7 råd om etik på sociale medier

Del:
Hvordan bør du opføre dig på sociale medier? Hvad er god stil, når du citerer, deler og debatterer?

DJs kursuslokale Gammel Strand 50,stuen

25. februar 2016. Kl. 16 til 17
Arrangør: Dansk Journalistforbund
Pris: Gratis (No-Show-Fee) men tilmelding er nødvending

Hvad er farligt for dig eller din arbejdsplads, og hvornår er du på arbejde på Twitter og Facebook?

Her får du 7 konkrete huskeregler, som du kan hænge op ved siden af computeren og kaste et blik på næste gang, du har lyst til at svare igen på Facebook eller retweete en politiker.

Du møder journalisterne Andreas Marckmann Andreassen og Jakob Albrecht, som er forfattere til bogen ”Etik for journalister på nettet” og til daglig skriver om udfordringerne på fagbladet Journalisten.

Sessionen henvender sig til alle, der interesserer sig for etik på nettet og især sociale medier i medie- og kommunikationsbranchen. Oplægsholderne lover konkrete eksempler på godt og skidt fra både Danmark og det store udland, så du er bedre rustet til at træffe det etisk rigtige valg.

Her kan du tilmelde dig 7 råd om etik på sociale medier
OBS: Gratis for alle

Bemærk at der opkræves et No-show-fee på 50 kr. Beløbet betales kun, såfremt deltagere enten ikke møder op til arrangementet eller melder fra efter fristen, som er mandag den 22. februar 2016. 

Afbud skal sendes til event@journalistforbundet.dk.  

Relateret indhold

Iværksættere & Iværksættere2be
Netværket henvender sig til nye iværksættere eller iværksættere2be. Formålet er at dele erfaringer, inspirere hinanden og sparre om alle de nye spændende ting der sker i en ny livsstil som...
Læs mere
Små, selvstændige kommunikatører og journalister
Netværket er for de kommunikatører/journalister, som har en lille biks og noget mere fast arbejde ved siden af.
Læs mere
Dato for generalforsamlinger i grupper, kredse og foreninger i DJ
Her finder du oversigt over datoerne for generalforsamlinger i kredsene og grupperne i Dansk Journalistforbund. Få nærmere information på kredse og gruppers egne sites.
Læs mere

Relaterede nyheder

Voxpop: Det gør vores arbejde meningsfuldt
Hvad kendetegner et meningsfuldt arbejde? Vi har spurgt seks forskellige medlemmer, og den faglige udfordring vægter højt. De vil gerne både flyttes - og flytte noget selv.
Læs mere
Mediernes tilstand i Danmark
DJ samarbejder med SDU og Publicistklubben om undersøgelsen Mediernes Tilstand i Danmark. DJ-medlemmer modtog spørgeskema torsdag.
Læs mere
DJ: Nedlægning af Barselsfond er en skandale!
Næstformand i DJ, Tine Johansen, er rasende over regeringens afskaffelse af den Barselsfond for selvstændige, som den tidligere regering indførte. "Det er en tilbagerulning af ligestillingen...
Læs mere

Arrangementer

Drink & Debat: Bag om #panamapapers
Kom og nyd et glas alt imens måske verdenshistoriens største afslørede skattelæk rulles ud af cavlingvinder, journalist og tilrettelægger ved DR Dokumentar, Søren Kristensen.
Læs mere
Pas på dig selv
DJ tilbyder to dages træning i at passe på dig selv i en medie- og kommunikationsbranchen under store forandringer. Du får redskaber til at forebygge og håndtere stress. Du får viden om hvad...
Læs mere
Grundlæggende webudvikling med HTML og CSS (DJ rabat)
Kurset henvender sig til journalister, fotografer, kommunikationsmedarbejdere og andre formidlere
Læs mere