Hvem får Cavlingprisen?

Del:
Kom og hyld de nominerede og se hvem der får Cavlingprisen.

København

08. januar 2016. Kl. 15 - 16
Arrangør: DJ
Pris: Gratis

De nominerede er: 

Signe Daugbjerg og Michael Bech, TV 2, for dokumentaren “De Vaccinerede Piger” om HPV-vaccinerede pigers kamp for anerkendelse af bivirkninger og for hjælp i det etablerede sundhedssystem.  

Puk Damsgård, DR, for sine indsigtsfulde, modige og menneskelige reportager fra konfliktfyldte områder i Mellemøsten samt for bogen "Ser du månen, Daniel".  

Mikkel Vuorela, Politiken, for sine begejstrede, legesyge og originale journalistiske fortællinger i tekst, lyd og billede, blandt andet om en skattejagt i Grønland. 

Line Gertsen, Astrid Fischer, Mathias Friis, Laura Marie Sørensen og Niels Jacob Schøtt, DR, for afsløring af omfattende svigt i Sundhedsstyrelsens tilsyn med læger, så patienter i årevis blev ladt i stikken.  

Simon Bendtsen, Morten Crone og Lars Nørgaard Pedersen, Berlingske, for at afdække myndighedernes forsøg på at ændre retsgrundlaget for asylsøgere fra Eritrea. 

Prisoverrækkelsen foregår fredag den 8. januar 2016 kl. 15.00 i Nationalmuseets festsal, Prinsens Palæ. Pressens minister deltager ved overrækkelsen af prisen.  

Relateret indhold

Retningslinjer
Retningslinjer for Cavling-komitéens arbejde er som følger:
Læs mere
Fundats for Henrik Cavlings Fond
Læs hele Fundatsen for Henrik Cavlings Fond her.
Læs mere
Cavlingprisen 2013
Forslag til Cavlingprisen 2013
Læs mere

Relaterede nyheder

Her er den nye Cavling-komité
I dag valgte hovedbestyrelsen i DJ Cavling-komité for de næste tre år. To nye ansigter er kommer til, mens tre fortsætter. Ny formand er Ida Ebbensgaard.
Læs mere
Hvem skal uddele Cavlingprisen?
DJ skal vælge ny Cavling-komité. Den består af fem personer, som de næste tre år skal udvælge modtageren af Cavlingprisen. Valget af komiteen foretages af Hovedbestyrelsen på et møde i juni...
Læs mere
”Jeg er især glad for, at udenrigsjournalistikken hædres!”
Puk Damsgård er stolt over og glad for, at også udenrigsjournalistikken hyldes med hendes Cavlingpris. "Det er vigtigt, at vi stadig er ører og øjne derude. Man kan ikke google sig til, hvad...
Læs mere

Arrangementer

Tag hånd om din karriere – bliv heldig med vilje
Dette er kurset for dig, der er opsagt, fritstillet eller har været ledig i kortere tid, og som har lyst til at finde ud af, hvad der skal være næste skridt i din karriere.
Læs mere
STARTPAKKEN - (4 dage) forløb for nystartede selvstændige/freelancere
Drømmer du om at være din egen chef? Så søg optagelse på DJ STARTPAKKEN for selvstændige/freelancere og bliv klædt på til at være din egen forretning
Læs mere
Netværk for nyuddannede med interesse for kommunikation
Netværket henvender sig til færdiguddannede med interesse for kommunikation, der er i deres første job eller er på vej i det første job.
Læs mere