ØJEBLIK: Fotofernisering

Del:
12 fotografelever bliver svende og inviterer i den forbindelse til stor fotofernisering i Aarhus.

Aarhus Universitets Aula - Nordre Ringgade 1, Aarhus C, Bygning 1412

05. februar 2016. Fra kl. 14.00 til 18
Arrangør: Øjeblik (HM)
Pris: Gratis


Foto: Agnes Orre

Foto: Lea Kaae

 

Dagens program:
Fernisering kl. 14:00 - 18:00
Overrækkelse kl. 16:00
Afterparty kl. 21:00 - ??¨

Til eventet har vi valgt at profilere os under hashtagget; #ojeblik16, så du kan følge med i forberedelserne, sponsorater mm. dagene op til ferniseringen.

Du kan også bruge hashtagget til at tagge dine billeder under eventet.
Billederne bliver også vist i vores #ojeblik16 stream på vores hjemmeside.

De 12 fotografer er:

Agnes Orre
Anders Trærup
Íris Einarsdóttir
Joachim Rosendahl
Kenneth Stjernegaard
Kristian Appelon
Kristian Bang
Lea Kaae
Michael Jensen
Nicklas Ingemann
Sarah Hogarth
Ulla Andreasen

www.ojeblik.nu

12 nyuddannede reklame- og portrætfotografer viser deres bud på den seneste udvikling i dansk fotografi. De holder en stor udstilling af deres seneste værker i aulaen på Aarhus Universitet. Udstillingen rummer over 300 billeder, hvor der er alt fra røde ferrarier, arkitektur fra Østen, reportage fra Nepal til portrætter af kendte, madfotografi og mode.


Foto: Kenneth Stjernegaard

 

Tendensen i dansk fotografi er en win win situation, både for fotografen, der i langt højere grad end tidligere, arbejder med et kunstnerisk udtryk i billedet, men også for forbrugerne, der får mere interessante og flotte billeder at se på.

“Vi ser ud i verden for inspiration og tager det med ind i egen produktion. I dag er fotografer langt mere inspirerede af de klassiske kunstnere, filmæstetik og moderne kunst. Hvor de førhen søgte inspiration hos andre fotografer, går mange fotografer nu egne veje - derfor byder vi på en samling med 12 markant forskellige fotografer, der hver især arbejder med deres egen stil og æstetiske udtryk”, udtaler Bertel Stokholm, underviser på medieskolerne.


Foto: Anders Traerup

Foto: Iris Einersdottir

Relateret indhold

Gode råd, hvis du er udsat for chikane
Chikane i form af nedsættende mails, kommentarer og sågar trusler er desværre hverdagskost for mange ansatte i mediebranchen. De digitale medier har gjort det nemt fx kontakte journalister via...
Læs mere
Fotorejser
Et netværk for fotografer og fotojournalister, som ønsker at rejse med fotografering –og/eller dygtiggørelse indenfor fotografi og billedbehandling- som formål.
Læs mere
Dato for generalforsamlinger i grupper, kredse og foreninger i DJ
Her finder du oversigt over datoerne for generalforsamlinger i kredsene og grupperne i Dansk Journalistforbund. Få nærmere information på kredse og gruppers egne sites.
Læs mere

Relaterede nyheder

Voxpop: Det gør vores arbejde meningsfuldt
Hvad kendetegner et meningsfuldt arbejde? Vi har spurgt seks forskellige medlemmer, og den faglige udfordring vægter højt. De vil gerne både flyttes - og flytte noget selv.
Læs mere
Mediernes tilstand i Danmark
DJ samarbejder med SDU og Publicistklubben om undersøgelsen Mediernes Tilstand i Danmark. DJ-medlemmer modtog spørgeskema torsdag.
Læs mere
DJ: Nedlægning af Barselsfond er en skandale!
Næstformand i DJ, Tine Johansen, er rasende over regeringens afskaffelse af den Barselsfond for selvstændige, som den tidligere regering indførte. "Det er en tilbagerulning af ligestillingen...
Læs mere

Arrangementer

JobWorkShop - skriv så du bliver kaldt til samtale!
Mange af DJs medlemmer er gode til at skrive. Men de fleste kan blive bedre til at skrive en moderne effektiv jobansøgning. Lær at skrive personligt, konkret, virksomhedsrettet og om fremtiden.
Læs mere
Nyuddannet – Skab din karriere
Kurset henvender sig til dig, der er uddannet indenfor det seneste år, og som ønsker at lande det første job eller at sætte retning på karrieren.
Læs mere
Skriv dig til et studierelevant job (Åbent for alle)
Vil du gerne have et studierelevant job?
Læs mere