Illustration: Nanette Vabø

DJ udbyder nye endags-kurser for kommunikatører

03. mar. 2016 – kl. 12.41
Del:
DJ Akademi er en ny kursusrække for kommunikatører. DJ afvikler inden sommer i alt tre endagskurser med fokus på at løfte professionelle kommunikatørers faglighed.

- Brug video i din kommunikation (åbent for tilmeldinger her)
- Styrk organisationens interne kommunikation
- Skab værdi i din organisation med strategisk kommunikation

Det er overskrifterne for DJ Akademis tre kurser i foråret. En kursusrække, der skal ses som et tilbud til professionelle kommunikatører, der mangler et efteruddannelsestilbud målrettet deres daglige arbejde. 

”Vi har hørt kommunikationsmedlemmer sige, at det er svært at finde relevant efteruddannelse. Det forsøger vi med DJ Akademi at rette op på. Det her er et forsøg på at tilbyde en anden form for opkvalificering, som vi ikke føler, der er mulighed for i dag. Vi tror behovet for endagskurser er der for mange, som ikke kan tage en hel uge ud af kalenderen. Men disse kurser er ikke en erstatning for efteruddannelse, mere et supplement,” siger næstformand i DJ, Tine Johansen.

Ikke et grundkursus

Kurserne er alle af en dags varighed, finder sted i Købehavn og er åbne for både medlemmer af DJ og andre kommunikatører. Men for Tine Johansen er det vigtigt at slå fast, at det ikke skal ses som et grundkursus i kommunikation.

”Målgruppen er kommunikationsfolk, der arbejder med kommunikation til daglig. Det er ikke et grundkursus, men skal ses som nogle ekstra byggeklodser, man kan bygge oven i sin praktiske erfaring. Man bliver klædt på i en konkret disciplin, som man kan tage direkte hjem og bruge øjeblikkeligt i sit daglige arbejde,” siger hun.

Med en målgruppe, der også rummer kommunikationsfolk, der måske sidder som eneste kommunikationsfaglige medarbejder på arbejdspladsen, ser Tine Johansen og disse kurser som oplagte til at skabe netværk.

”Der vil komme kollegaer fra branchen, som man kan sparre med om daglige udfordringer. Netværksdelen er helt klart en vigtig del af disse kurser,” siger hun.

Prisen for hvert enkelt kursus (inkl. Alt) bliver 1.995 kr. medlemmer og 3.995 kr. for ikke-medlemmer.

Meld dig til det første kursus Brug video i din kommunikationsstrategi her

Tags: Efteruddannelse, Kommunikatør Af: Bo Therkildsen

Relateret indhold

Portrætserie: Selvstændige/freelancere i DJ
DJ BIZ Nyt præsenterer: Freelanceportrættet I hver udgave af nyhedsbrevet bringer vi fremover et interview med en freelancer, som fortæller om sin karriere og arbejdserfaringer.
Læs mere
Portrætserie: Selvstændige/freelancere i DJ
DJ BIZ Nyt præsenterer: Freelanceportrættet - en serie interviews med freelancere og selvstændige, der fortæller om karriere og arbejdserfaringer og giver deres bedste tre råd videre.
Læs mere
Social media-redaktører
Netværket henvender sig til kommunikatører, der arbejder som social media-redaktører og -managers i små og mellemstore organisationer og virksomheder. Din stillingsbetegnelse er måske ikke...
Læs mere

Relaterede nyheder

4 nye kurser for kommunikatører
DJ Akademi er klar med fire spritnye kurser for kommunikatører: Lær at lave en plan for dit indhold, bliv super-bruger af facebook, slå igennem med politisk kommunikation og lær at bruge video!
Læs mere
En jobsøgendes bekendelser
Jobannoncer, der søger efter MULTITALENTER. Velmenende råd fra et netværk, der har travlt med sit eget. Og en hverdag, hvor angsten lurer lige under overfladen - som for alt i verden...
Læs mere
Styrk dine kollegers efteruddannelse
Ny konference arrangeret af Pressens Uddannelsesfond sætter fokus på behov for efteruddannelse. Og det er der behov for i en tid, hvor for få DJ-medlemmer tager på efteruddannelse. DJ’s næstformand...
Læs mere

Arrangementer

Tag hånd om din karriere – bliv heldig med vilje
Dette er kurset for dig, der er opsagt, fritstillet eller har været ledig i kortere tid, og som har lyst til at finde ud af, hvad der skal være næste skridt i din karriere.
Læs mere
JobWorkShop - skriv så du bliver kaldt til samtale!
Mange af DJs medlemmer er gode til at skrive. Men de fleste kan blive bedre til at skrive en moderne effektiv jobansøgning. Lær at skrive personligt, konkret, virksomhedsrettet og om fremtiden.
Læs mere
Tag hånd om din karriere – bliv heldig med vilje
Dette er kurset for dig, der er opsagt, fritstillet eller har været ledig i kortere tid, og som har lyst til at finde ud af, hvad der skal være næste skridt i din karriere.
Læs mere