Mediecup 2016

Del:
Hvem skal slå Politiken og drage hjem med vandrepokalen i 2016 og kalde jer vindere af årets Mediecup? Så skal du og dine boldglade kolleger læse videre her.

Nørrebrohallen, Bragesgade 5, 2200 København N

02. april 2016. Kl. 10 til 17
Arrangør: Dansk Journalistforbund
Pris: 500 kr. pr. hold

Har I lyst til at deltage i en dag fyldt med fodbold, lækre præmier, sammenhold og sportsånd? Skal I slå sidste års vindere af pinden og sikre jer Mediecup vandre pokalen i 2016?

DJ Mediecup er en indendørs fodboldturnering for arbejdspladser med DJ medlemmer.

Der er plads til 24 hold og tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet. Der er rift om pladserne - de seneste år har der været udsolgt efter ganske kort tid.

Her kan du/i tilmelde jeres hold til Mediecup 2016

Hver arbejdsplads kan maks tilmelde 2 hold og det koster 500 kr. pr. hold at deltage. Her kan du se reglerne for DJ Mediecup.

Relateret indhold

Gode råd, hvis du er udsat for chikane
Chikane i form af nedsættende mails, kommentarer og sågar trusler er desværre hverdagskost for mange ansatte i mediebranchen. De digitale medier har gjort det nemt fx kontakte journalister via...
Læs mere
Små, selvstændige kommunikatører og journalister
Netværket er for de kommunikatører/journalister, som har en lille biks og noget mere fast arbejde ved siden af.
Læs mere
Fotorejser
Et netværk for fotografer og fotojournalister, som ønsker at rejse med fotografering –og/eller dygtiggørelse indenfor fotografi og billedbehandling- som formål.
Læs mere

Relaterede nyheder

Voxpop: Det gør vores arbejde meningsfuldt
Hvad kendetegner et meningsfuldt arbejde? Vi har spurgt seks forskellige medlemmer, og den faglige udfordring vægter højt. De vil gerne både flyttes - og flytte noget selv.
Læs mere
Mediernes tilstand i Danmark
DJ samarbejder med SDU og Publicistklubben om undersøgelsen Mediernes Tilstand i Danmark. DJ-medlemmer modtog spørgeskema torsdag.
Læs mere
DJ udbyder nye endags-kurser for kommunikatører
DJ Akademi er en ny kursusrække for kommunikatører. DJ afvikler inden sommer i alt tre endagskurser med fokus på at løfte professionelle kommunikatørers faglighed.
Læs mere

Arrangementer

DJ Akademi - Styrk organisationens interne kommunikation
- Med dig selv som strategisk spydspids! Her er kurset, som giver dig redskaber og viden, der ruster dig til at arbejde med intern kommunikation i organisationen. Du får argumenter og...
Læs mere
Konference: genopdag efteruddannelsen!
Brugen af efteruddannelse falder støt hos journalister og kommunikationsfolk. Hvorfor? Og er det så grelt, at det kan gå ud over den faglige udvikling og konkurrencedygtigheden i den danske mediebranc...
Læs mere
JobWorkShop - skriv så du bliver kaldt til samtale!
Mange af DJs medlemmer er gode til at skrive. Men de fleste kan blive bedre til at skrive en moderne effektiv jobansøgning. Lær at skrive personligt, konkret, virksomhedsrettet og om fremtiden.
Læs mere