ØJEBLIK: Fotofernisering

Del:
12 fotografelever bliver svende og inviterer i den forbindelse til stor fotofernisering i Aarhus.

Aarhus Universitets Aula - Nordre Ringgade 1, Aarhus C, Bygning 1412

05. februar 2016. Fra kl. 14.00 til 18
Arrangør: Øjeblik (HM)
Pris: Gratis


Foto: Agnes Orre

Foto: Lea Kaae

 

Dagens program:
Fernisering kl. 14:00 - 18:00
Overrækkelse kl. 16:00
Afterparty kl. 21:00 - ??¨

Til eventet har vi valgt at profilere os under hashtagget; #ojeblik16, så du kan følge med i forberedelserne, sponsorater mm. dagene op til ferniseringen.

Du kan også bruge hashtagget til at tagge dine billeder under eventet.
Billederne bliver også vist i vores #ojeblik16 stream på vores hjemmeside.

De 12 fotografer er:

Agnes Orre
Anders Trærup
Íris Einarsdóttir
Joachim Rosendahl
Kenneth Stjernegaard
Kristian Appelon
Kristian Bang
Lea Kaae
Michael Jensen
Nicklas Ingemann
Sarah Hogarth
Ulla Andreasen

www.ojeblik.nu

12 nyuddannede reklame- og portrætfotografer viser deres bud på den seneste udvikling i dansk fotografi. De holder en stor udstilling af deres seneste værker i aulaen på Aarhus Universitet. Udstillingen rummer over 300 billeder, hvor der er alt fra røde ferrarier, arkitektur fra Østen, reportage fra Nepal til portrætter af kendte, madfotografi og mode.


Foto: Kenneth Stjernegaard

 

Tendensen i dansk fotografi er en win win situation, både for fotografen, der i langt højere grad end tidligere, arbejder med et kunstnerisk udtryk i billedet, men også for forbrugerne, der får mere interessante og flotte billeder at se på.

“Vi ser ud i verden for inspiration og tager det med ind i egen produktion. I dag er fotografer langt mere inspirerede af de klassiske kunstnere, filmæstetik og moderne kunst. Hvor de førhen søgte inspiration hos andre fotografer, går mange fotografer nu egne veje - derfor byder vi på en samling med 12 markant forskellige fotografer, der hver især arbejder med deres egen stil og æstetiske udtryk”, udtaler Bertel Stokholm, underviser på medieskolerne.


Foto: Anders Traerup

Foto: Iris Einersdottir

Relateret indhold

Gode råd, hvis du er udsat for chikane
Chikane i form af nedsættende mails, kommentarer og sågar trusler er desværre hverdagskost for mange ansatte i mediebranchen. De digitale medier har gjort det nemt fx kontakte journalister via...
Læs mere
Nyuddannede med interesse for kommunikation
Netværket henvender sig til færdiguddannede med interesse for kommunikation, der er i deres første job eller er på vej i det første job. Stadig ledige pladser!
Læs mere
Fotorejser
Et netværk for fotografer og fotojournalister, som ønsker at rejse med fotografering –og/eller dygtiggørelse indenfor fotografi og billedbehandling- som formål.
Læs mere

Relaterede nyheder

Ny undersøgelse af medlemmernes brug og tilfredshed med DJ
Torsdag den 29. september sender DJ elektronisk medlemstilfredshedsundersøgelse ud til alle medlemmer. Formålet er at få vigtig viden til det faglige arbejde, så medlemmerne fortsat har stor...
Læs mere
Hvem skal have årets FOTOGRATULA?
DJ Fotograferne uddeler på ny hædersprisen FOTOGRATULA til en person eller gruppe, der har gjort det professionelle fotografi ære. Du kan stadig nå at indstille DIN kandidat.
Læs mere
Invitation til inspirationsdag for grafikere
Visuelt Forum arrangerer for 6. gang We Love Graphic Design - en inspirationsdag med oplæg fra 5 internationale grafiske designere.
Læs mere

Arrangementer

Tag hånd om din karriere – bliv heldig med vilje
Dette er kurset for dig, der er opsagt, fritstillet eller har været ledig i kortere tid, og som har lyst til at finde ud af, hvad der skal være næste skridt i din karriere.
Læs mere
STARTPAKKEN - (4 dage) forløb for nystartede selvstændige/freelancere
Drømmer du om at være din egen chef? Så søg optagelse på DJ STARTPAKKEN for selvstændige/freelancere og bliv klædt på til at være din egen forretning
Læs mere
Netværk for nyuddannede med interesse for kommunikation
Netværket henvender sig til færdiguddannede med interesse for kommunikation, der er i deres første job eller er på vej i det første job.
Læs mere