Generalforsamling i Film & TVGruppen (For medlemmer)

Del:
Film & TVGruppen afholder ordinær generalforsamling

DJ Kursuslokale, Gammel Strand 50, stuen

02. marts 2016. Kl. 17.30 til 21.30
Arrangør: Film & TVGruppen
Pris: Gratis - For medlemmer af Film & TVGruppen

Film & TVGruppen afholder ordinær generalforsamling

Dagsorden efter gruppens vedtægter.

FILM-&TVGruppen er en specialgruppe under Dansk Journalistforbund, for ansatte og freelancere, der hovedsagligt beskæftiger sig med produktion af levende billeder, herunder tv-produktion. Gruppens medlemmer arbejder i private produktionsselskaber, på tv-stationer, for netmedier, med multimedieproduktion etc. Gruppens funktioner spænder fra alt lige fa AV, klip, video, tilrettelæggelse, instruktion, foto, journalistik, lyd, lys til produktionsassistance m.m.

Formand for FILM-&TVGRUPPEN er Johannes Pico (se hele bestyrelsen her)

Faglig konsulent i DJ Lone Amtrup la@journalistforbundet.dk kigger gerne kontrakterne igennem.

Sara Skovmoes sas@journalistforbundet.dk hjælper med spørgsmål om copydanmidler

Relateret indhold

Kommunikationsstrategi
Del: DJs kommunikationsstrategi skal give en fælles forståelse af, hvad DJs kommunikation består af og skal kunne for at understøtte DJs mission om at være en stærk og professionel medlemsorganisatio...
Læs mere
Åbenhedsstrategi
For at understøtte demokratiets udvikling skal borgerne og dermed også medierne opleve størst mulig åbenhed i samfundet. For at opnå dette har DJ følgende bud på en åbenhedsstrategi.
Læs mere
Mediepolitisk strategi
DJ’s mediepolitiske strategi 2015 De største udfordringer kommer udefra! *
Læs mere

Relaterede nyheder

Voxpop: Det gør vores arbejde meningsfuldt
Hvad kendetegner et meningsfuldt arbejde? Vi har spurgt seks forskellige medlemmer, og den faglige udfordring vægter højt. De vil gerne både flyttes - og flytte noget selv.
Læs mere
Mediernes tilstand i Danmark
DJ samarbejder med SDU og Publicistklubben om undersøgelsen Mediernes Tilstand i Danmark. DJ-medlemmer modtog spørgeskema torsdag.
Læs mere
DJ vil tilbyde refugie til medlemmer
Et refugium på Bornholm skal komme medlemmer til gode som skriveværksted eller som mindre kursus-sted. Finansieringen af købet kommer fra en arv DJ modtog i 2011.
Læs mere

Arrangementer

Konference: genopdag efteruddannelsen!
Brugen af efteruddannelse falder støt hos journalister og kommunikationsfolk. Hvorfor? Og er det så grelt, at det kan gå ud over den faglige udvikling og konkurrencedygtigheden i den danske mediebranc...
Læs mere
JobWorkShop - skriv så du bliver kaldt til samtale!
Mange af DJs medlemmer er gode til at skrive. Men de fleste kan blive bedre til at skrive en moderne effektiv jobansøgning. Lær at skrive personligt, konkret, virksomhedsrettet og om fremtiden.
Læs mere
Videnskabsjournalistik - eller mangel på samme?
Der har aldrig været mere ‘videnskab' i danske medier, konkluderer Ph.d Gunver Lystbæk Vestergård i sin netop forsvarede afhandling om samspillet mellem massemedier og videnskab. Spørgsmålet...
Læs mere