Det må du (ikke) på sociale medier - Aarhus

Del:
Udviklingen på sociale medier går stærkt, mens juraen halser efter. Det betyder, at uanset om man er journalist, kommunikatør, fotograf eller andet, så er der mange juridiske faldgruber og gråzoner på sociale medier.

DJs kursuslokale, Fiskergade 41, Aarhus

26. april 2016. Kl. 15:30-17:00
Arrangør: Dansk Journalistforbund
Pris: Arrangementet er gratis, men der er no-show-fee på 50 kr., TILMELD

Udviklingen på sociale medier går stærkt, mens juraen halser efter. Det betyder, at uanset om man er journalist, kommunikatør, fotograf eller andet, så er der mange juridiske faldgruber og gråzoner på sociale medier.

Dem bør du se at få styr på, så du ikke pludselig kommer i klemme juridisk, økonomisk eller moralsk. Dette oplæg har ikke til formål bare at sætte barrierer op og lave løftede pegefingre, men at fortælle dig hvordan du gør tingene rigtigt.

Udviklingen på sociale medier går stærkt, mens juraen halser efter. Det betyder, at uanset om man er journalist, kommunikatør, fotograf eller andet, så er der mange juridiske faldgruber og gråzoner på sociale medier.Udviklingen på sociale medier går stærkt, mens juraen halser efter. Det betyder, at uanset om man er journalist, kommunikatør, fotograf eller andet, så er der mange juridiske faldgruber og gråzoner på sociale medier. Dem bør du se at få styr på, så du ikke pludselig kommer i klemme juridisk, økonomisk eller moralsk. Dette oplæg har ikke til formål bare at sætte barrierer op og lave løftede pegefingre, men at fortælle dig hvordan du gør tingene rigtigt.

Eksempler på situationer, hvor jura spiller en rolle i en professionel hverdag med sociale medier kunne være: Under hvilke omstændigheder må du bruge et foto, du har fundet på Facebook, i din artikel eller på dit website? Hvordan må du bruge indhold fra andres Twitter- og i Instagram-profiler? Hvilken type indhold må du dele på Twitter? Hvordan laver du konkurrencer og markedsfører du din virksomhed eller dit produkt på sociale medier – inden for lovens grænser? Og meget mere. 

Dansk Journalistforbunds jurist, Anders Sevel Johnsen, er en af eksperterne på området. Han vil til denne event give dig en hurtig, men yderst velfunderet gennemgang af de vigtigste ting, du skal vide for at blive en topprofessionel bruger af sociale medier – nu også med styr på det juridiske. Vi sørger for, at der også er tid til, at du kan stille spørgsmål.

Her kan du tilmelde dig Det må du (ikke) på sociale medier

Kurset er åbent for alle interesserede!

Bemærk at der opkræves et No-show-fee på 50 kr. Beløbet betales kun, såfremt deltagere enten ikke møder op til arrangementet eller melder fra efter fristen, som er mandag den 25. april. 

Afbud skal sendes til event@journalistforbundet.dk.  

Relaterede nyheder

DJ Social Media Sessions
Du kender måske Social Media Week, der de seneste to år har været en tilbagevendende konference i februar. Konferencen vender desværre ikke retur i februar i år - men det betyder ikke...
Læs mere
"Idealisten" i Aarhus og København
Gratis filmvisning for DJ-medlemmer, hvor du tilmed kan møde instruktøren Christina Rosendahl. Skynd dig at bestille en billet – først til mølle! Alle DJ-medlemmer er velkomne.
Læs mere
Skal I slå DR Nyheder af pinden som vindere af DJ Mediecup?
DJ Mediecup afholdes igen i år for arbejdspladser med DJ medlemmer. Turneringen foregår den 14. marts i Nørrebrohallen.
Læs mere