Foto: Nicolai Brix

Tal til øjet - den visuelle dag

04. jan. 2016 – kl. 14.01
Del:
Lørdag den 16. januar inviterer en samling af foreninger og grupper i DJ til konference udelukkende med fokus på visuel kommunikation: Tal til øjet.

Er du fotograf, grafiker, tegner eller bare generelt interesseret i visuel kommunikation, har du nu mulighed for at opleve en hel dag spækket med inspiration og oplæg om de nyeste tendenser inden for både trykte, elektroniske og sociale medier.

En række specialgrupper og foreninger i DJ er gået sammen om at give dig denne dag dedikeret til at kæle for øjnene.

Mød en række af de ypperste aktører inden for fotografi, grafik og visuel kommunikation og hør bud på, hvordan fremtiden vil forme sig rent visuelt i medie- og kommunikationsbranchen.
Fx vil
Puneet Oberoi give sit bud på, hvordan man laver visuel kommunikation, der sælger.
Julie Katrine Andersen beretter om nye tendenser inden for print, magasiner og reklame.
Simeon Quarrie vil inspirere med et oplæg om storytelling i video og fotografi. 
Nicolai Brix vil fortælle om, hvordan man bruger droner som visuelt værktøj. Og mange, mange flere!

Tal til øjet foregår på IT Universitetet i København lørdag den 16. januar. Som DJ-medlem koster det 400 kr. at deltage – for studerende, der er medlemmer af DJ koster det 200 kr. For andre koster det 1000 kr.

Læs mere om programmet og tilmeld dig her 

Tags: Hovedstaden, Fotograf, Grafiker/illustrator, Kommunikatør, TV/Film Af: Bo Therkildsen

Relateret indhold

Gode råd, hvis du er udsat for chikane
Chikane i form af nedsættende mails, kommentarer og sågar trusler er desværre hverdagskost for mange ansatte i mediebranchen. De digitale medier har gjort det nemt fx kontakte journalister via...
Læs mere
Fotorejser
Et netværk for fotografer og fotojournalister, som ønsker at rejse med fotografering –og/eller dygtiggørelse indenfor fotografi og billedbehandling- som formål.
Læs mere
Social media-redaktører
Netværket henvender sig til kommunikatører, der arbejder som social media-redaktører og -managers i små og mellemstore organisationer og virksomheder. Din stillingsbetegnelse er måske ikke...
Læs mere

Relaterede nyheder

DJ udbyder nye endags-kurser for kommunikatører
DJ Akademi er en ny kursusrække for kommunikatører. DJ afvikler inden sommer i alt tre endagskurser med fokus på at løfte professionelle kommunikatørers faglighed.
Læs mere
37 nominerede til Årets Pressefoto
Efter lange, velorvervejede vorteringer kunne dommerpanelet onsdag aften løfte sløret for de nominerede i Årets Pressefoto og skåle for de i alt 37 fotografer, der nu er med i det endelige felt.
Læs mere
Brug teknologien til at skabe kvalitet, ikke trafik
Ansvarshavende redaktør på Zetland, Lea Korsgaard, mener, de klassiske medier har begået den kæmpe fejl at udkomme med alt, hvad der kan formuleres. Hvis vi vil have kvaliteten tilbage, skal...
Læs mere

Arrangementer

Drink & Debat: Bag om #panamapapers
Kom og nyd et glas alt imens måske verdenshistoriens største afslørede skattelæk rulles ud af cavlingvinder, journalist og tilrettelægger ved DR Dokumentar, Søren Kristensen.
Læs mere
Pas på dig selv
DJ tilbyder to dages træning i at passe på dig selv i en medie- og kommunikationsbranchen under store forandringer. Du får redskaber til at forebygge og håndtere stress. Du får viden om hvad...
Læs mere
Grundlæggende webudvikling med HTML og CSS (DJ rabat)
Kurset henvender sig til journalister, fotografer, kommunikationsmedarbejdere og andre formidlere
Læs mere