Kursus for den professionelle delegation

Del:
Hvervet som tillidsrepræsentant på en DJ arbejdsplads byder på mange udfordringer, især ved forhandlingsbordet med ledelsen. Og ofte sidder der flere forhandlere på begge sider af bordet. Det er som regel altid en fordel at være flere, men kun hvis hver enkelt ved, hvorfor vedkommende er til stede og hvad arbejdet i delegationen går ud på?

Hotel Munkebjerg, Vejle

03. - 04. oktober 2016
Arrangør: DJ Forhandlingsteam
Pris: Forbundet betaler alle opholds- og kursusafgifter. Jeres medarbejderforening skal kun betale jeres rejseudgifter.

En delegationsforhandling stiller helt særlige krav til deltagerne, som I nu kan få mulighed for at få afklaret og trænet i et to dages forløb med erfarne forhandlere og rådgivere som jeres bagland.

Så sidder du som tillidsrepræsentant sammen med din stedfortræder og/eller andre kolleger/bestyrelsesmedlemmer af og til på samme side af et forhandlingsbord, og har I lyst til at sætte fokus på jeres måde at arbejde sammen på, så er dette kursus det helt rigtige for jer.

Kurset byder på en blanding af teori og praktiske øvelser. På førstedagen afklares og diskuteres roller og opgaver. På anden dagen får I lov til at afprøve det i praksis.

Undervisere er forhandlingsrådgiverne C. Johannsen, Bjarne Hansen og forhandlingschef Claus Iwersen, DJ. Sidstnævnte kan kontaktes for at få yderligere oplysninger.

For at kunne deltage skal I mindst være to fra samme arbejdsplads - gerne flere, såfremt I ved forskellige lejligheder forhandler sammen.

Tilmeld dig selv og dine kolleger, send en mail til Else Abildgaard 

Relateret indhold

Også tillidsfolk har brug for støtte
For tillidsrepræsentant Lene Sarup er et godt samarbejde med ledelsen vigtigt, når hun skal arbejde for kollegerne. Men uden DJ i ryggen havde hun ikke ladet sig genvælge 14 gange.
Læs mere
DJs rygstøtte mindskede smerten
Rasmus Skat Andersen er tillidsrepræsentant på metroXpress og 24timer, som har en meget flad struktur. Mellemledere på metroXpress har altid været holdt på et minimum for at holde omkostningerne...
Læs mere
Presse- og rådighedsvagter
Arbejder du, i dit virke som journalist, presse- eller kommunikationskonsulent, uden for din normale arbejdstid? Bliver du bedt om at stå til rådighed, være klar til at træde til, når noget...
Læs mere

Relaterede nyheder

DJ øger fokus på PTSD
Mareridt. Hukommelsesproblemer. Angst. Tvangshandlinger. Symptomerne på PTSD er både mangeartede og alvorlige. Tidligere har man oftest forbundet diagnosen med soldater, men DJ oplever...
Læs mere
DJ indgår overenskomst med Dagens.dk
Syv DJ-medlemmer på Dagens.dk får nu en overenskomst. Vigtigt skridt på vejen til at aftaledække nye digitale medier.
Læs mere
Voxpop: Det gør vores arbejde meningsfuldt
Hvad kendetegner et meningsfuldt arbejde? Vi har spurgt seks forskellige medlemmer, og den faglige udfordring vægter højt. De vil gerne både flyttes - og flytte noget selv.
Læs mere

Arrangementer

Pas på dig selv
DJ tilbyder to dages træning i at passe på dig selv i en medie- og kommunikationsbranchen under store forandringer. Du får redskaber til at forebygge og håndtere stress. Du får viden om hvad...
Læs mere
Stresskursus for studerende
Studerende og praktikanter har et højere stress-niveau end gennemsnittet i Danmark. Derfor holder vi et kursus om stress til alle medlemmer af DJ, der er i gang med et studie.
Læs mere
Pas på dig selv
DJ tilbyder to dages træning i at passe på dig selv i en medie- og kommunikationsbranchen under store forandringer. Du får redskaber til at forebygge og håndtere stress. Du får viden om hvad...
Læs mere