Hvem får Cavlingprisen?

Del:
Kom og hyld de nominerede og se hvem der får Cavlingprisen.

København

08. januar 2016. Kl. 15 - 16
Arrangør: DJ
Pris: Gratis

De nominerede er: 

Signe Daugbjerg og Michael Bech, TV 2, for dokumentaren “De Vaccinerede Piger” om HPV-vaccinerede pigers kamp for anerkendelse af bivirkninger og for hjælp i det etablerede sundhedssystem.  

Puk Damsgård, DR, for sine indsigtsfulde, modige og menneskelige reportager fra konfliktfyldte områder i Mellemøsten samt for bogen "Ser du månen, Daniel".  

Mikkel Vuorela, Politiken, for sine begejstrede, legesyge og originale journalistiske fortællinger i tekst, lyd og billede, blandt andet om en skattejagt i Grønland. 

Line Gertsen, Astrid Fischer, Mathias Friis, Laura Marie Sørensen og Niels Jacob Schøtt, DR, for afsløring af omfattende svigt i Sundhedsstyrelsens tilsyn med læger, så patienter i årevis blev ladt i stikken.  

Simon Bendtsen, Morten Crone og Lars Nørgaard Pedersen, Berlingske, for at afdække myndighedernes forsøg på at ændre retsgrundlaget for asylsøgere fra Eritrea. 

Prisoverrækkelsen foregår fredag den 8. januar 2016 kl. 15.00 i Nationalmuseets festsal, Prinsens Palæ. Pressens minister deltager ved overrækkelsen af prisen.  

Relateret indhold

Retningslinjer
Retningslinjer for Cavling-komitéens arbejde er som følger:
Læs mere
Fundats for Henrik Cavlings Fond
Læs hele Fundatsen for Henrik Cavlings Fond her.
Læs mere
Cavlingprisen 2013
Forslag til Cavlingprisen 2013
Læs mere

Relaterede nyheder

Hvem skal uddele Cavlingprisen?
DJ skal vælge ny Cavling-komité. Den består af fem personer, som de næste tre år skal udvælge modtageren af Cavlingprisen. Valget af komiteen foretages af Hovedbestyrelsen på et møde i juni...
Læs mere
”Jeg er især glad for, at udenrigsjournalistikken hædres!”
Puk Damsgård er stolt over og glad for, at også udenrigsjournalistikken hyldes med hendes Cavlingpris. "Det er vigtigt, at vi stadig er ører og øjne derude. Man kan ikke google sig til, hvad...
Læs mere
Cavlingprisen 2015 til Puk Damsgård
Dansk Journalistforbunds Cavlingpris 2015 går til en journalist, der er en fremragende formidler, en skarp analytiker og en blændende fortæller. Cavlingprisen går til Puk Damsgård.
Læs mere

Arrangementer

Pas på dig selv
DJ tilbyder to dages træning i at passe på dig selv i en medie- og kommunikationsbranchen under store forandringer. Du får redskaber til at forebygge og håndtere stress. Du får viden om hvad...
Læs mere
Konference: genopdag efteruddannelsen!
Brugen af efteruddannelse falder støt hos journalister og kommunikationsfolk. Hvorfor? Og er det så grelt, at det kan gå ud over den faglige udvikling og konkurrencedygtigheden i den danske mediebranc...
Læs mere
JobWorkShop - skriv så du bliver kaldt til samtale!
Mange af DJs medlemmer er gode til at skrive. Men de fleste kan blive bedre til at skrive en moderne effektiv jobansøgning. Lær at skrive personligt, konkret, virksomhedsrettet og om fremtiden.
Læs mere