DJ VÆKSTPAKKEN - for selvstændige med vokseværk

Del:
Du har været selvstændig/freelancer nogle år. Og det går godt med din forretning. Men du er klar til at sætte nye mål og udvikle din forretning. DJ VÆKSTPAKKEN giver dig ny viden, nye mål, nye redskaber, nyt netværk og masser af inspiration.

DJs kursuslokaler Gl. Strand 50

30. marts 2016. Kl. 10-16 (NB: 4 kursusdage)
Arrangør: DJ Karriere og trivsel (GH)
Pris: Gratis for medlemmer af DJ

Se mere om de enkelte moduler/undervisningsdage her

Kan du søge om en plads på DJ VÆKST?
Det kan du, hvis du kan nikke til det her citat fra en tidligere deltager på DJ VÆKSTPAKKEN:

”Jeg har jo for længst sagt min sidste chef op og har haft fod under eget bord flere år nu. Og det går jo godt. Men jeg har lyst til at udvikle min virksomhed nu, finde på nye mål og ny forretningsområder. Måske skulle man have ansatte? Måske nye samarbejdspartnere? Jeg er meget i tvivl om, hvilken vej jeg skal gå – og hvordan jeg skal gøre det.”

DJ VÆKSTPAKKEN er altså kun for dig, der har en sund forretning og aktivt ønsker at videreudvikle den. DJ tilbyder dig DJ VÆKSTPAKKEN i samarbejde med eksterne virksomhedsrådgivere. Pakken består af en række moduler, som alle har fokus på udvikling af din virksomhed. Samtidig får du et relevant netværk til sparring og inspiration. Alt i alt 4 undervisningsdage fordelt over 6 uger.
Obs! Det her er ikke først til mølle. De 20 pladser bliver fordelt ud fra en individuel vurdering. Vi vil søge at sammensætte et hold, så bredden i faglighed, tyngden i erfaringsniveau og kreativiteten i visionerne både matcher og supplerer hinanden. Og det er selvsagt ikke en let opgave. Derfor beder vi dig ved din tilmelding svare på nogle forskellige spørgsmål, og vi beder om en række forskellige oplysninger om dig og din forretning. Når du har tilmeldt dig, får du en mail med link til spørgeskema.

Undervisningsdatoer:
30. marts 2016 kl. 10 - 16
12. april 2016 kl. 10 - 16
28. april 2016 kl. 10 - 16
18. maj 2016 kl. 10 - 14

Ansøgningsfrist og optagelse

Ansøgningsfrist 1. marts kl. 12.00 - du får besked senest den 10. marts 2016 om du har fået plads. NB: Det er ikke nok at have tilmeldt dig. Du skal inden fristen udfylde et spørgeskema og sende et cv til os. Linket til spørgeskemaet får du, når har tilmeldt dig. 

Ansøgningsfristen er overskredet

Relateret indhold

Karriereudvikling for kvinder 45+
Pladserne i netværket er fordelt. Du kan nederst tilmelde dig en interesseliste. Står du midt i livet og trænger til noget sparring for din videre vej, så er dette forum måske noget for dig...
Læs mere
Stærkt freelancefokus på Folkemødet
10 fagforeninger står som fælles afsender på i alt 6 sessions om fremtidens arbejdsmarked på Folkemødet. ”Markant øget fokus på freelancedagsordenen,” siger Lars Werge.
Læs mere
Sådan når du længst med dine ideer!
Vær præcis, sæt dig ind i mediet – og gør det kort. Redaktionschef Lea Østergaard gi’r dig fem gode råd til, hvordan du får dine ideer igennem.
Læs mere

Relaterede nyheder

DJ: Nedlægning af Barselsfond er en skandale!
Næstformand i DJ, Tine Johansen, er rasende over regeringens afskaffelse af den Barselsfond for selvstændige, som den tidligere regering indførte. "Det er en tilbagerulning af ligestillingen...
Læs mere
Tal til øjet - den visuelle dag
Lørdag den 16. januar inviterer en samling af foreninger og grupper i DJ til konference udelukkende med fokus på visuel kommunikation: Tal til øjet.
Læs mere
Tidligere Cavling-vinder: ”Du kan godt købe dig tid”
Det kræver tid at sætte sig ind i andres tankesæt. Journalist Asbjørn With fortæller om den opbakning, han oplevede fra både chef og kollegaer i perioden omkring Rebild-sagen - og hvorfor...
Læs mere

Arrangementer

Mød manden bag Panama Papers
Frederik Obermaier, graverjournalist på Süddeutsche Zeitung, var sammen med kollega Bastian Obermayer den første, som fik kontakt med “John Doe” – den mystiske kilde bag mediehistoriens hidtil...
Læs mere
Boost din digitale profil
Hvordan bruger du de digitale og sociale medier optimalt i forhold til at booste din professionelle profil? Dette mini-kursus giver dig gode forudsætninger for at optimere din digitale profil!
Læs mere
Workshop - Job crafting
Genopfind dig selv som freelancer - og styrk din trivsel
Læs mere