Foto: Nicolai Brix

Tal til øjet - den visuelle dag

04. jan. 2016 – kl. 14.01
Del:
Lørdag den 16. januar inviterer en samling af foreninger og grupper i DJ til konference udelukkende med fokus på visuel kommunikation: Tal til øjet.

Er du fotograf, grafiker, tegner eller bare generelt interesseret i visuel kommunikation, har du nu mulighed for at opleve en hel dag spækket med inspiration og oplæg om de nyeste tendenser inden for både trykte, elektroniske og sociale medier.

En række specialgrupper og foreninger i DJ er gået sammen om at give dig denne dag dedikeret til at kæle for øjnene.

Mød en række af de ypperste aktører inden for fotografi, grafik og visuel kommunikation og hør bud på, hvordan fremtiden vil forme sig rent visuelt i medie- og kommunikationsbranchen.
Fx vil
Puneet Oberoi give sit bud på, hvordan man laver visuel kommunikation, der sælger.
Julie Katrine Andersen beretter om nye tendenser inden for print, magasiner og reklame.
Simeon Quarrie vil inspirere med et oplæg om storytelling i video og fotografi. 
Nicolai Brix vil fortælle om, hvordan man bruger droner som visuelt værktøj. Og mange, mange flere!

Tal til øjet foregår på IT Universitetet i København lørdag den 16. januar. Som DJ-medlem koster det 400 kr. at deltage – for studerende, der er medlemmer af DJ koster det 200 kr. For andre koster det 1000 kr.

Læs mere om programmet og tilmeld dig her 

Tags: Hovedstaden, Fotograf, Grafiker/illustrator, Kommunikatør, TV/Film Af: Bo Therkildsen

Relateret indhold

Gode råd, hvis du er udsat for chikane
Chikane i form af nedsættende mails, kommentarer og sågar trusler er desværre hverdagskost for mange ansatte i mediebranchen. De digitale medier har gjort det nemt fx kontakte journalister via...
Læs mere
Fotorejser
Et netværk for fotografer og fotojournalister, som ønsker at rejse med fotografering –og/eller dygtiggørelse indenfor fotografi og billedbehandling- som formål.
Læs mere
Social media-redaktører
Netværket henvender sig til kommunikatører, der arbejder som social media-redaktører og -managers i små og mellemstore organisationer og virksomheder. Din stillingsbetegnelse er måske ikke...
Læs mere

Relaterede nyheder

4 nye kurser for kommunikatører
DJ Akademi er klar med fire spritnye kurser for kommunikatører: Lær at lave en plan for dit indhold, bliv super-bruger af facebook, slå igennem med politisk kommunikation og lær at bruge video!
Læs mere
Møde i DJ om de nye krav til grafikere og designere
Nye kvalifikationskrav på designuddannelsen har skabt problemer for en gruppe DJ-medlemmer, der er uddannet før 2008, da de ikke har den påkrævet kandidatgrad. DJ indkalder til møde den 23....
Læs mere
DJ udbyder nye endags-kurser for kommunikatører
DJ Akademi er en ny kursusrække for kommunikatører. DJ afvikler inden sommer i alt tre endagskurser med fokus på at løfte professionelle kommunikatørers faglighed.
Læs mere

Arrangementer

Mød manden bag Panama Papers
Frederik Obermaier, graverjournalist på Süddeutsche Zeitung, var sammen med kollega Bastian Obermayer den første, som fik kontakt med “John Doe” – den mystiske kilde bag mediehistoriens hidtil...
Læs mere
Workshop - Job crafting
Genopfind dig selv som freelancer - og styrk din trivsel
Læs mere
Kredskino: BUGS - forpremiere
Kan vi redde verden ved at spise insekter? Hvad skal der til for at de umiddelbart bæredygtige proteiner vinder indpas i den vestlige verdens køkken?
Læs mere