Sådan kommer du med til Fagligt Forum 2016!

22. jan. 2016 – kl. 13.51
Del:
Den 17. og 18. april afholder DJ Fagligt Forum. For at deltage skal du vælges i din medarbejderforening, specialgruppe eller kreds. Se hvordan her.

Oven på sidste års Delegeretmøde med fokus på nyvalg af formand og næstformand, følger Fagligt Forum i april 2016 op med fokus på faglig fordybelse og en grundlæggende diskussion af demokrati og opbygning af DJ – uden at der skal stemmes.

Program for Fagligt Forum og praktiske oplysninger finder du her

Hvis du gerne vil deltage som delegeret til Fagligt Forum, skal du vælges enten i din medarbejderforening, din specialgruppe eller din geografiske kreds.

Sådan kommer du med

På din arbejdsplads:
Hvis I er flere end 5 DJ-medlemmer og har dannet en medarbejderforening, foregår valget på jeres generalforsamling eller på et særligt valgmøde. Spørg din Tillidsrepræsentant, hvornår dette afholdes.

Valg i specialgruppe:
Hvis du ikke er medlem af en medarbejderforening, foregår valget i den specialgruppe eller studerendegruppe, du er medlem af.

Valg i kredsen:
Hvis du ikke er medlem af hverken en medarbejderforening eller en specialgruppe, finder valget sted på din geografiske kreds’ generalforsamling eller et særligt valgmøde.

Hvis du er i tvivl om, hvilken gruppe eller kreds, du tilhører, kan du logge ind på Mit DJ og finde oplysninger der.

Find en liste over tidspunkter for generalforsamlinger og valgmøder i specialgrupper og kredse her

Tags: Fagligt forum Af: Bo Therkildsen

Relaterede nyheder

630.000 kr. indsamlet til udsatte journalister
Den traditionelle indsamling på Fagligt Forum af penge til støtte for udsatte journalister over hele verden resulterede i, at DJ's Safety Fond modtager 630.000 kr.
Læs mere
Den faglige identitet på dagsordenen
Fagligt Forum skabte rammerne for diskussion af, hvordan vi styrker den faglige identitet. Og i fællesskab sikrer aktiviteter til gavn for alle medlemmer.
Læs mere
DJ sætter fokus på cybersikkerhed
Det bliver sværere og sværere at love kilder den kildebeskyttelse, som de har ret til. DJ vil imødekomme de stigende problemer med overvågning med både holdninger og handlinger.
Læs mere