DJ Akademi: Brug video i din kommunikationsstrategi

Del:
Video er en stor trend - det er tydeligt for enhver, der beskæftiger sig med kommunikation. Men det er stadig meget få virksomheder og organisationer, der forstår at udnytte video rigtigt som et kommunikationsstrategisk redskab. Det kan du lære på dette kursus.

DJ, Gl. Strand 50, 1202 København K

27. april 2016
Arrangør: Dansk Journalistforbund
Pris: 1995 for medlemmer. 3995 for ikke-medlemmer

Presse-, marketing- og kommunikationsfolk ved, at video er et fremadstormende medie og særdeles velegnet til mange forskellige kommunikationsformål, men det handler om at bruge det på den rette måde og producere videoen, så det passer til de rette kanaler. For det er mindst lige så vigtigt, at man gør sig klart, hvad man vil bruge det til, og ikke bare lave video, fordi de andre gør det.

På dette kursus lærer du, hvordan du som kommunikatør kan overføre virksomhedens fortællinger til videoformater. Lær at spotte det gode indhold, der er velegnet til video, og lær hvordan man skærer det, så det også bliver interessant. Du lærer først de grundlæggende ting om videoformatet og visuel fortælleteknik, og dernæst ser vi på, hvilken videoløsning, der passer til din organisations behov og strategi, og hvordan du kobler den til forretningen. Til sidst får du en grundlæggende indføring i medietræning til tv, så du kan lære dig selv eller dine kollegaer at være dygtige foran et kamera.

Uddybende: Medietræning og kanalstrategi

Dette kursus er ikke et teknisk videokursus. Det handler primært om, hvordan man spotter en virksomheds videoegnede historier/budskaber, og hvordan man vinkler og fortæller dem kommunikationsstrategisk. Vi ser også på, i hvilke kanaler og sammenhænge, disse historier kan udkomme. 

Du får inspiration til, hvordan man agerer foran kameraet, så du kan få organisationens ledere, din kolleger og andre til at servere de bedste historier til jeres interessenter.  

Underviser:

Tine Bendix, tidligere tv-vært, chef i DR, værtscoach og kommunikationsrådgiver. I dag er hun selvstændig rådgiver i bl.a. video som indholdsstrategi for en række store virksomheder, og producerer videoindhold i samarbejde med branchens dygtige fotografer og VJs.

Det får du konkret ud af kurset:

  • Du kan vurdere, hvilken videoløsning, der vil være den rigtige for din organisation.
  • Du bliver god til at vælge og fortælle de rigtige historier med video.
  • Du lærer at lave en simpel video på din telefon.
  • Du lærer om, hvordan man gør sig foran kameraet, så du kan tage det med tilbage til din organisation eller virksomhed og bistå ledelse, kolleger og andre, der skal være med til at formidle jeres kommunikation med video.

Hvornår: Onsdag den 27. april 9-16.

Hvor: Gl. Strand 50. 1202 København K.

Pris: 1.995 kr. for medlemmer af DJ. 3.995 kr. for ikke medlemmer. Priserne er inkl. Moms, kursusmateriale og fuld forplejning.

Tilmeld dig kurset her

DJ AKADEMI er en kursusrække for professionelle kommunikatører. Brug video i din kommunikationsstrategi er det første af tre heldagskurser. De to næste følger i maj og juni.

Tine Bendix

Foto: Heidi Maxmilling

Relateret indhold

Portrætserie: Selvstændige/freelancere i DJ
DJ BIZ Nyt præsenterer: Freelanceportrættet I hver udgave af nyhedsbrevet bringer vi fremover et interview med en freelancer, som fortæller om sin karriere og arbejdserfaringer.
Læs mere
Portrætserie: Selvstændige/freelancere i DJ
DJ BIZ Nyt præsenterer: Freelanceportrættet - en serie interviews med freelancere og selvstændige, der fortæller om karriere og arbejdserfaringer og giver deres bedste tre råd videre.
Læs mere
Social media-redaktører
Netværket henvender sig til kommunikatører, der arbejder som social media-redaktører og -managers i små og mellemstore organisationer og virksomheder. Din stillingsbetegnelse er måske ikke...
Læs mere

Relaterede nyheder

4 nye kurser for kommunikatører
DJ Akademi er klar med fire spritnye kurser for kommunikatører: Lær at lave en plan for dit indhold, bliv super-bruger af facebook, slå igennem med politisk kommunikation og lær at bruge video!
Læs mere
DJ udbyder nye endags-kurser for kommunikatører
DJ Akademi er en ny kursusrække for kommunikatører. DJ afvikler inden sommer i alt tre endagskurser med fokus på at løfte professionelle kommunikatørers faglighed.
Læs mere
Tal til øjet - den visuelle dag
Lørdag den 16. januar inviterer en samling af foreninger og grupper i DJ til konference udelukkende med fokus på visuel kommunikation: Tal til øjet.
Læs mere

Arrangementer

Tag hånd om din karriere – bliv heldig med vilje
Dette er kurset for dig, der er opsagt, fritstillet eller har været ledig i kortere tid, og som har lyst til at finde ud af, hvad der skal være næste skridt i din karriere.
Læs mere
STARTPAKKEN - (4 dage) forløb for nystartede selvstændige/freelancere
Drømmer du om at være din egen chef? Så søg optagelse på DJ STARTPAKKEN for selvstændige/freelancere og bliv klædt på til at være din egen forretning
Læs mere
Karriereudvikling for dig i job
Det går jo meget godt. Du har jo et arbejdsliv, som mange ville misunde dig. Og du er erfaren og kompetent, til det du gør.
Læs mere