Mediecup 2016

Del:
Hvem skal slå Politiken og drage hjem med vandrepokalen i 2016 og kalde jer vindere af årets Mediecup? Så skal du og dine boldglade kolleger læse videre her.

Nørrebrohallen, Bragesgade 5, 2200 København N

02. april 2016. Kl. 10 til 17
Arrangør: Dansk Journalistforbund
Pris: 500 kr. pr. hold

Har I lyst til at deltage i en dag fyldt med fodbold, lækre præmier, sammenhold og sportsånd? Skal I slå sidste års vindere af pinden og sikre jer Mediecup vandre pokalen i 2016?

DJ Mediecup er en indendørs fodboldturnering for arbejdspladser med DJ medlemmer.

Der er plads til 24 hold og tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet. Der er rift om pladserne - de seneste år har der været udsolgt efter ganske kort tid.

Her kan du/i tilmelde jeres hold til Mediecup 2016

Hver arbejdsplads kan maks tilmelde 2 hold og det koster 500 kr. pr. hold at deltage. Her kan du se reglerne for DJ Mediecup.

Relateret indhold

Gode råd, hvis du er udsat for chikane
Chikane i form af nedsættende mails, kommentarer og sågar trusler er desværre hverdagskost for mange ansatte i mediebranchen. De digitale medier har gjort det nemt fx kontakte journalister via...
Læs mere
Små, selvstændige kommunikatører og journalister
Netværket er for de kommunikatører/journalister, som har en lille biks og noget mere fast arbejde ved siden af.
Læs mere
Fotorejser
Et netværk for fotografer og fotojournalister, som ønsker at rejse med fotografering –og/eller dygtiggørelse indenfor fotografi og billedbehandling- som formål.
Læs mere

Relaterede nyheder

DJ søger receptionsmedarbejder
DJ søger en serviceorienteret receptionsmedarbejder til Velkomstcentret. Ansøgningsfrist: 16. august.
Læs mere
En jobsøgendes bekendelser
Jobannoncer, der søger efter MULTITALENTER. Velmenende råd fra et netværk, der har travlt med sit eget. Og en hverdag, hvor angsten lurer lige under overfladen - som for alt i verden...
Læs mere
Styrket indsats til dimittender i DJ
DJ har særligt fokus på målrettet tilbud til studerende og nyuddannede i ny dimittendpakke, som skydes i gang i løbet af sommeren. Fokus er først og fremmest, hvordan man lander sit første...
Læs mere

Arrangementer

Nyuddannet – Skab din karriere
Kurset henvender sig til dig, der er uddannet indenfor det seneste år, og som ønsker at lande det første job eller at sætte retning på karrieren.
Læs mere
Nyuddannet? Skriv dig til en jobsamtale
Speeddating med branchen
Læs mere
JobWorkShop - skriv så du bliver kaldt til samtale!
Mange af DJs medlemmer er gode til at skrive. Men de fleste kan blive bedre til at skrive en moderne effektiv jobansøgning. Lær at skrive personligt, konkret, virksomhedsrettet og om fremtiden.
Læs mere