingpris. "Det er vigtigt, at vi stadig er ører og øjne derude. Man kan ikke google sig til, hvad...
Læs mere
Cavlingprisen 2015 til Puk Damsgård
Dansk Journalistforbunds Cavlingpris 2015 går til en journalist, der er en fremragende formidler, en skarp analytiker og en blændende fortæller. Cavlingprisen går til Puk Damsgård.
Læs mere