Mediecup 2016

Del:
Hvem skal slå Politiken og drage hjem med vandrepokalen i 2016 og kalde jer vindere af årets Mediecup? Så skal du og dine boldglade kolleger læse videre her.

Nørrebrohallen, Bragesgade 5, 2200 København N

02. april 2016. Kl. 10 til 17
Arrangør: Dansk Journalistforbund
Pris: 500 kr. pr. hold

Har I lyst til at deltage i en dag fyldt med fodbold, lækre præmier, sammenhold og sportsånd? Skal I slå sidste års vindere af pinden og sikre jer Mediecup vandre pokalen i 2016?

DJ Mediecup er en indendørs fodboldturnering for arbejdspladser med DJ medlemmer.

Der er plads til 24 hold og tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet. Der er rift om pladserne - de seneste år har der været udsolgt efter ganske kort tid.

Her kan du/i tilmelde jeres hold til Mediecup 2016

Hver arbejdsplads kan maks tilmelde 2 hold og det koster 500 kr. pr. hold at deltage. Her kan du se reglerne for DJ Mediecup.

Relateret indhold

Gode råd, hvis du er udsat for chikane
Chikane i form af nedsættende mails, kommentarer og sågar trusler er desværre hverdagskost for mange ansatte i mediebranchen. De digitale medier har gjort det nemt fx kontakte journalister via...
Læs mere
Små, selvstændige kommunikatører og journalister
Netværket er for de kommunikatører/journalister, som har en lille biks og noget mere fast arbejde ved siden af.
Læs mere
Fotorejser
Et netværk for fotografer og fotojournalister, som ønsker at rejse med fotografering –og/eller dygtiggørelse indenfor fotografi og billedbehandling- som formål.
Læs mere

Relaterede nyheder

4 nye kurser for kommunikatører
DJ Akademi er klar med fire spritnye kurser for kommunikatører: Lær at lave en plan for dit indhold, bliv super-bruger af facebook, slå igennem med politisk kommunikation og lær at bruge video!
Læs mere
Møde i DJ om de nye krav til grafikere og designere
Nye kvalifikationskrav på designuddannelsen har skabt problemer for en gruppe DJ-medlemmer, der er uddannet før 2008, da de ikke har den påkrævet kandidatgrad. DJ indkalder til møde den 23....
Læs mere
DJ søger receptionsmedarbejder
DJ søger en serviceorienteret receptionsmedarbejder til Velkomstcentret. Ansøgningsfrist: 16. august.
Læs mere

Arrangementer

DJ Kommunikations Sommerfest
DJ Kommunikations Sommerfest
Læs mere
Mød manden bag Panama Papers
Frederik Obermaier, graverjournalist på Süddeutsche Zeitung, var sammen med kollega Bastian Obermayer den første, som fik kontakt med “John Doe” – den mystiske kilde bag mediehistoriens hidtil...
Læs mere
Boost din digitale profil
Hvordan bruger du de digitale og sociale medier optimalt i forhold til at booste din professionelle profil? Dette mini-kursus giver dig gode forudsætninger for at optimere din digitale profil!
Læs mere