Livestream: Falktoft og Sheikh om sociale medier

22. feb. 2016 – kl. 14.21
Del:
DJ afholder i uge 8 social media sessions. Mandag kl. 15-16 live streames oplæg med Peter Falktoft og Jakob Sheikh om branding via sociale medier.

Men hvad skal der til for at bruge sociale medier ordentligt så det skaber værdi for dig på både kort og lang sigt? Og hvornår bliver den personlige branding ulidelig og selvsmagende?

I denne session hos Dansk Journalistforbund får du mulighed for at høre, hvordan to fremtrædende mediefolk bruger deres personlige sociale medieplatforme til at komme ud med egne budskaber og til at markere sig personligt. Få konkrete tips til din personlige profil på sociale medier - og få at vide, hvad der er no go.

Mød journalisterne Jakob Sheikh og Peter Falktoft, der hver især har opbygget deres personlige brand blandt andet ved målrettet at bruge sociale medier. Og få et humoristisk indblik i, hvordan ideer udformes og bliver til virale hits med stor gennemslagskraft på tværs af platforme.
DJs kommunikationschef, Troels Johannesen, er vært ved sessionen.

Følg oplægget her.

Tags: Sociale medier Af: Troels Johannesen

Relateret indhold

3 freelancere på Facebook
Markedsføring, netværk og research. DJ Freelance har talt med tre freelancere for at høre, hvordan og hvorfor de bruger Facebooksider i deres arbejde.
Læs mere
Hele Danmarks Facebook
2,8 millioner danskere og 50 procent af landets virksomheder er på Facebook. Det gør værdien af markedsføring højere end i noget andet medie. DJ Freelance har talt med facebookanalytiker Mikael...
Læs mere
Freelancere på Facebook
En professionel side på Facebook er en god ide, hvis du i forvejen har en profil på mediet og kender det godt. DJ Freelance stiller skarpt på freelanceres brug af Facebook.
Læs mere

Relaterede nyheder

Lær af Sheikh og Falktoft: Bliv dit eget medie
Peter Falktoft har 174.000 likers på Facebook, 163.000 Instagram og 138.000 følgere på Twitter. Jakob Sheikh har 15.000 likers på Facebook og tæt på 7000 følgere på Twitter. DJ havde inviteret...
Læs mere
"Du holder lige øje med Facebook i weekenden, ik?"
Forhandlingskonsulent Christian Dølpher og arbejdsmiljøkonsulent Eva Jakobsen fra DJ giver her tre gode råd til medlemmer i medie- og kommunikationsjobs, hvor der forventes tilstedeværelse...
Læs mere
Vi vil det fleksible, men har svært ved at styre det
Ny medlemsundersøgelse omkring det fleksible arbejdsliv antyder, at flere medlemmer har svært ved at holde arbejdstiden nede på det antal timer, de får løn for. Alligevel er størstedelen...
Læs mere