Tal til Øjet - Den visuelle dag 2016

Del:
Vi har sammensat et stærkt program, der gør dig skarpere på visuel kommunikation. Uanet om du leverer indhold som fotograf, tegner, journalist eller noget helt andet. Til tryk, web, TV og kommunikation.

IT-Universitetet . Rued Langgaards Vej 7 . 2300 København

16. januar 2016. Kl. 10 til 17
Arrangør: Dansk Journalistforbund, medier & kommunikation i samarbejde med DJ kredse og grupper
Pris: DJ medlemmer 400 kr., DJ studerende og elever 200 kr. Øvrige 1000 kr

 


 

Vi præsenterer de nyeste tendenser inden for både de trykte, elektroniske og sociale medier.  Du får fif og gode ideer til kreativitet, datavisualisering, sociale medier, pitching og meget mere. 

Vi slutter dagen af i selskab med kunstneren Nadia Plesner, der fik ørerne grundigt i maskinen – men heldigvis kom fri igen.

Ind imellem er der god tid til at sludre med en masse visuelle venner og kolleger og afslutte dagen med et besøg i Skrup-af-baren.

 

Kontakt

Relateret indhold

Små, selvstændige kommunikatører og journalister
Netværket er for de kommunikatører/journalister, som har en lille biks og noget mere fast arbejde ved siden af.
Læs mere
Fotorejser
Et netværk for fotografer og fotojournalister, som ønsker at rejse med fotografering –og/eller dygtiggørelse indenfor fotografi og billedbehandling- som formål.
Læs mere
Social media-redaktører
Netværket henvender sig til kommunikatører, der arbejder som social media-redaktører og -managers i små og mellemstore organisationer og virksomheder. Din stillingsbetegnelse er måske ikke...
Læs mere

Relaterede nyheder

En jobsøgendes bekendelser
Jobannoncer, der søger efter MULTITALENTER. Velmenende råd fra et netværk, der har travlt med sit eget. Og en hverdag, hvor angsten lurer lige under overfladen - som for alt i verden...
Læs mere
Voxpop: Det gør vores arbejde meningsfuldt
Hvad kendetegner et meningsfuldt arbejde? Vi har spurgt seks forskellige medlemmer, og den faglige udfordring vægter højt. De vil gerne både flyttes - og flytte noget selv.
Læs mere
Mediernes tilstand i Danmark
DJ samarbejder med SDU og Publicistklubben om undersøgelsen Mediernes Tilstand i Danmark. DJ-medlemmer modtog spørgeskema torsdag.
Læs mere

Arrangementer

Nyuddannet – Skab din karriere
Kurset henvender sig til dig, der er uddannet indenfor det seneste år, og som ønsker at lande det første job eller at sætte retning på karrieren.
Læs mere
Nyuddannet? Skriv dig til en jobsamtale
Speeddating med branchen
Læs mere
JobWorkShop - skriv så du bliver kaldt til samtale!
Mange af DJs medlemmer er gode til at skrive. Men de fleste kan blive bedre til at skrive en moderne effektiv jobansøgning. Lær at skrive personligt, konkret, virksomhedsrettet og om fremtiden.
Læs mere