Cavling-komité skal have et nyt medlem

14. aug. 2014 – kl. 16.32
Del:
Redaktør på Zetland Lea Korsgaard udtræder af Cavling-komiteen efter eget ønske. DJs hovedbestyrelse skal vælge nyt medlem på førstkommende møde. Forslag til kandidater indkaldes nu.

Lea Korsgaard udtræder af Cavling-komiteen efter eget ønske. Det sker fordi rollen som redaktør ikke længere kan forenes med det tidskrævende arbejde i Cavling-komiteen, samt risikoen for at blive inhabil i en evt., bedømmelse af journalistiske projekter hun er involveret i som en del af virksomheden Zetland.

Cavling-komiteens arbejde består i at udvælge de nominerede til landets fornemmeste journalistpris, samt vælge den endelige vinder af denne. Retningslinjerne for komiteens arbejde er beskrevet her.

Cavling-komiteen består ud over Lea Korsgaard af Ida Ebbensgaard, Torben Møller, Lars Rugaard og Kirsten Pilgaard (formand).

Hovedbestyrelse vælger nyt medlem

Som erstatning for Lea Korsgaard skal DJs hovedbestyrelse på dennes møde den 28.-29. august vælge et nyt medlem.

Da valg til Cavling-komiteen altid sker demokratisk og efter indstilling fra medlemmerne, indkalder hovedbestyrelsen hermed forslag til nyt medlem af Cavling-komiteen.

Forslag til nyt komité-medlem sendes til me@journalistforbundet.dk senest den 24. august.

Med forslaget skal sendes en kort faglig biografi af den foreslåede samt information om beskæftigelse og evt. arbejdsplads.

Du kan læse mere om Cavlingprisen her

Tags: Cavling Af: Troels Johannesen

Relateret indhold

Retningslinjer
Retningslinjer for Cavling-komitéens arbejde er som følger:
Læs mere
Fundats for Henrik Cavlings Fond
Læs hele Fundatsen for Henrik Cavlings Fond her.
Læs mere
Cavlingprisen 2013
Forslag til Cavlingprisen 2013
Læs mere

Relaterede nyheder

Her er den nye Cavling-komité
I dag valgte hovedbestyrelsen i DJ Cavling-komité for de næste tre år. To nye ansigter er kommer til, mens tre fortsætter. Ny formand er Ida Ebbensgaard.
Læs mere
Hvem skal uddele Cavlingprisen?
DJ skal vælge ny Cavling-komité. Den består af fem personer, som de næste tre år skal udvælge modtageren af Cavlingprisen. Valget af komiteen foretages af Hovedbestyrelsen på et møde i juni...
Læs mere
”Jeg er især glad for, at udenrigsjournalistikken hædres!”
Puk Damsgård er stolt over og glad for, at også udenrigsjournalistikken hyldes med hendes Cavlingpris. "Det er vigtigt, at vi stadig er ører og øjne derude. Man kan ikke google sig til, hvad...
Læs mere