Tal til Øjet - Den visuelle dag 2016

Del:
Vi har sammensat et stærkt program, der gør dig skarpere på visuel kommunikation. Uanet om du leverer indhold som fotograf, tegner, journalist eller noget helt andet. Til tryk, web, TV og kommunikation.

IT-Universitetet . Rued Langgaards Vej 7 . 2300 København

16. januar 2016. Kl. 10 til 17
Arrangør: Dansk Journalistforbund, medier & kommunikation i samarbejde med DJ kredse og grupper
Pris: DJ medlemmer 400 kr., DJ studerende og elever 200 kr. Øvrige 1000 kr

 


 

Vi præsenterer de nyeste tendenser inden for både de trykte, elektroniske og sociale medier.  Du får fif og gode ideer til kreativitet, datavisualisering, sociale medier, pitching og meget mere. 

Vi slutter dagen af i selskab med kunstneren Nadia Plesner, der fik ørerne grundigt i maskinen – men heldigvis kom fri igen.

Ind imellem er der god tid til at sludre med en masse visuelle venner og kolleger og afslutte dagen med et besøg i Skrup-af-baren.

 

Kontakt

Relateret indhold

Små, selvstændige kommunikatører og journalister
Netværket er for de kommunikatører/journalister, som har en lille biks og noget mere fast arbejde ved siden af.
Læs mere
Fotorejser
Et netværk for fotografer og fotojournalister, som ønsker at rejse med fotografering –og/eller dygtiggørelse indenfor fotografi og billedbehandling- som formål.
Læs mere
Social media-redaktører
Netværket henvender sig til kommunikatører, der arbejder som social media-redaktører og -managers i små og mellemstore organisationer og virksomheder. Din stillingsbetegnelse er måske ikke...
Læs mere

Relaterede nyheder

Ny undersøgelse af medlemmernes brug og tilfredshed med DJ
Torsdag den 29. september sender DJ elektronisk medlemstilfredshedsundersøgelse ud til alle medlemmer. Formålet er at få vigtig viden til det faglige arbejde, så medlemmerne fortsat har stor...
Læs mere
Hvem skal have årets FOTOGRATULA?
DJ Fotograferne uddeler på ny hædersprisen FOTOGRATULA til en person eller gruppe, der har gjort det professionelle fotografi ære. Du kan stadig nå at indstille DIN kandidat.
Læs mere
Invitation til inspirationsdag for grafikere
Visuelt Forum arrangerer for 6. gang We Love Graphic Design - en inspirationsdag med oplæg fra 5 internationale grafiske designere.
Læs mere

Arrangementer

Tag hånd om din karriere – bliv heldig med vilje
Dette er kurset for dig, der er opsagt, fritstillet eller har været ledig i kortere tid, og som har lyst til at finde ud af, hvad der skal være næste skridt i din karriere.
Læs mere
STARTPAKKEN - (4 dage) forløb for nystartede selvstændige/freelancere
Drømmer du om at være din egen chef? Så søg optagelse på DJ STARTPAKKEN for selvstændige/freelancere og bliv klædt på til at være din egen forretning
Læs mere
Netværk for nyuddannede med interesse for kommunikation
Netværket henvender sig til færdiguddannede med interesse for kommunikation, der er i deres første job eller er på vej i det første job.
Læs mere