Karriereudviklingssamtale

Del:
DJs medlemmer kan få en personlig karriereudviklingssamtale af 1 times varighed

En karriereudviklingssamtale er 1 times sparring, rådgivning og coaching af dig, med fokus på hvordan du kommer til at lægge en god plan og designe gode handlinger for dit arbejdsliv og din karriere.

Udgangspunktet er, at du i forvejen sender os et skriv om dine aktuelle karriereovervejelser, samt et detaljeret CV. Det betyder, at du møder en velforberedt karrierekonsulent, og at du selv er velforberedt til samtalen.

Udfyld denne formular, så kontakter vi dig og aftaler tid til 1 times karriereudviklingssamtale til dig. Du kan også ringe til DJ på 33 42 80 00 eller skrive til djkt@journalistforbundet.dk, hvis du vil booke eller har spørgsmål.

Ventetid kan forekomme

En karriereudviklingssamtale er en meget efterspurgt ydelse blandt vores medlemmer. Derfor er der indimellem op til tre ugers ventetid på en karriereudviklingssamtale. Hvis dit behov er akut, kontakt os da via telefon eller mail. 

Tags: Coaching, Karriereudvikling webmaster@journalistforbundet.dk

Relateret indhold

Vores tilgang til samtalen
50% coaching 50% rådgivning
Læs mere
Rammer for DJ mentor
Rammer, etik og spilleregler
Læs mere
Derfor mentor eller mentee
Hvad er det præcis man kan få som udbytte af at være mentee, og hvad er udbyttet af at være mentor?
Læs mere

Relaterede nyheder

En jobsøgendes bekendelser
Jobannoncer, der søger efter MULTITALENTER. Velmenende råd fra et netværk, der har travlt med sit eget. Og en hverdag, hvor angsten lurer lige under overfladen - som for alt i verden...
Læs mere
Tre bud på ny digital journalistik
DJ inviterede tre nye danske digitale medier til arrangement om ambitioner, forretningsmodeller og nye digitale muligheder. Her får du chefredaktørernes valg, overvejelser og bekymringer...
Læs mere
Ugentlige feedback-møder skaber trivsel og udvikling
”Journalister er vant til altid at se frem mod den næste historie”, siger Julie Grothen, journalist på Sjællandske Mediers sjællandsredaktion. Derfor har de på redaktionen taget konsekvensen...
Læs mere

Arrangementer

STARTPAKKEN - (4 dage) forløb for nystartede selvstændige/freelancere
Drømmer du om at være din egen chef? Så søg optagelse på DJ STARTPAKKEN for selvstændige/freelancere og bliv klædt på til at være din egen forretning
Læs mere
Nyuddannet? Sådan forhandler du din første løn?
Deltag i gå-hjem møde, hvor du får svar på det meste og bliver klædt på til dine første forhandlinger.
Læs mere
Karriereudvikling for dig i job
Det går jo meget godt. Du har jo et arbejdsliv, som mange ville misunde dig. Og du er erfaren og kompetent, til det du gør.
Læs mere

Læs Brians historie


Foto: Claus Haagensen

Brian Ravn Galsgaard fik hjælp fra DJ i forbindelse med karriereskift fra journalistik til kommunikation. Et par år senere vendte han tilbage til DJ for at realisere drømmen om at blive selvstændig.

Læs Brians historie