ØJEBLIK: Fotofernisering

Del:
12 fotografelever bliver svende og inviterer i den forbindelse til stor fotofernisering i Aarhus.

Aarhus Universitets Aula - Nordre Ringgade 1, Aarhus C, Bygning 1412

05. februar 2016. Fra kl. 14.00 til 18
Arrangør: Øjeblik (HM)
Pris: Gratis


Foto: Agnes Orre

Foto: Lea Kaae

 

Dagens program:
Fernisering kl. 14:00 - 18:00
Overrækkelse kl. 16:00
Afterparty kl. 21:00 - ??¨

Til eventet har vi valgt at profilere os under hashtagget; #ojeblik16, så du kan følge med i forberedelserne, sponsorater mm. dagene op til ferniseringen.

Du kan også bruge hashtagget til at tagge dine billeder under eventet.
Billederne bliver også vist i vores #ojeblik16 stream på vores hjemmeside.

De 12 fotografer er:

Agnes Orre
Anders Trærup
Íris Einarsdóttir
Joachim Rosendahl
Kenneth Stjernegaard
Kristian Appelon
Kristian Bang
Lea Kaae
Michael Jensen
Nicklas Ingemann
Sarah Hogarth
Ulla Andreasen

www.ojeblik.nu

12 nyuddannede reklame- og portrætfotografer viser deres bud på den seneste udvikling i dansk fotografi. De holder en stor udstilling af deres seneste værker i aulaen på Aarhus Universitet. Udstillingen rummer over 300 billeder, hvor der er alt fra røde ferrarier, arkitektur fra Østen, reportage fra Nepal til portrætter af kendte, madfotografi og mode.


Foto: Kenneth Stjernegaard

 

Tendensen i dansk fotografi er en win win situation, både for fotografen, der i langt højere grad end tidligere, arbejder med et kunstnerisk udtryk i billedet, men også for forbrugerne, der får mere interessante og flotte billeder at se på.

“Vi ser ud i verden for inspiration og tager det med ind i egen produktion. I dag er fotografer langt mere inspirerede af de klassiske kunstnere, filmæstetik og moderne kunst. Hvor de førhen søgte inspiration hos andre fotografer, går mange fotografer nu egne veje - derfor byder vi på en samling med 12 markant forskellige fotografer, der hver især arbejder med deres egen stil og æstetiske udtryk”, udtaler Bertel Stokholm, underviser på medieskolerne.


Foto: Anders Traerup

Foto: Iris Einersdottir

Relateret indhold

Gode råd, hvis du er udsat for chikane
Chikane i form af nedsættende mails, kommentarer og sågar trusler er desværre hverdagskost for mange ansatte i mediebranchen. De digitale medier har gjort det nemt fx kontakte journalister via...
Læs mere
Nyuddannede med interesse for kommunikation
Netværket henvender sig til færdiguddannede med interesse for kommunikation, der er i deres første job eller er på vej i det første job.
Læs mere
Fotorejser
Et netværk for fotografer og fotojournalister, som ønsker at rejse med fotografering –og/eller dygtiggørelse indenfor fotografi og billedbehandling- som formål.
Læs mere

Relaterede nyheder

Møde i DJ om de nye krav til grafikere og designere
Nye kvalifikationskrav på designuddannelsen har skabt problemer for en gruppe DJ-medlemmer, der er uddannet før 2008, da de ikke har den påkrævet kandidatgrad. DJ indkalder til møde den 23....
Læs mere
En jobsøgendes bekendelser
Jobannoncer, der søger efter MULTITALENTER. Velmenende råd fra et netværk, der har travlt med sit eget. Og en hverdag, hvor angsten lurer lige under overfladen - som for alt i verden...
Læs mere
Styrket indsats til dimittender i DJ
DJ har særligt fokus på målrettet tilbud til studerende og nyuddannede i ny dimittendpakke, som skydes i gang i løbet af sommeren. Fokus er først og fremmest, hvordan man lander sit første...
Læs mere

Arrangementer

Boost din digitale profil
Hvordan bruger du de digitale og sociale medier optimalt i forhold til at booste din professionelle profil? Dette mini-kursus giver dig gode forudsætninger for at optimere din digitale profil!
Læs mere
Workshop - Job crafting
Genopfind dig selv som freelancer - og styrk din trivsel
Læs mere
Kunde- og samarbejdsaftaler
Er du freelancer, og vil du blive bedre til at skrive en aftale, når du leverer materiale til en kunde?
Læs mere