DJ BIZ Panelet: Hvordan gør de erfarne selvstændige?

Del:
DJ BIZ præsenterer en to timers session fyldt med gode råd om livet som selvstændig/freelancer. Det her er en session for dig, der vil i gang som freelancer/selvstændig eller som allerede er det, men trænger til lidt input og inspiration.

København

09. februar 2016. Kl.16.30 - 18.30
Arrangør: DJ Karriere og trivsel
Pris: Gratis (kun for DJ-medlemmer)

Vi har samlet et panelet af erfarne freelancere/selvstændige, som tilsammen dækker de fleste af medie- & kommunikationsbranchens discipliner. De vil blandt andet fortælle om:

  • Hvorfor de blev selvstændige
  • Det hårdeste ved at være det
  • Og det sjoveste
  • Hvordan de sætter prisniveau
  • Hvordan de sælger
  • Hvordan de plejer netværk
  • Hvordan de gør alt det med regnskab, moms, skat, etc.?

Du kan møde:


 

Marie Varming www.varmingsbureau.dk
 ”Jeg er freelancejournalist og har været det siden 2009. Jeg skriver primært livsstils- og menneskestof til ugeblade, dameblade og herreblade. I perioder har jeg også haft PR- eller kommunikationsopgaver, men jeg har valgt at fokusere udelukkende på journalistikken lige nu. Jeg har også lavet lidt rejsejournalistik, lige som jeg i en enkelt periode af mit liv har haft et skarpt øje for baby- og børnejournalistik. Jeg bor på Østerbro sammen med min søn, og når jeg har fri, spiser jeg på restaurant eller stikker af til udlandet. Og ja, lad os bare være ærlige: Jeg vinder aldrig en cavling.” 

 


 

Steen Redder www.steenredderproduction.com 

3 hurtige om mig:

  • Man har det image, som ens handlinger fortjener
  • Levende medier, der ændrer holdninger, skaber debat, åbner ens øjne for muligheder og rent faktisk flytter noget, gør det sjovt at gå på arbejde.
  • Fokus, teamwork og godt humør er roden til alt godt

Jeg har arbejdet som freelance redaktionschef, tv-tilrettelægger, konsulent og illustrator. Jeg løser en lang række opgaver for kunder som, TV2/Danmark, TV2/Charlie, BytheBuch, Bern Film, Danske Bank, Novo Nordisk, Rigshospitalet, Hendes verden, Gigtforeningen, Udlændingestyrelsen, LD, Danica Pension, Realkredit Danmark, Sex og samfund, Børns Vilkår og flere andre.

Ud over min kæreste og barn er jeg særdeles glad for mit høje stofskifte. Jeg elsker nemlig at lave mad og er, sagt i al beskedenhed, ekspert i saucer, langtidstegt and og den gode kop kaffe.

Motionsmæssigt crossfitter jeg mest på det mentale plan. Ellers skyder jeg en god lerdue i ny og næ, lidt Old School, men det træner faktisk fokus og koncentration og giver vel cirka den samme ultimative fornemmelse som golfentusiaster udtrykker, når de rammer kuglen rigtigt.


Fotograf: Anne-Sofie Obel

 Metha Loumann 

https://www.linkedin.com/pub/metha-loumann/4/986/930

For 10 år siden hoppede jeg over på den anden side af muren. Jeg gik fra TV-nyhedsjournalistik til PR og kommunikation, fra fastansat til selvstændig, jeg droppede den faste månedlige lønseddel til fordel for flyvske fakturaer og momsregnskab. Jeg har ikke fortrudt det et sekund.

Som selvstændig bestemmer man selv, så enkelt er det. Og pludselig kan man se muligheder i stedet for begrænsninger.

Cirka 40 tilfredse kunder, store som små, har været igennem ”presseriet” i mit firma, methamedia. Lige nu har jeg cirka 10 faste kunder, som jeg primært hjælper til at komme frem i medierne. 

For mig er relationen til kunden som oftest vigtigere end selve opgaven. Jeg trives bedst med kunder, der har samme sindelag som jeg.  Mit netværk er mit brændstof, og det er her og blandt mine kunder, at jeg finder mine nye kunder.

Til dagligt deler jeg kontor med 110 andre i Schillerhuset på Nørrebro i København.

Tid & Sted
Tirsdag den 9. februar 2016 kl. 16.30 - 18.30

Dansk Journalistforbund
Gammel Strand 50
1202 København K

Tilmelding senest 4. februar 2016 (Fristen er overskredet)

Vi byder på en sandwich til arrangementet.

Andre tilbud til selvstændige og kommende:

DJ BIZ Intro – en koncentreret intro til tilværelsen som selvstændig med fokus på regler og muligheder (læs mere)

DJ STARTpakken – en længere forløb for medlemmer, der har taget beslutninger om springe ud som selvstændige (læs mere)

DJ VÆKSTpakken – et længere forløb for erfarne og succesfulde selvstændige (læs mere)

DI BIZ-SPARRING – er du i gang som selvstændig/freelancer og kunne bruge sparring på din forretning, så book en tid (læs mere)

Relateret indhold

Små, selvstændige kommunikatører og journalister
Netværket er for de kommunikatører/journalister, som har en lille biks og noget mere fast arbejde ved siden af.
Læs mere
Portrætserie: Selvstændige/freelancere i DJ
DJ BIZ Nyt præsenterer: Freelanceportrættet - en serie interviews med freelancere og selvstændige, der fortæller om karriere og arbejdserfaringer og giver deres bedste tre råd videre.
Læs mere
Portrætserie: Selvstændige/freelancere i DJ
DJ BIZ Nyt præsenterer: Freelanceportrættet I hver udgave af nyhedsbrevet bringer vi fremover et interview med en freelancer, som fortæller om sin karriere og arbejdserfaringer.
Læs mere

Relaterede nyheder

4 nye kurser for kommunikatører
DJ Akademi er klar med fire spritnye kurser for kommunikatører: Lær at lave en plan for dit indhold, bliv super-bruger af facebook, slå igennem med politisk kommunikation og lær at bruge video!
Læs mere
Møde i DJ om de nye krav til grafikere og designere
Nye kvalifikationskrav på designuddannelsen har skabt problemer for en gruppe DJ-medlemmer, der er uddannet før 2008, da de ikke har den påkrævet kandidatgrad. DJ indkalder til møde den 23....
Læs mere
Pas ekstra godt på børn og unge i medierne
Børnerådet sætter fokus på børn og unge som mediecases i deres nyligt udgivne undersøgelse ”Hele Danmark sidder og ser med”. Her fortæller en gruppe af unge om deres oplevelse med at...
Læs mere

Arrangementer

Karriereudvikling for dig i job
Det går jo meget godt. Du har jo et arbejdsliv, som mange ville misunde dig. Og du er erfaren og kompetent, til det du gør.
Læs mere
Nyuddannet – Skab din karriere
Kurset henvender sig til dig, der er uddannet indenfor det seneste år, og som ønsker at lande det første job eller at sætte retning på karrieren.
Læs mere
Velsmagsdommeri: Udfordringer og metode i gastronomisk kulturkritik
Der er restaurantanmeldelser overalt i både gamle og nye medier. Men hvordan kan man som journalist tillade sig at fælde dom over noget så personligt som modtagerens potentielle smagsoplevelse?
Læs mere