DJ-lønstatistik

Del:
Alt om lønstatistik. Få et overblik over DJs lønstatistik inden for alle områder af medie- og kommunikationsbranchen.

Her kan du finde de gennemsnit og andre tal, du kan få brug for ved lønforhandlingen ved ansættelsen eller den årlige lønsamtale.

Den generelle statistik er suppleret med mere detaljerede statistikker for privat kommunikation, offentlig kommunikation og DRs redaktioner, du kan se startlønnen for dimittender, eller du kan selv finde løngennemsnittet i en bestemt stilling på en bestemt arbejdsplads i ”Find løn”-beregneren.

Vil du se hvordan lønnen har udviklet sig over en periode, kan du selv bruge ”Tjek løn”-beregneren, se den generelle pris- og lønudvikling det seneste ti-år eller følge lønniveauets udvikling på TV2 og regionerne siden starten.

Du kan også se hvad freelancerne i gennemsnit tjener, få et par gode råd om, hvordan du læser og bruger statistikkerne, og hvor man kan finde andre interessante lønstatistikker uden for DJ.

Brug menuen øverst her på siden og bliv klogere på din løn.

Tags: Vikar, Fastansat, Projektansat, Løn webmaster@journalistforbundet.dk

Relateret indhold

Lønudvikling 2000-2015
Sådan har lønniveauet i medierne udviklet sig i forhold til priserne og lønniveauet på det øvrige arbejdsmarked.
Læs mere
DR lønstatistik
Find løngennemsnittet i den konkrete redaktion eller afdeling i DR, så du ikke skal nøjes med et gennemsnit af 934 ansatte over hele landet i alle stillinger.
Læs mere
Lønforhandling for ansatte
Alt hvad du bør vide om løn, lønforhandling, lønsystemer, løndele og meget mere.
Læs mere

Relaterede nyheder

Nye ambassadører er DJ's øjne og ører i TV-branchen
DJ Ambassadører er et nyt initiativ for medlemmer i Film- og TV-branchen. Et særligt uddannet korps, der som en slags light-udgave af tillidsrepræsentanter skal støtte kollegaer...
Læs mere
Tjek løngennemsnit og udvikling på dit område
DJ tilbyder alle medlemmer to unikke redskaber, der kan hjælpe den enkelte til både afklaring og forhandling, når det gælder løn. Med ”Find løngennemsnit” og ”Tjek din lønudvikling” tilbyder...
Læs mere
DJ’s lønstatistik 2015: Reallønsfremgang på 1,4%
Den gennemsnitlige månedsløn for et DJ-medlem er steget med 0,8% til 45.241 kroner inklusiv arbejdsgivers pensionsbidrag. 2015 blev dermed tredje års reallønsfremgang – med kommunikation og...
Læs mere

Arrangementer

Nyuddannet? Sådan forhandler du din første løn?
Deltag i gå-hjem møde, hvor du får svar på det meste og bliver klædt på til dine første forhandlinger.
Læs mere
Karriereudvikling for dig i job
Det går jo meget godt. Du har jo et arbejdsliv, som mange ville misunde dig. Og du er erfaren og kompetent, til det du gør.
Læs mere
Nyuddannet – Skab din karriere
Kurset henvender sig til dig, der er uddannet indenfor det seneste år, og som ønsker at lande det første job eller at sætte retning på karrieren.
Læs mere