Pas på dig selv

Del:
DJ tilbyder to dages træning i at passe på dig selv i en medie- og kommunikationsbranchen under store forandringer. Du får redskaber til at forebygge og håndtere stress. Du får viden om hvad forandringer gør ved dig. Du får træning i at forstå konflikter i arbejdslivet og håndtere konflikter, så de ikke udvikler sig.

DJ, Gammel Strand 50, stuen

30. maj 2016. kl. 10 til 16 + 21. juni kl. 10 til 16
Pris: Gratis for DJ medlemmer - men tilmelding nødvendig

"Et brugbart kursus, teorien omkring stres og vores fag var spændende og god i forhold til at man skal være ekstra obs på sig selv i mediebranchen. Øvelsen omkring at sige nej, hjælp og skidt pyt var rigtig god og brugbar!"
Tidligere kursist

”Det, der betød mest for mig, var samtalerne med de andre. De små gruppearbejder hvor vi åbnede os for hinanden og fandt ud af, at vi ikke var så mærkelige hver i sær.”
Tidligere kursist

Forandringer er et vilkår i mediebranchen lige nu. Stadige forandringer kan give stresssymptomer, manglende arbejdsglæde, mindre trivsel og kan give grobund til konflikter – enten med egne værdier eller med chefer, kolleger, kunder og samarbejdspartnere.

  • Du får viden om, hvad forandringer gør ved mennesker.
  • Du lærer at mærke stresssymptomer hos dig selv – og se dem hos andre. Du lærer, hvordan du håndterer og hvordan du forebygger stress.
  • Du får indsigt i hvordan din personlige konflikt stil er, og du lærer at håndterer konflikter, så de ikke får lov at udvikle sig uhensigtsmæssigt.
  • Du får værktøj til planlægge din tid bedre – så der også bliver tid til at passe dig selv i en travl hverdag.

Kurset er over to dage med et par måneder i mellem, så du har mulighed for at øve dig i at bruge dine nye redskaber.

Kurset vil give dig:

  • Bedre planlægning af din tid
  • Redskaber til at håndtere konflikter
  • Bedre balance mellem dig selv, dit arbejde og din fritid
  • Give overskud til at kunne være mere for dig selv og for andre

Hvem henvender kurset sig til og hvem kan deltage?

Alle der er i arbejde, og har lyst til at lære at passe bedre på sig selv. Medlemmer af DJ kan deltage.

Underviser: Underviser er DJ’s stress- og konfliktrådgiver Eva Jakobsen, der har haft over 500 individuelle samtaler med stress ramte kolleger fra mediebranchen – og kommunikationsbranchen. Hun underviser i Stress- og konflikthåndtering, samt holder oplæg om stress- og konflikthåndtering på arbejdspladser, i kredse og specialgrupper.

Her kan du tilmelde dig Pas på dig selv

Relateret indhold

Gode råd, hvis du er udsat for chikane
Chikane i form af nedsættende mails, kommentarer og sågar trusler er desværre hverdagskost for mange ansatte i mediebranchen. De digitale medier har gjort det nemt fx kontakte journalister via...
Læs mere
Små, selvstændige kommunikatører og journalister
Netværket er for de kommunikatører/journalister, som har en lille biks og noget mere fast arbejde ved siden af.
Læs mere
DJ BIZ SPARRING
Sådan booker du en tid Du kan booke en DJ BIZ-SPARRING ved at udfylde denne formular eller send´en mail til DJKT@journalistforbundet.dk eller ring til DJ/Merete Jeilmann på 33428000 og bede...
Læs mere

Relaterede nyheder

Voxpop: Det gør vores arbejde meningsfuldt
Hvad kendetegner et meningsfuldt arbejde? Vi har spurgt seks forskellige medlemmer, og den faglige udfordring vægter højt. De vil gerne både flyttes - og flytte noget selv.
Læs mere
Mediernes tilstand i Danmark
DJ samarbejder med SDU og Publicistklubben om undersøgelsen Mediernes Tilstand i Danmark. DJ-medlemmer modtog spørgeskema torsdag.
Læs mere
DJ udbyder nye endags-kurser for kommunikatører
DJ Akademi er en ny kursusrække for kommunikatører. DJ afvikler inden sommer i alt tre endagskurser med fokus på at løfte professionelle kommunikatørers faglighed.
Læs mere

Arrangementer

Grundlæggende webudvikling med HTML og CSS (DJ rabat)
Kurset henvender sig til journalister, fotografer, kommunikationsmedarbejdere og andre formidlere
Læs mere
DJ Akademi - Styrk organisationens interne kommunikation
- Med dig selv som strategisk spydspids! Her er kurset, som giver dig redskaber og viden, der ruster dig til at arbejde med intern kommunikation i organisationen. Du får argumenter og...
Læs mere
Konference: genopdag efteruddannelsen!
Brugen af efteruddannelse falder støt hos journalister og kommunikationsfolk. Hvorfor? Og er det så grelt, at det kan gå ud over den faglige udvikling og konkurrencedygtigheden i den danske mediebranc...
Læs mere