Pas på dig selv

Del:
DJ tilbyder to dages træning i at passe på dig selv i en medie- og kommunikationsbranchen under store forandringer. Du får redskaber til at forebygge og håndtere stress. Du får viden om hvad forandringer gør ved dig. Du får træning i at forstå konflikter i arbejdslivet og håndtere konflikter, så de ikke udvikler sig.

DJ, Gammel Strand 50, stuen

30. maj 2016. kl. 10 til 16 + 21. juni kl. 10 til 16
Pris: Gratis for DJ medlemmer - men tilmelding nødvendig

"Et brugbart kursus, teorien omkring stres og vores fag var spændende og god i forhold til at man skal være ekstra obs på sig selv i mediebranchen. Øvelsen omkring at sige nej, hjælp og skidt pyt var rigtig god og brugbar!"
Tidligere kursist

”Det, der betød mest for mig, var samtalerne med de andre. De små gruppearbejder hvor vi åbnede os for hinanden og fandt ud af, at vi ikke var så mærkelige hver i sær.”
Tidligere kursist

Forandringer er et vilkår i mediebranchen lige nu. Stadige forandringer kan give stresssymptomer, manglende arbejdsglæde, mindre trivsel og kan give grobund til konflikter – enten med egne værdier eller med chefer, kolleger, kunder og samarbejdspartnere.

  • Du får viden om, hvad forandringer gør ved mennesker.
  • Du lærer at mærke stresssymptomer hos dig selv – og se dem hos andre. Du lærer, hvordan du håndterer og hvordan du forebygger stress.
  • Du får indsigt i hvordan din personlige konflikt stil er, og du lærer at håndterer konflikter, så de ikke får lov at udvikle sig uhensigtsmæssigt.
  • Du får værktøj til planlægge din tid bedre – så der også bliver tid til at passe dig selv i en travl hverdag.

Kurset er over to dage med et par måneder i mellem, så du har mulighed for at øve dig i at bruge dine nye redskaber.

Kurset vil give dig:

  • Bedre planlægning af din tid
  • Redskaber til at håndtere konflikter
  • Bedre balance mellem dig selv, dit arbejde og din fritid
  • Give overskud til at kunne være mere for dig selv og for andre

Hvem henvender kurset sig til og hvem kan deltage?

Alle der er i arbejde, og har lyst til at lære at passe bedre på sig selv. Medlemmer af DJ kan deltage.

Underviser: Underviser er DJ’s stress- og konfliktrådgiver Eva Jakobsen, der har haft over 500 individuelle samtaler med stress ramte kolleger fra mediebranchen – og kommunikationsbranchen. Hun underviser i Stress- og konflikthåndtering, samt holder oplæg om stress- og konflikthåndtering på arbejdspladser, i kredse og specialgrupper.

Her kan du tilmelde dig Pas på dig selv

Relateret indhold

Gode råd, hvis du er udsat for chikane
Chikane i form af nedsættende mails, kommentarer og sågar trusler er desværre hverdagskost for mange ansatte i mediebranchen. De digitale medier har gjort det nemt fx kontakte journalister via...
Læs mere
Små, selvstændige kommunikatører og journalister
Netværket er for de kommunikatører/journalister, som har en lille biks og noget mere fast arbejde ved siden af.
Læs mere
DJ BIZ SPARRING
Sådan booker du en tid Du kan booke en DJ BIZ-SPARRING ved at udfylde denne formular eller send´en mail til DJKT@journalistforbundet.dk eller ring til DJ/Merete Jeilmann på 33428000 og bede...
Læs mere

Relaterede nyheder

4 nye kurser for kommunikatører
DJ Akademi er klar med fire spritnye kurser for kommunikatører: Lær at lave en plan for dit indhold, bliv super-bruger af facebook, slå igennem med politisk kommunikation og lær at bruge video!
Læs mere
Møde i DJ om de nye krav til grafikere og designere
Nye kvalifikationskrav på designuddannelsen har skabt problemer for en gruppe DJ-medlemmer, der er uddannet før 2008, da de ikke har den påkrævet kandidatgrad. DJ indkalder til møde den 23....
Læs mere
En jobsøgendes bekendelser
Jobannoncer, der søger efter MULTITALENTER. Velmenende råd fra et netværk, der har travlt med sit eget. Og en hverdag, hvor angsten lurer lige under overfladen - som for alt i verden...
Læs mere

Arrangementer

Mød manden bag Panama Papers
Frederik Obermaier, graverjournalist på Süddeutsche Zeitung, var sammen med kollega Bastian Obermayer den første, som fik kontakt med “John Doe” – den mystiske kilde bag mediehistoriens hidtil...
Læs mere
Boost din digitale profil
Hvordan bruger du de digitale og sociale medier optimalt i forhold til at booste din professionelle profil? Dette mini-kursus giver dig gode forudsætninger for at optimere din digitale profil!
Læs mere
Workshop - Job crafting
Genopfind dig selv som freelancer - og styrk din trivsel
Læs mere