DJ VÆKSTPAKKEN - for selvstændige med vokseværk

Del:
Du har været selvstændig/freelancer nogle år. Og det går godt med din forretning. Men du er klar til at sætte nye mål og udvikle din forretning. DJ VÆKSTPAKKEN giver dig ny viden, nye mål, nye redskaber, nyt netværk og masser af inspiration.

DJs kursuslokaler Gl. Strand 50

30. marts 2016. Kl. 10-16 (NB: 4 kursusdage)
Arrangør: DJ Karriere og trivsel (GH)
Pris: Gratis for medlemmer af DJ

Se mere om de enkelte moduler/undervisningsdage her

Kan du søge om en plads på DJ VÆKST?
Det kan du, hvis du kan nikke til det her citat fra en tidligere deltager på DJ VÆKSTPAKKEN:

”Jeg har jo for længst sagt min sidste chef op og har haft fod under eget bord flere år nu. Og det går jo godt. Men jeg har lyst til at udvikle min virksomhed nu, finde på nye mål og ny forretningsområder. Måske skulle man have ansatte? Måske nye samarbejdspartnere? Jeg er meget i tvivl om, hvilken vej jeg skal gå – og hvordan jeg skal gøre det.”

DJ VÆKSTPAKKEN er altså kun for dig, der har en sund forretning og aktivt ønsker at videreudvikle den. DJ tilbyder dig DJ VÆKSTPAKKEN i samarbejde med eksterne virksomhedsrådgivere. Pakken består af en række moduler, som alle har fokus på udvikling af din virksomhed. Samtidig får du et relevant netværk til sparring og inspiration. Alt i alt 4 undervisningsdage fordelt over 6 uger.
Obs! Det her er ikke først til mølle. De 20 pladser bliver fordelt ud fra en individuel vurdering. Vi vil søge at sammensætte et hold, så bredden i faglighed, tyngden i erfaringsniveau og kreativiteten i visionerne både matcher og supplerer hinanden. Og det er selvsagt ikke en let opgave. Derfor beder vi dig ved din tilmelding svare på nogle forskellige spørgsmål, og vi beder om en række forskellige oplysninger om dig og din forretning. Når du har tilmeldt dig, får du en mail med link til spørgeskema.

Undervisningsdatoer:
30. marts 2016 kl. 10 - 16
12. april 2016 kl. 10 - 16
28. april 2016 kl. 10 - 16
18. maj 2016 kl. 10 - 14

Ansøgningsfrist og optagelse

Ansøgningsfrist 1. marts kl. 12.00 - du får besked senest den 10. marts 2016 om du har fået plads. NB: Det er ikke nok at have tilmeldt dig. Du skal inden fristen udfylde et spørgeskema og sende et cv til os. Linket til spørgeskemaet får du, når har tilmeldt dig. 

Ansøgningsfristen er overskredet

Relateret indhold

Karriereudvikling for kvinder 45+
Pladserne i netværket er fordelt. Du kan nederst tilmelde dig en interesseliste. Står du midt i livet og trænger til noget sparring for din videre vej, så er dette forum måske noget for dig...
Læs mere
Stærkt freelancefokus på Folkemødet
10 fagforeninger står som fælles afsender på i alt 6 sessions om fremtidens arbejdsmarked på Folkemødet. ”Markant øget fokus på freelancedagsordenen,” siger Lars Werge.
Læs mere
Sådan når du længst med dine ideer!
Vær præcis, sæt dig ind i mediet – og gør det kort. Redaktionschef Lea Østergaard gi’r dig fem gode råd til, hvordan du får dine ideer igennem.
Læs mere

Relaterede nyheder

Fælles fokus på dagpengerettigheder for atypisk beskæftigede
Fagbevægelsen har udsendt et fælles notat med et klart ønske om, at selvstændige og atypisk beskæftigede så vidt muligt bliver omfattet af de samme dagpengeprincipper, som lønmodtagere...
Læs mere
DJ: Nedlægning af Barselsfond er en skandale!
Næstformand i DJ, Tine Johansen, er rasende over regeringens afskaffelse af den Barselsfond for selvstændige, som den tidligere regering indførte. "Det er en tilbagerulning af ligestillingen...
Læs mere
Tal til øjet - den visuelle dag
Lørdag den 16. januar inviterer en samling af foreninger og grupper i DJ til konference udelukkende med fokus på visuel kommunikation: Tal til øjet.
Læs mere

Arrangementer

Tag hånd om din karriere – bliv heldig med vilje
Dette er kurset for dig, der er opsagt, fritstillet eller har været ledig i kortere tid, og som har lyst til at finde ud af, hvad der skal være næste skridt i din karriere.
Læs mere
Jakob var her...
I august udkom Rune Skyum-Nielsens anmelderroste bog: 'Jakob var her' – en rekonstrueret livsfortælling om journalist og forfatter Jakobs Ejersbo, der døde i en alder af 40 år i 2008.
Læs mere
STARTPAKKEN - (4 dage) forløb for nystartede selvstændige/freelancere
Drømmer du om at være din egen chef? Så søg optagelse på DJ STARTPAKKEN for selvstændige/freelancere og bliv klædt på til at være din egen forretning
Læs mere