Foto: Nicolai Brix

Tal til øjet - den visuelle dag

04. jan. 2016 – kl. 14.01
Del:
Lørdag den 16. januar inviterer en samling af foreninger og grupper i DJ til konference udelukkende med fokus på visuel kommunikation: Tal til øjet.

Er du fotograf, grafiker, tegner eller bare generelt interesseret i visuel kommunikation, har du nu mulighed for at opleve en hel dag spækket med inspiration og oplæg om de nyeste tendenser inden for både trykte, elektroniske og sociale medier.

En række specialgrupper og foreninger i DJ er gået sammen om at give dig denne dag dedikeret til at kæle for øjnene.

Mød en række af de ypperste aktører inden for fotografi, grafik og visuel kommunikation og hør bud på, hvordan fremtiden vil forme sig rent visuelt i medie- og kommunikationsbranchen.
Fx vil
Puneet Oberoi give sit bud på, hvordan man laver visuel kommunikation, der sælger.
Julie Katrine Andersen beretter om nye tendenser inden for print, magasiner og reklame.
Simeon Quarrie vil inspirere med et oplæg om storytelling i video og fotografi. 
Nicolai Brix vil fortælle om, hvordan man bruger droner som visuelt værktøj. Og mange, mange flere!

Tal til øjet foregår på IT Universitetet i København lørdag den 16. januar. Som DJ-medlem koster det 400 kr. at deltage – for studerende, der er medlemmer af DJ koster det 200 kr. For andre koster det 1000 kr.

Læs mere om programmet og tilmeld dig her 

Tags: Hovedstaden, Fotograf, Grafiker/illustrator, Kommunikatør, TV/Film Af: Bo Therkildsen

Relateret indhold

Gode råd, hvis du er udsat for chikane
Chikane i form af nedsættende mails, kommentarer og sågar trusler er desværre hverdagskost for mange ansatte i mediebranchen. De digitale medier har gjort det nemt fx kontakte journalister via...
Læs mere
Fotorejser
Et netværk for fotografer og fotojournalister, som ønsker at rejse med fotografering –og/eller dygtiggørelse indenfor fotografi og billedbehandling- som formål.
Læs mere
Social media-redaktører
Netværket henvender sig til kommunikatører, der arbejder som social media-redaktører og -managers i små og mellemstore organisationer og virksomheder. Din stillingsbetegnelse er måske ikke...
Læs mere

Relaterede nyheder

Hvem skal have årets FOTOGRATULA?
DJ Fotograferne uddeler på ny hædersprisen FOTOGRATULA til en person eller gruppe, der har gjort det professionelle fotografi ære. Du kan stadig nå at indstille DIN kandidat.
Læs mere
Invitation til inspirationsdag for grafikere
Visuelt Forum arrangerer for 6. gang We Love Graphic Design - en inspirationsdag med oplæg fra 5 internationale grafiske designere.
Læs mere
4 nye kurser for kommunikatører
DJ Akademi er klar med fire spritnye kurser for kommunikatører: Lær at lave en plan for dit indhold, bliv super-bruger af facebook, slå igennem med politisk kommunikation og lær at bruge video!
Læs mere

Arrangementer

Du kan blive en bedre forhandler
Hvorfor er det overhovedet nødvendigt at forhandle? Kan jeg ikke bare få de vilkår, jeg fortjener? Hvordan forbereder jeg mig? Hvad skal jeg gøre eller sige? Hvordan afleverer jeg mit budskab...
Læs mere
Stresskursus for studerende
Studerende og praktikanter har et højere stress-niveau end gennemsnittet i Danmark. Derfor holder vi et kursus om stress til alle medlemmer af DJ, der er i gang med et studie.
Læs mere
JobWorkShop - skriv så du bliver kaldt til samtale!
Mange af DJs medlemmer er gode til at skrive. Men de fleste kan blive bedre til at skrive en moderne effektiv jobansøgning. Lær at skrive personligt, konkret, virksomhedsrettet og om fremtiden.
Læs mere