Karriereudviklingssamtale

Del:
DJs medlemmer kan få en personlig karriereudviklingssamtale af 45 minutters varighed

En karriereudviklingssamtale er 45 minutters sparring, rådgivning og coaching af dig, med fokus på hvordan du kommer til at lægge en god plan og designe gode handlinger for dit arbejdsliv og din karriere.

Udgangspunktet er, at du i forvejen sender os et skriv om dine aktuelle karriereovervejelser, samt et detaljeret CV. Det betyder, at du møder en velforberedt karrierekonsulent, og at du selv er velforberedt til samtalen.

Udfyld denne formular, så kontakter vi dig og aftaler tid til 45 minutters karriereudviklingssamtale til dig. Du kan også ringe til DJ på 33 42 80 00 eller skrive til djkt@journalistforbundet.dk, hvis du vil booke eller har spørgsmål.

Ventetid kan forekomme

En karriereudviklingssamtale er en meget efterspurgt ydelse blandt vores medlemmer. Derfor er der indimellem op til tre ugers ventetid på en karriereudviklingssamtale. Hvis dit behov er akut, kontakt os da via telefon eller mail. 

Tags: Coaching, Karriereudvikling webmaster@journalistforbundet.dk

Relateret indhold

Vores tilgang til samtalen
50% coaching 50% rådgivning
Læs mere
Rammer for DJ mentor
Rammer, etik og spilleregler
Læs mere
Derfor mentor eller mentee
Hvad er det præcis man kan få som udbytte af at være mentee, og hvad er udbyttet af at være mentor?
Læs mere

Relaterede nyheder

Tre bud på ny digital journalistik
DJ inviterede tre nye danske digitale medier til arrangement om ambitioner, forretningsmodeller og nye digitale muligheder. Her får du chefredaktørernes valg, overvejelser og bekymringer...
Læs mere
Ugentlige feedback-møder skaber trivsel og udvikling
”Journalister er vant til altid at se frem mod den næste historie”, siger Julie Grothen, journalist på Sjællandske Mediers sjællandsredaktion. Derfor har de på redaktionen taget konsekvensen...
Læs mere
Mere feedback med fokus på opgaven, tak
Feedback på arbejdspladsen er et område med plads til forbedringer, mener arbejdsmiljøforsker Malene Friis Andersen. For konstruktiv feedback flytter faktisk folk – hvis fokus vel...
Læs mere

Arrangementer

Pas på dig selv
DJ tilbyder to dages træning i at passe på dig selv i en medie- og kommunikationsbranchen under store forandringer. Du får redskaber til at forebygge og håndtere stress. Du får viden om hvad...
Læs mere
JobWorkShop - skriv så du bliver kaldt til samtale!
Mange af DJs medlemmer er gode til at skrive. Men de fleste kan blive bedre til at skrive en moderne effektiv jobansøgning. Lær at skrive personligt, konkret, virksomhedsrettet og om fremtiden.
Læs mere
Nyuddannet – Skab din karriere
Kurset henvender sig til dig, der er uddannet indenfor det seneste år, og som ønsker at lande det første job eller at sætte retning på karrieren.
Læs mere

Læs Brians historie


Foto: Claus Haagensen

Brian Ravn Galsgaard fik hjælp fra DJ i forbindelse med karriereskift fra journalistik til kommunikation. Et par år senere vendte han tilbage til DJ for at realisere drømmen om at blive selvstændig.

Læs Brians historie