Illustration: Nanette Vabø

DJ udbyder nye endags-kurser for kommunikatører

03. mar. 2016 – kl. 12.41
Del:
DJ Akademi er en ny kursusrække for kommunikatører. DJ afvikler inden sommer i alt tre endagskurser med fokus på at løfte professionelle kommunikatørers faglighed.

- Brug video i din kommunikation (åbent for tilmeldinger her)
- Styrk organisationens interne kommunikation
- Skab værdi i din organisation med strategisk kommunikation

Det er overskrifterne for DJ Akademis tre kurser i foråret. En kursusrække, der skal ses som et tilbud til professionelle kommunikatører, der mangler et efteruddannelsestilbud målrettet deres daglige arbejde. 

”Vi har hørt kommunikationsmedlemmer sige, at det er svært at finde relevant efteruddannelse. Det forsøger vi med DJ Akademi at rette op på. Det her er et forsøg på at tilbyde en anden form for opkvalificering, som vi ikke føler, der er mulighed for i dag. Vi tror behovet for endagskurser er der for mange, som ikke kan tage en hel uge ud af kalenderen. Men disse kurser er ikke en erstatning for efteruddannelse, mere et supplement,” siger næstformand i DJ, Tine Johansen.

Ikke et grundkursus

Kurserne er alle af en dags varighed, finder sted i Købehavn og er åbne for både medlemmer af DJ og andre kommunikatører. Men for Tine Johansen er det vigtigt at slå fast, at det ikke skal ses som et grundkursus i kommunikation.

”Målgruppen er kommunikationsfolk, der arbejder med kommunikation til daglig. Det er ikke et grundkursus, men skal ses som nogle ekstra byggeklodser, man kan bygge oven i sin praktiske erfaring. Man bliver klædt på i en konkret disciplin, som man kan tage direkte hjem og bruge øjeblikkeligt i sit daglige arbejde,” siger hun.

Med en målgruppe, der også rummer kommunikationsfolk, der måske sidder som eneste kommunikationsfaglige medarbejder på arbejdspladsen, ser Tine Johansen og disse kurser som oplagte til at skabe netværk.

”Der vil komme kollegaer fra branchen, som man kan sparre med om daglige udfordringer. Netværksdelen er helt klart en vigtig del af disse kurser,” siger hun.

Prisen for hvert enkelt kursus (inkl. Alt) bliver 1.995 kr. medlemmer og 3.995 kr. for ikke-medlemmer.

Meld dig til det første kursus Brug video i din kommunikationsstrategi her

Tags: Efteruddannelse, Kommunikatør Af: Bo Therkildsen

Relateret indhold

Portrætserie: Selvstændige/freelancere i DJ
DJ BIZ Nyt præsenterer: Freelanceportrættet I hver udgave af nyhedsbrevet bringer vi fremover et interview med en freelancer, som fortæller om sin karriere og arbejdserfaringer.
Læs mere
Portrætserie: Selvstændige/freelancere i DJ
DJ BIZ Nyt præsenterer: Freelanceportrættet - en serie interviews med freelancere og selvstændige, der fortæller om karriere og arbejdserfaringer og giver deres bedste tre råd videre.
Læs mere
Social media-redaktører
Netværket henvender sig til kommunikatører, der arbejder som social media-redaktører og -managers i små og mellemstore organisationer og virksomheder. Din stillingsbetegnelse er måske ikke...
Læs mere

Relaterede nyheder

Styrk dine kollegers efteruddannelse
Ny konference arrangeret af Pressens Uddannelsesfond sætter fokus på behov for efteruddannelse. Og det er der behov for i en tid, hvor for få DJ-medlemmer tager på efteruddannelse. DJ’s næstformand...
Læs mere
DJ: Flere skal på efteruddannelse
Ny undersøgelse for DJ og Danske Medier viser, at 35 % af deltagerne aldrig tager på efteruddannelse. Det skal der gøres noget ved, mener DJ’s næstformand Tine Johansen, der vil have efteruddann...
Læs mere
Hvad skal fremtidens mediearbejder kunne?
Der bliver nok at se til for fremtidens mediearbejder? Indhold skal laves, markedsføres og distribueres. Med mange kanaler, kompetencer og konkurrenter, er der brug for at sætte fokus på...
Læs mere

Arrangementer

Pas på dig selv
DJ tilbyder to dages træning i at passe på dig selv i en medie- og kommunikationsbranchen under store forandringer. Du får redskaber til at forebygge og håndtere stress. Du får viden om hvad...
Læs mere
Grundlæggende webudvikling med HTML og CSS (DJ rabat)
Kurset henvender sig til journalister, fotografer, kommunikationsmedarbejdere og andre formidlere
Læs mere
DJ Akademi - Styrk organisationens interne kommunikation
- Med dig selv som strategisk spydspids! Her er kurset, som giver dig redskaber og viden, der ruster dig til at arbejde med intern kommunikation i organisationen. Du får argumenter og...
Læs mere