7 råd om etik på sociale medier

Del:
Hvordan bør du opføre dig på sociale medier? Hvad er god stil, når du citerer, deler og debatterer?

DJs kursuslokale Gammel Strand 50,stuen

25. februar 2016. Kl. 16 til 17
Arrangør: Dansk Journalistforbund
Pris: Gratis (No-Show-Fee) men tilmelding er nødvending

Hvad er farligt for dig eller din arbejdsplads, og hvornår er du på arbejde på Twitter og Facebook?

Her får du 7 konkrete huskeregler, som du kan hænge op ved siden af computeren og kaste et blik på næste gang, du har lyst til at svare igen på Facebook eller retweete en politiker.

Du møder journalisterne Andreas Marckmann Andreassen og Jakob Albrecht, som er forfattere til bogen ”Etik for journalister på nettet” og til daglig skriver om udfordringerne på fagbladet Journalisten.

Sessionen henvender sig til alle, der interesserer sig for etik på nettet og især sociale medier i medie- og kommunikationsbranchen. Oplægsholderne lover konkrete eksempler på godt og skidt fra både Danmark og det store udland, så du er bedre rustet til at træffe det etisk rigtige valg.

Her kan du tilmelde dig 7 råd om etik på sociale medier
OBS: Gratis for alle

Bemærk at der opkræves et No-show-fee på 50 kr. Beløbet betales kun, såfremt deltagere enten ikke møder op til arrangementet eller melder fra efter fristen, som er mandag den 22. februar 2016. 

Afbud skal sendes til event@journalistforbundet.dk.  

Relateret indhold

Iværksættere & Iværksættere2be
Netværket henvender sig til nye iværksættere eller iværksættere2be. Formålet er at dele erfaringer, inspirere hinanden og sparre om alle de nye spændende ting der sker i en ny livsstil som...
Læs mere
Små, selvstændige kommunikatører og journalister
Netværket er for de kommunikatører/journalister, som har en lille biks og noget mere fast arbejde ved siden af.
Læs mere
Dato for generalforsamlinger i grupper, kredse og foreninger i DJ
Her finder du oversigt over datoerne for generalforsamlinger i kredsene og grupperne i Dansk Journalistforbund. Få nærmere information på kredse og gruppers egne sites.
Læs mere

Relaterede nyheder

En jobsøgendes bekendelser
Jobannoncer, der søger efter MULTITALENTER. Velmenende råd fra et netværk, der har travlt med sit eget. Og en hverdag, hvor angsten lurer lige under overfladen - som for alt i verden...
Læs mere
Styrket indsats til dimittender i DJ
DJ har særligt fokus på målrettet tilbud til studerende og nyuddannede i ny dimittendpakke, som skydes i gang i løbet af sommeren. Fokus er først og fremmest, hvordan man lander sit første...
Læs mere
Voxpop: Det gør vores arbejde meningsfuldt
Hvad kendetegner et meningsfuldt arbejde? Vi har spurgt seks forskellige medlemmer, og den faglige udfordring vægter højt. De vil gerne både flyttes - og flytte noget selv.
Læs mere

Arrangementer

Mød manden bag Panama Papers
Frederik Obermaier, graverjournalist på Süddeutsche Zeitung, var sammen med kollega Bastian Obermayer den første, som fik kontakt med “John Doe” – den mystiske kilde bag mediehistoriens hidtil...
Læs mere
Boost din digitale profil
Hvordan bruger du de digitale og sociale medier optimalt i forhold til at booste din professionelle profil? Dette mini-kursus giver dig gode forudsætninger for at optimere din digitale profil!
Læs mere
Workshop - Job crafting
Genopfind dig selv som freelancer - og styrk din trivsel
Læs mere